Akatem Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Todellinen maailman oppiminen paremman tulevaisuuden puolesta

Akatem Learning tarjoaa oppimista tuleville suunnittelijoille, jotka haluavat muuttaa maailmaa ja tietävät, että muotoilu voi olla voimakas voima hyväksi.

Uskomme oppimiseen tekemällä; toisin kuin muissa kouluissa, emme pyydä sinua istumaan luokkahuoneen oppimisteoriassa 10 viikkoa; osallistu- minen kestää enemmän kuin pelkkä luokkahuoneen oppiminen.

Kursseillamme käytät taitoja, joita opit todellisissa projekteissa, joten saat käytännön kokemusta ongelmien ratkaisemisesta ihmisille. Kun opit kanssamme, emme vain anna sinulle vankkaa koulutusta suunnittelussa, vaan myös näkemyksen siitä, miten asiakkaasi ajattelevat.


Oppiminen suunnittelun ytimessä. Suomi.

Suomi on tunnettu suunnitteluperinteistään ja yhteisöllisyydestään, joten se on hämmästyttävä paikka aloittaa loistava urasi suunnittelussa ja aloittaa muutoksen maailmaasi! Kaikki kurssimme ovat englanninkielisiä, jotta varmistetaan, että oppilaat pääsevät mahdollisimman helposti kaikkialta maailmasta.

Harjoittajat, ei vain opettajat

Opettajamme eivät vain opeta teoriaa; jokaisella ja kaikilla on laaja kokemus ammatistaan sekä Suomessa että ulkomailla ja ne ovat aktiivisia harjoittajia eikä pelkästään kokopäiväisiä opettajia. Keskitymme on aina käytännön kykyyn kuin teoriaan, jotta kurssi saataisiin valmiiksi toimimaan todellisessa maailmassa.

Suunnittelun liiketoiminta

Suunnittelu ei koskaan tapahdu tyhjiössä; käytännön suunnittelukoulutuksen tarjoaminen tarkoittaa opetusta, miten suunnittelu toimii. Kun olet suorittanut kurssin, ymmärrät, miten suunnittelijat ovat vuorovaikutuksessa kehittäjien, johtajien ja muiden organisaatioiden kanssa ja miten muotoilu vaikuttaa prosessiin ja riskeihin.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Enemmän kuin kurssi

Kun osallistut Akatem Learning -kurssiin, saat enemmän kuin istuimen luokassa; Työskentely todellisissa projekteissa tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus rakentaa salkunne ensimmäisestä päivästä alkaen ja työskennellä ongelmien ratkaisemisessa sekä joukkueissa että yksin. Opit myös viestittämään suunnittelupäätöksiä liikemiehille ja muille kuin suunnittelijoille


Rakenna urasi

Ammatillisen oppimisen kurssin pitäisi auttaa edistämään urasi. Verkosto alan työntekijöiden kanssa opetussuunnitelman ulkopuolisten tapahtumien ja työpajojen aikana ja pääsy ilmaisiin urakehitysneuvotteluihin, jotka auttavat sinua sijoittamaan salkunne, rakentamaan upean ansioluettelon, rakentamaan ammattimaisen brändin ja haastattelemaan haastattelun! Ja kun olet työskennellyt, pysy osa Akatem-yhteisöä ilmaisilla kutsuilla käynnissä oleviin työpajoihin ja verkostoitumisiltoihin.


Erilaisia oppimisvaihtoehtoja

Sinun ei pitäisi mennä yliopistoon saadaksesi suuren koulutuksen. Akatem Learning tarjoaa erilaisia kurssimuotoja oppijoille, jotka haluavat oppia kokopäiväisesti, osa-aikaisesti, iltaisin tai jopa viikonloppuisin. Miksi sinun ei pitäisi oppia sovi elämääsi?

Helppokäyttöinen oppiminen

Korkeamman oppimisen kustannukset eivät saa estää sinua unelmistasi tehdä ero. Tarjoamme valita opiskelijoille pääsyn Akatem Foundation -ohjelmaan; aloite, jonka tarkoituksena on tarjota heikommassa asemassa oleville ehdokkaille mahdollisuus tutustua kursseihimme alennettujen kustannusten tai täydellisten apurahojen saamiseksi. Kysy nyt lisätietoja.

Sijainnit

Helsinki

Osoite
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Suomi

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: