Lue virallinen kuvaus

TMC Academy perustettiin Singaporessa vuonna 1981. Se tarjoaa kursseja eri tieteenaloilla mukaan lukien kirjanpito, liiketoiminta ja johtaminen, infokomiteknologia, vieraanvaraisuus / matkailun hallinta ja psykologia / neuvonta. Se tarjoaa myös kielten ja siltauskursseja kansainvälisille opiskelijoille pääsemään Singaporen koulutusjärjestelmään.

TMC Academy oli yksi ensimmäisistä kuudesta yksityisen oppilaitoksen jäsenestä, joka hankkii CPE: n 4-vuotisen arvostetun EduTrust-sertifikaatin.

Miksi opiskella TMC Academy ?

Ole teollisuuden kannalta

Teollisuusneuvostamme tarkastelee opintosuunnitelmaa vastaamaan alan tarpeita

Lukuisia oppimista

Vahvat yhteydet teollisuuden järjestöihin ja yrityksiin antavat sinulle mahdollisuuden käyttää ulkoisia alan tapahtumia

Houkuttelevat edistysreitit

Nopeasti tutkintoon korkea-asteen tutkintotodistusohjelmamme kanssa, mikä vastaa 3 vuoden Britannian kunniamuutoksen ensimmäistä 2 vuotta!

Rahoitustuki on helposti saatavilla

Opintorahoista, apurahoista lainoihin, rahoittaa koulutustasi helposti.

Näkemys

Johtava akatemia, joka kehittää onnistuneita ja korkean suorituskyvyn tutkinnon.

Tehtävä

Sitoudumme toimittamaan korkealaatuisia kursseja, joilla on alan ammattitaitoa ja osaamista vaalittavaan ympäristöön.

Brand Visio

Brändinäkymme "Making Dreams Real" osoittaa, että jakamme oppilaiden toiveet omana ja välitämme auttamaan opiskelijoiden unelmien todellisuutta.

Brand Mission

Pyrimme luomaan opiskelijoille todella innostava oppimisen, löytämisen ja realisoinnin matka auttaa tekemään unelmansa todelliseksi. Tämä tavoite on lyhennetty NICE: lla - jokaisen vaiheen, joka on otettu opiskelijamme kanssa, on hetki meille:

Vaalia
Innostaa
Hoito ja
Tehosta heitä auttaa tekemään unelmansa todellisia.


Laadukas opetus

Sitoumuksemme

TMC: n laatumatka virallistettiin, kun TMC sai vuonna 1997 ISO9001: 1994 -palkinnon kurssi- ja kehitystyöstä diplomi-insinööri-ohjelmassa. Pian sen jälkeen, kun ISO-standardi otettiin käyttöön, TMC täytti jälleen kerran laadukkaan sitoutumisensa hankkimalla ISO9001: 2000 -palkinnon vuonna 2002. Tuolloin sertifioinnin laajuus laajeni niin, että siihen sisältyisivät omistusoikeuden omaavien / Etäopiskeluohjelmien ohjelmat, hallinto ja käyttäytyminen ja tukipalvelujen tarjoaminen.

Vuonna 2009 TMC menestyi menestyksekkäästi uudeksi ISO9001: 2008 -standardiksi, jolla on sama laajuus sertifikaatista, mutta laajemmasta kattavuudesta johtuen TMC: n lisäkouluista. TMC päätti lopettaa ISO-sertifikaatin vuonna 2015, koska EduTrust-sertifikaatti on olennaisinta oppilaitokselle.Yksityissuojelulaki

Yksityisen koulutuksen lakia säärettiin joulukuussa 2009 yksityisten oppilaitosten (PEI) nykyisten rekisteröintijärjestelmien ja täytäntöönpanosäännösten vahvistamiseksi.

Tietoja CPE: stä

SkillsFuture Singapore (SSG) -työryhmä nimitti yksityisen koulutuksen komitean (CPE) lokakuussa 2016 suorittamaan yksityisen koulutuksen lain mukaisia ​​yksityisen koulutuksen tehtäviä ja valtuuksia. CPE: tä tukee SSG: n omistettu henkilökunta, jonka tehtävänä on säännellä alaa, tarjota opiskelijapalveluita, kuluttajakasvatusta ja helpottaa valmiuksien kehitystyötä paikallisten yksityissektorin alan standardien nostamiseksi.

Lisätietoja on osoitteessa www.cpe.gov.sg

Vuonna 2004 TMC sai Singaporen laatuluokan (SQC) palkinnon ja pian sen jälkeen, kun SPRING Singapore sai yksityisen koulutusorganisaation SQC-PEO-sertifikaatin. Tämä palkinto pidetään suuresti Singaporessa ja naapurimaissa Aasian maissa. Se avasi tietä TMC: lle ryhtymästä entistä aggressiivisemmin Aasian ja Tyynenmeren markkinoille tuomalla kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan TMC: ssä. Sertifikaatti uusittiin vuonna 2007 vielä kolmella vuodella

Vuonna 2005 osoitimme myös sitoutumistamme laatuun, kun TMC sai CASE Singaporein CaseTrust for Education -sertifikaatin. Tämä sertifikaatti myönnetään Singaporen PEOssa, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään hyvää liiketoimintaa ja asiakaskäytäntöä. Vuonna 2009 TMC onnistui uudistamaan CaseTrust for Education -sertifikaatin.

4-vuotinen EduTrust-sertifiointi

Toukokuussa 2010 sitoutumme laatuun tunnustettiin jälleen kerran, kun TMC Academy sai arvostetun 4-vuotisen EduTrust-sertifikaatin, jonka myönsi opetusministeriön lakisääteinen hallintokomitea (CPE). Tämä sertifiointijärjestelmä arvioi PEI: t seuraavilla kahdella alalla:

 1. Johdon sitoutuminen
 2. Hallinnointi
 3. Ulkopuoliset rekrytointitoimistot
 4. Opiskelijan suojaus- ja tukipalvelut
 5. Akateemiset prosessit ja opiskelijoiden arviointi; ja
 6. Laadunvarmistus, seuranta ja tulokset

EduTrust

Toukokuussa 2010 TMC Academy oli ensimmäisten kuuden PEIS: n joukossa, joka sai CPE: n arvostetun 4-vuotisen EduTrust-sertifikaatin. CPE perustetaan yksityisen oppivelvollisuuden nojalla ja sillä on valtuudet säännellä ja kohottaa yksityisen koulutusalan standardit Singaporessa. EduTrust-sertifikaatti on edelleen aktiivinen tähän mennessä.


Palvelun laatu/>

Palvelun laatukohde

 1. Vastaa palautteeseen 1 arkipäivän sisällä.
 2. Valitukset / riidat ratkaistaan ​​21 työpäivän kuluessa.
 3. Loppuvuoden tenttitulokset julkaistaan ​​kolmen kuukauden kuluessa loppututkinnasta.
 4. Hyvitys käsitellään 7 työpäivän kuluessa.

Asiakaskokemusstrategia

Tavoitteenamme on tarjota miellyttävä ja rikastuttava asiakas- ja opiskelijakokemus, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan seuraavia asioita:

 • Asiakaslähtöinen ja vaivaton toimitusprosessi
 • Asiaankuuluvat, tarkat ja ajankohtaiset tiedot ja palvelut
 • Kokenut, pätevä ja intohimoinen akateeminen henkilöstö
 • "Näin varmistamme, että olemme jokaisen askeleen kanssanne vaalia, innostaa, hoitaa ja antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa unelmasi todellisuudeksi"

Opiskelija-opettajan suhde

TMC Academic Board hyväksyy ja hyväksyy seuraavat:

