Helsinki Summer School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haluatko opiskella ulkomailla? Helsinki Summer School tarjoaa yliopisto-opiskelijoille ja loppututkinnon aidosti kansainvälinen, voimakkaasti akateeminen kesällä istunto, jossa tutkimukseen perustuvaa opetusta ja lahjakas nuorten mielissä tavata ja jutella luoda jotain uutta. Tarjoamme sinulle elokuussa, että erottuisi teidän opetussuunnitelman!

TILAT

Helsinki Summer School opiskelijat hyötyvät erinomaiset palvelut ja tarjoamat Helsingin yliopisto.

Moodle verkko-oppimisympäristön

Helsinki Summer School käyttää Moodle verkko-oppimisympäristöä jakamisessa oppimateriaaleista kurssi ohjelmat ja yleistä tietoa. Osa kursseista käyttää sitä myös ryhmätyöskentelyyn, oppimistehtävät jne. Opiskelijat saavat valtakirjansa Moodle ennen tulossa Suomessa.

Oppiminen keskukset ja Computer Tilat

Kesä koululaiset pääsevät yliopiston oppimisen keskusten ja saada tietokoneen ajokortin joiden avulla he voivat tulostaa mustavalkoisia asiakirjoja, jotta on rajoittamaton pääsy laajat tietokoneita ja käyttää langatonta Internet-yhteys yliopistossa.

Kirjastot

Pyynnöstä, opiskelijat voidaan antaa läsnäolotodistus jotta ne voisivat lainata kirjoja Helsingin yliopiston kirjasto.

Opiskelijaruokailu

Helsinki Summer School opiskelijat voivat syödä UniCafe opiskelijaruokaloita milloin tahansa kampuksilla.

Urheilukeskukset

HSS opiskelijat on oikeus käyttää kuntosalia ja osallistua ryhmän koulutustilaisuuksiin tarjoamia UniSport kuntosaleja ja urheilukeskuksissa yliopistossa Helsingin opiskelija ystävällinen hinta.

Sijainnit

Helsinki

Osoite
Helsinki Summer School
Fabianinkatu 33

FI-00014 Helsinki, Suomi