Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella geopolitiikka?

Resource Wars, Identity Konfliktit, Disinformation, geostrategisia vastakkainasettelujen, Global Power Shift ja yhä useampi ei-valtiollisten toimijoiden, muun muassa vaikeuttaa analysoida nykyajan kansainvälisiä suhteita. Voit käsitellä tätä ongelmaa, geopoliittiset voi olla hyödyllinen väline, koska siinä otetaan huomioon strategiset, historialliset, maantieteelliset, kulttuuriset ja talousalalla selvittämisessä monimutkaisuus nykyisten ja mahdollisten tulevien konfliktien.

Tietoja KEIKAT

Geneven instituutti geopoliittinen Studies (KEIKAT) järjestää Certificate ohjelmat geopolitiikka ja Geoeconomics. Nämä koulutusohjelmat järjestetään Genevessä. Instituutin tutkimus, tarjoaa asiantuntemusta ja julkaisee tutkimuksia alan geopolitiikan. KEIKAT järjestää konferenssien ja seminaarien eri geopoliittista ja geoeconomic kysymyksiä. KEIKAT on voittoa tavoittelematon järjestö ja rekisteröity Geneven kaupparekisteriin. KEIKAT on täysin riippumaton poliittinen, ideologinen ja taloudellisten järjestöjen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Geneva Institute of Geopolitical Studies

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. ... [+]

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. Kurssi antaa monitieteistä lähestymistapaa, joka sisältää strategisia, maantieteelliset, historialliset, kulttuuriset ja taloudelliset ulottuvuudet helpottamiseksi syvällisempää ymmärrystä nykyajan kansainvälisiä suhteita. Kokoukset pidetään johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden.

Kohderyhmä Osallistujamäärä: henkilöt työskentelevät kansainvälisten organisaatioiden ja virastojen, diplomaatteja, yliopisto-opiskelijat, ihmiset työskentelevät eri talouden aloilla, ja muita asiasta kiinnostuneita henkilöitä.

Päivämäärät: Ohjelma alkaa maanantaina, 13. heinäkuussa ja päättyy perjantaina 17 heinäkuu 2015.... [-]

Sveitsi Geneva
Helmikuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi