Lue virallinen kuvaus

Parempi maailma paremman johtamisen kautta

Tarjoamme ainutlaatuisen ja johtavan oppimisympäristön sekä innostavan alustan ideoiden ja kokemusten vaihdolle. Annamme mielekkäitä uraa ja ylöspäin liikkuvuutta kokeneille asiantuntijoille, kokeneille johtajille ja tuleville johtajille.

Pyrimme ylittämään odotukset helpottamalla organisaatiomuutoksia ja hyödyntämällä kilpailukykyä ja sitoutumalla mittaamaan palveluidemme ja ratkaisujemme vaikutuksia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

- toimitusjohtaja Pekka Mattila, Aalto University Executive Education Oy: n toimitusjohtaja

Vaikutuksemme

Tavoitteenamme on rakentaa parempi maailma paremman johtajuuden avulla. Meillä on ennen kaikkea vaikutukset, joita meillä voi olla ohjelmien välityksellä - osallistujille, heidän organisaatioilleen, akateemiselle yhteisölle ja koko yhteiskunnalle.

Voit hyötyä ohjelmistamme, joilla on vaikutusta työhösi, itsellesi johtajaksi, ajatteluksi ja organisaatioksi, johon olet. Kehitämme ja kehitämme yksilöiden tietämystä ja taitoja ja edistämme itseluottamusta. Opit tunnistamaan omat mahdollisuudet ja hankkimaan työkaluja sen saavuttamiseksi.

Hyödyt Aalto-yliopiston vahvuuksista

Aalto University Executive Education hakee Aalto University Executive Education ainutlaatuisia vahvuuksia ja tieteenaloja: yrittäjyyttä ja yrittäjyyttä, innovaatioiden hallintaa, suunnittelutoiminnan johtamista ja johtamisen uudistuksia, jotka ovat teknisen kehityksen ansiosta mahdollisia.

Yhteistyömme Aalto-yliopiston kanssa tuomme monitieteisen lähestymistavan, viimeisimmät tiedot ja uudet innovatiiviset oppimismenetelmät asiantuntijoiden ja johtajien kehittämiseen ja tarjoamme Aalto-tiedekunnalle verkostoja ja kehitysmahdollisuuksia.

Aalto University Executive Education Oy: n toiminta tarjoaa yliopistoyhteisölle huomattavia tuloja eri muodoissa, kuten osingot, luentopalkkiot ja vuokrat. Vuonna 2017 Aalto University Executive Education taloudellinen jalanjälki oli noin 3,1 miljoonaa euroa (2,6 miljoonaa euroa vuonna 2016).

Ranking ja akkreditoinnit takuu Laatu

Valvonta eri akkreditoinnit ja rankingissa auttaa sinua valitsemaan ohjelma ja laitos, joka on läpäissyt ankara tarkastelu ja on vahvistettu olevan maailman huippulaatuisia laitoksia.

Aalto-yliopiston osana meillä on akkreditointien "Triple Crown", kolme arvostetuimpia yritysyksikön akkreditointeja, jotka on myönnetty vain 0,5 prosentille maailman liike-elämän kouluista: AACSB, AMBA ja EQUIS.

Vuonna 2018 Aalto EE sijoittui 39. sijalla Financial Timesin maailmantalouksien johtamiskoulutusta tarjoavien kauppakorkeakoulujen rankingissa. Olemme siis ylimmässä prosentti maailman johtavista koulutuksen tarjoajista. Tämä takaa korkealaatuisen organisaationne.

Aalto EE ja Aalto-yliopisto kuuluvat vuosittain eri yliopistojen rankingihin. Tärkeimmät näistä ovat Financial Timesin erilaiset listat; Euroopan Business School Ranking, Executive Education Ranking ja Executive MBA Ranking.

Tiedekunta ja kumppani yliopistot

Yhdistämme jokapäiväisen toiminnan ja monitieteisen tutkimuksen yli 800 professorin ja asiantuntijan avulla ympäri maailmaa. Aalto EE: ssa innostuu poikkeuksellisia Aalto-yliopiston professoreita, oma henkilöstö ja vieraileva tiedekunta. Akateemisen pätevyyden lisäksi he ovat molemmat erinomaisia ​​opettajia ja heillä on huomattava kokemus kansainvälisten organisaatioiden vanhempien johtajien kanssa ja tuovat viimeisimmät tutkimukset muunnettuiksi oivallisiin malleihin ja puitteisiin, joita osallistujat voivat käyttää.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Aalto University Executive Education

Design Thinking for Business Innovation on intensiivinen ohjelma, joka antaa sinulle taidot suunnitella uusia ratkaisuja, jotka luovat arvoa asiakkaalle ja yrityksellesi. ... [+]

Ideasta markkinoihin - Ota innovaatiosi seuraavalle tasolle suunnittelun ajattelussa

Design Thinking for Business Innovation on intensiivinen ohjelma, joka antaa sinulle taidot suunnitella uusia ratkaisuja, jotka luovat arvoa asiakkaalle ja yrityksellesi. Tämä 7-päiväinen ohjelma kattaa kaikki innovaatioiden kriittiset vaiheet ideasta markkinoille tuloon.

Sinun tulee tutkia ja ymmärtää muotoilun ajattelun kehystä, nähdä sen toiminnassa ja oppia käyttämään sitä käytännössä liiketoimintamalleihisi organisaatiossasi.

Design Thinking for Business Innovation on Aalto EE: n ja ESADE Business Schoolin yhteinen toteutusohjelma.

Tärkeimmät tiedotAloitus: 22. toukokuuta 2019Ilmoittautuminen: 22. huhtikuuta 2019 mennessäOhjelman aikataulu: 22-30. Toukokuuta 2019Sijainti: Helsinki, Suomi ja Barcelona, ​​EspanjaMaksu: 7 200 (alv)Tarjoamme Early Bird -maksun, jonka hinta on 6 500 euroa (alv), voimassa 28.2.2019 asti. Maaliskuun 1. päivästä 2019 lähtien maksu on 7 200 euroa (alv).Aalto EE: n ja ESADE-alumnien ohjelmamaksu on 6 500 euroa (alv).hyötyjä... [-]
Suomi Helsinki Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
7 päivää
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Aalto University Executive Education

Game Executive tutkii pelejä maailmankaikkeuden ja valmistautuu käsittelemään globaaleja haasteita menestyksekkään liiketoiminnan johtamisessa ja rakentamisessa. Ohjelma ... [+]

Kun peli maailmankaikkeus täyttää globaalit sankarit - ft. John Romero VIP-vierailijaksi.

Game Executive tutkii pelejä maailmankaikkeuden ja valmistautuu käsittelemään globaaleja haasteita menestyksekkään liiketoiminnan johtamisessa ja rakentamisessa. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden luoda mielekkäitä yhteyksiä peleissä toimivien asiantuntijoiden, vertaisten ja potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Se on ainutlaatuinen 6 päivän boot-leiri, joka on erittäin tehokas mutta erittäin hyödyllinen yksityisille ja yrityksille - suurille tai pienille - ja etsii suuria kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia.

Osallistujat oppivat maailmanluokan kaiuttimista, akateemisista professoreista ja inspiroivat yritysvierailut. Kumppanamme parhaiden ihmisten kanssa - paikalliset ja globaalit - antavat todella unohtumattoman oppimiskokemuksen. Tarjoamme turvallisen, jännittävän ja monikulttuurisen oppimisympäristön, joka sopii sinun tarpeisiisi ja uran tavoitteisiin.... [-]

Suomi Helsinki
Request Info
Englanti
Full-time
6 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Aalto University Executive Education

Erittäin kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä kykymme luoda parhaat mahdolliset tulokset neuvotteluasioissa määrittävät yrityksesi menestyksen. ... [+]

Luo onnistuneita tuloksia kaupallisissa neuvotteluissa

Erittäin kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä kykymme luoda parhaat mahdolliset tulokset neuvotteluasioissa määrittävät yrityksesi menestyksen. Riippumatta nykyisestä tehtävistänne, parhaat neuvottelijat pystyvät strategisesti vaikuttamaan muihin toimijoihin, ymmärtämään kaikki näkökulmat ja varmistamaan vankat sopimukset sekä rakentamaan ammatillisia suhteita prosessissa.

Tämä neuvottelutaito-ohjelma on käytännöllinen, käytännöllinen ja tehokas kahden päivän ohjelma, joka tarjoaa sinulle syvällisen kokemuksen, jota tukevat uusimmat liiketoimintakäytännöt ja elävät tapaustutkimukset, jotta neuvottelu- ja taitoasiat saataisiin seuraavalle tasolle.... [-]

Suomi Helsinki
Request Info
Englanti
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

Aalto University Executive Education

Teknologian jatkotutkinto varustaa vanhojen päättäjien taitoja ja osaamista, joita tarvitaan uusien tekniikoiden, kuten tekoälyn, lohkojen ja robotiikan, käyttämiseen org ... [+]

Tartu uusien teknologioiden arvoon

Teknologian jatkotutkinto varustaa vanhojen päättäjien taitoja ja osaamista, joita tarvitaan uusien tekniikoiden, kuten tekoälyn, lohkojen ja robotiikan, käyttämiseen organisatorisen kasvun auttamiseksi.

Ohjelma antaa mahdollisuuden syventää uuteen teknologiaan reaaliaikaisten sovellusten avulla ja saada paremmin ymmärtämään käytäntöjä, mahdollisuuksia ja vaikutuksia näiden teknologioiden käytöstä, jotka muuttavat liiketoimintaympäristöäsi.

Osallistuessasi ohjelmaan voit myös olla entistä paremmin varustettuna johtaville teknologiateollisuuden joukkueille ja pystymään paremmin johtamaan innovaatiota yrityksellesi nyt ja tulevaisuudessa.... [-]

Suomi Helsinki
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Suomi