ASC International House Language School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ASC International House (IH CSA) perustettiin vuonna 1974 Genevessä. Olemme sidoksissa International House Maailman, verkosto 155 koulua 53 maassa tarjota korkealaatuista koulutusta ja yksilöllistä palvelua.

Lisäksi kielikursseja tarjotaan suurelle yleisölle ja yrityksille ja organisaatioille alueella, AUC IH on sitoutunut kouluttaa lapsiaan Sveitsin ja naapurimaiden Ranska.

ASC IH toimii yli 200 kasvattajien auttaa opiskelijoita saavuttamaan tavoitteita ne ovat asettaneet. Olimme ensimmäinen kielikoulu Länsi Sveitsi myöntäminen vuonna 2001 Sveitsin laatusertifikaatin EduQua (uudistettu vuonna 2013).

Public Company

40 vuoden kokemus alalla kielikoulutus, ASC IH tarjoaa räätälöityjä kursseja pitkä lista asiakkaita kaikkialla vaativampia kuin toiset.

Kurssit ovat kehittyneet seuraavasti laaja kieliselvityksen ja yksityiskohtainen analyysi asiakkaan tarpeisiin. Tarkastuksessa Kyseessä on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Se antaa meille mahdollisuuden ehdottaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaillemme koulutusohjelman. Tilillemme johtajat ovat aina valmiina vastaamaan kaikkiin kyselyihin hallinnollisen tai opetusta.

General Public

Vuodesta 1974, ASC IH tarjoaa kielikursseja hyväpalkkainen toimitetaan erittäin pätevä opetusalan ammattilaiset ja on rakentanut vankan maineen innovatiivisesta ja progressiivinen menetelmiä.

Tänään tarjoamme laajan valikoiman ryhmä tai yksityistunteja. Kielivalikoiman tarjotaan muun muassa Ranska, Englanti, saksa, espanja, italia, portugali, venäjä, kiina, arabia ja japani.

Meidän mediakeskus on täysin varustettu ja toimintaa valvoo pysyvä jäsen opetuksen joukkue. Se on saatavilla ilmaiseksi opiskelijoille, onko kirjoilla yksin tai yrityksensä. Valmistelemme myös eri tutkimuksia virallinen kieli.

Lapset

ASC IH on sitoutunut lasten koulutusta kautta Englanti-speaking tai kaksikieliset koulut tarjoavat täyden opetussuunnitelman peruskoulusta pre-yliopisto. Lisäksi on toimintoja ylimääräistä ohjausta ja kesäleirit tarjoavat todellista arvoa koulutuksessa.

Meidän kansainväliset koulut sijaitsevat välillä Geneve ja Veveyssä / Montreux ja meidän kesäleirejä. Kieli koulutuskeskusten myös sivuston Pays de Gex. Kurssit räätälöityä tukea, testin valmistelussa ja seurakuntamme koulutus konsultointi ovat saatavilla kaikille opiskelijoille ja heidän vanhempiensa kautta Sveitsiin.

Sijainnit

Geneve

ASC International House

Osoite
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Geneve, Geneve, Sveitsi
Puhelin
+41 22 731 85 20