ACC Aviation Career Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tärkeimmät syyt, miksi valitset Aviation Career Centerin koulutuskumppaniksesi

OPETTAJAT: Lentoyhtiön kokeneet ohjaajat tarjoavat sinulle huippuluokan lennon ja teoreettisen koulutuksen

AIRPORT: Kansainvälisen lentokentän koulutus tarjoaa sinulle korvaamatonta kokemusta tulevasta urasta lentoyhtiön lentäjänä

KOULUTUS: Optimaalinen lentoyhtiön suuntautunut harjoittelu, parannettu ilmalaiva ja modernin verkkokoulutustekniikan käyttö

TURVALLISUUS: Täydellisellä turvallisuustietueella turvallisuus ei ole vain iskulause meille, se on ajattelutapa ja teko

SIJAINTI: Sijaitsee Euroopan sydämessä, ja yhteydet koko Eurooppaan ovat alle 2 tuntia

Lentokenttä

Mariborin lentokenttä, joka on lähellä A1-moottoritietä ja aivan A4-moottoritien vieressä, pääsee helposti maanteitse, junalla tai bussilla. Muut kaupungit lähellä lentokenttää ovat: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) ja Zagreb (107 km). Se on myös helposti saatavilla rautateitse kaikkiin suuntiin.

Vuonna 2005 kunnostettiin instrumentin laskeutumisjärjestelmä ILS CAT I ja jakelumuuntajan asema, ja lentoasemalle tarjottiin myöhemmin reittilentoja Slovenian Spirit, Styrian Spirit, joka tarjosi säännöllisiä lentoja Pariisiin ja Salzburgiin.

Lentokentän uusi terminaali avataan vuonna 2012, kapasiteetti on vähintään 600 000 henkeä vuodessa ja vuonna 2013 myös vanha vanha terminaali kunnostettiin. Lentoliikenteen hallinta (ATC) on maanviljelijöitä, jotka ohjaavat lentokoneita kentällä ja valvotulla ilmatilalla ja voivat tarjota neuvontapalveluja ilma-aluksissa, joita ei ole määrätty ilmatilassa. ATC: n ensisijainen tarkoitus maailmanlaajuisesti on estää törmäykset, järjestää ja nopeuttaa liikennevirtoja sekä tarjota tietoa ja muuta tukea ohjaajille. Slovenian lentoliikenteen valvontapalvelujen tarjoaja on Slovenian lennonvarmistuspalvelu tai SLOVENIA CONTROL, jolla on yhtenäinen eurooppalainen ilmatila, joka tarjoaa turvallisia, joustavia ja korkealaatuisia lennonvarmistuspalveluja Slovenian ilmatilassa. Saavutetaan, taataan ja jatkuvasti parannetaan määriteltyä turvallisuustasoa.

Tällaisessa ympäristössä oppilaat edistyvät paljon tehokkaammin oppimisen edistyessä ja suhtautuvat hyvin liikennetilanteeseen ja käyttäytymiseen tällaisessa ympäristössä kaikissa lennon moduuleissa kilpailukykyisiksi, onnistuneiksi ja turvallisiksi lentäjiksi.

Ilmatilat ja lentokentät

Koulutusta tarjotaan EU: n sydämessä, poikkeuksellisen tiheä ympäristö ja vaihtoehdot optimaaliseen lentokoulutukseen Alpeilta Välimerelle. Lähellä sijaitsevat lentokentät käyttävät myös lento-kouluamme laajennetun ohjaajan koulutukseen. Koulutuspaikka edustaa ihanteellista ympäristöä opiskelijalle, sillä hän oppii tarkan visuaalisen ja instrumentaalisen navigoinnin erilaisissa ilmatiloissa ja maamerkeissä.

Sloveniassa on kolme kansainvälistä suurta lentokenttää. Heillä on erityyppisiä laitteita, valmistautuu oppilashenkilökuntaan perehtymään kaikkiin tällaisiin tyyppeihin ja että hän voi tavata myöhemmin todellisen työpaikkansa ohjaajana tai kapteeni. Kaikilla lentoasemilla on korkealaatuisia IR-mittarilentokoulutusta (precision (ILS)) ja epätäsmällisiä apuvälineitä (VOR-DME, NDB-Locator jne.).

Suurin osa Slovenian suurimmasta osasta ilmatilaa luokitellaan luokkaan E asti, joka ulottuu 7,500 jalkaan, mikä tarkoittaa melkein vapaata lentämistä kaikkiin visuaalisiin harjoitteluihin. Opiskelijat voivat valita 15 eri lentoasemasta, joista 13 on maksutonta kaikille purjehtijoille ja lähtökohteille. Lentokentät ovat päällystettyjä (asfaltti kiitoteitä) ja nurmikentät. Opiskelijat käyttävät molempia oppiakseen eroja laskeutumistekniikoissa.

Ilmoitus lennosta on erittäin helppo tehtävä - kaikki lentosuunnitelmat lähetetään Internetin välityksellä min. 30 minuuttia ennen lentoa, eikä ole mitään muuta valtion tarvitsemaa paperityötä tai hyväksyntää, rajoittamaton lennonopetusta ja harjoitteluohjelmaa.

Aviation Career Centerin koti-lentokenttä sijaitsee Mariborissa (Edvard Rusjanin) kansainvälisellä lentokentällä. Mariborin lentokenttä, joka on lähellä A1-moottoritietä ja aivan A4-moottoritien vieressä, pääsee helposti maanteitse, junalla tai bussilla. Muut kaupungit lähellä lentokenttää ovat: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) ja Zagreb (107 km). Se on myös helposti saatavilla rautateitse kaikkiin suuntiin.

Vuonna 2005 kunnostettiin instrumentin laskeutumisjärjestelmä ILS CAT I ja jakelumuuntajan asema, ja lentoasemalle tarjottiin myöhemmin reittilentoja Slovenian Spirit, Styrian Spirit, joka tarjosi säännöllisiä lentoja Pariisiin ja Salzburgiin.

Lentokentän uusi terminaali avataan vuonna 2012 ja sen kapasiteetti on vähintään 600 000 henkeä vuodessa. Vuonna 2013 myös vanha terminaali kunnostettiin. Lentoliikenteen hallinta (ATC) on maanviljelijöitä, jotka ohjaavat lentokoneita kentällä ja valvotulla ilmatilalla ja voivat tarjota neuvontapalveluja ilma-aluksissa, joita ei ole määrätty ilmatilassa. ATC: n ensisijainen tarkoitus maailmanlaajuisesti on estää törmäykset, järjestää ja nopeuttaa liikennevirtoja sekä tarjota tietoa ja muuta tukea ohjaajille. Slovenian lentoliikenteen valvontapalvelujen tarjoaja on Slovenian lennonvarmistuspalvelu tai SLOVENIA CONTROL, jolla on yhtenäinen eurooppalainen ilmatila, joka tarjoaa turvallisia, joustavia ja korkealaatuisia lennonvarmistuspalveluja Slovenian ilmatilassa. Saavutetaan, taataan ja jatkuvasti parannetaan määriteltyä turvallisuustasoa.

Lentoliikenteen hallinta (ATC) on maanviljelijöitä, jotka ohjaavat lentokoneita kentällä ja valvotulla ilmatilalla ja voivat tarjota neuvontapalveluja ilma-aluksissa, joita ei ole määrätty ilmatilassa. ATC: n ensisijainen tarkoitus maailmanlaajuisesti on estää törmäykset, järjestää ja nopeuttaa liikennevirtoja sekä tarjota tietoa ja muuta tukea ohjaajille. Slovenian lentoliikenteen valvontapalvelujen tarjoaja on Slovenian lennonvarmistuspalvelu tai SLOVENIA CONTROL, jolla on yhtenäinen eurooppalainen ilmatila, joka tarjoaa turvallisia, joustavia ja korkealaatuisia lennonvarmistuspalveluja Slovenian ilmatilassa. Saavutetaan, taataan ja jatkuvasti parannetaan määriteltyä turvallisuustasoa.

Tällaisessa ympäristössä oppilaat edistyvät paljon tehokkaammin oppimisen edistymisessä ja soveltavat hyvin liikennetilanteeseen ja käyttäytymiseen tällaisessa ympäristössä kaikissa lennon moduuleissa, jolloin heistä tulee kannattavia, onnistuneita ja turvallisia lentäjiä.

x

Sijainnit

Maribor

Osoite
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Hallintoyksikkö Maribor, Slovenia