 1. Hawthorn Language School: keskimääräinen opiskelija-opettaja-suhde 22: 1
 2. Muut koulut: keskimääräinen opiskelija-opettaja-suhde 40: 1
 3. Luokkakoko enintään 21 tietokoneen lab-istuntoihin
 4. Luokan koko on enintään 70 teoriaistuntoa varten
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

TMC Academy

Opiskelija rakentaa vankan perustan englantilaisille taidoille, joita he voivat käyttää viestimään ammatillisissa, rento- ja akateemisissa ympäristöissä. Korostamme puhet ... [+]

Opiskelija rakentaa vankan perustan englantilaisille taidoille, joita he voivat käyttää viestimään ammatillisissa, rento- ja akateemisissa ympäristöissä. Korostamme puhetta, kirjoittamista, lukemista ja kuuntelua sekä kielioppia. Luokat on suunniteltu niin, että opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia kommunikoida luokkatovereidensa kanssa.

Kurssin arviointi

Moduulien arviointi sisältää tarkastukset, tehtävät, projektit, esitykset, luokkatestit ja / tai käytännön testit.

Toimitusmuoto

Luentoja, opetusohjelmia ja itsenäistä oppimista käytetään. Jotta oppilaat voisivat ymmärtää käsitteet hyvin, oppitunteja käytetään painottamaan keskeisiä alueita uudelleen.... [-]

Singapore
Elokuu 2019
Englanti
10 - 30 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

TMC Academy

Tämän kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön näkökohdat uramahdollisuuksien saavuttamiseksi talouden kirjanpito- ja ra ... [+]

Ammatillinen tutkintotodistus kirjanpidossa ja rahoituksessa

Tämän kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön näkökohdat uramahdollisuuksien saavuttamiseksi talouden kirjanpito- ja rahoitusalalla.

KurssitiedotKokoaikainen: 12 kuukautta *Osa-aika: 14 kuukautta

* voidaan suorittaa 7-12 kuukauden sisällä riippuen tarjotusta moduulista.

Kurssin arviointi

Moduulit arvioidaan käyttämällä kurssi-pohjaisia ​​arviointeja ja kokeita.

Opettaminen ja oppiminen

Luentoja, opetusohjelmia ja itsenäistä oppimista käytetään. Jotta oppilaat voisivat ymmärtää käsitteet hyvin, oppitunteja käytetään painottamaan keskeisiä alueita uudelleen.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
TMC Academy

Tämän kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön näkökohdat uran mahdollisuuksien saavuttamiseksi talouden kaupallisessa, ... [+]

Korkeakoulututkinto (markkinoinnin erikoistuminen)

TMC Academy korkeamman asteen tutkintotodistus vastaa kaksikymmentä vuotta Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto arvosanalla!

Tämän kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön näkökohdat uran mahdollisuuksien saavuttamiseksi talouden kaupallisessa, tuotanto-, rahoitus- ja palvelualalla. TMC-korkeakoulututkinnon suorittaminen vastaa koulutusohjelman ensimmäistä ja toista vuotta ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden ohjata viimeisen vuoden lukumäärää useissa Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintotodistuksissa tai vaatia edistynyttä asemaa Australiassa tai muissa tutkinnoissa.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
TMC Academy

Psykologia on tiede, joka vastaa kysymyksiin ihmisten ja eläinten käyttäytymisestä ja kognitioista. Korkeakoulututkinto psykologiassa neuvonantajalla tarjoaa opiskelijoil ... [+]

Psykologia on tiede, joka vastaa kysymyksiin ihmisten ja eläinten käyttäytymisestä ja kognitioista. Korkeakoulututkinto psykologiassa neuvonantajalla tarjoaa opiskelijoille kattavan teoreettisen taustan ja tutkimustaitoja, jotka liittyvät henkisten prosessien ja ihmiskäyttäytymisen tutkimiseen. Ohjelma kattaa laajan empiirisen ja käytännöllisen psykologian alan ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa peruskoulutustaidon kehittäminen.

TMC-psykologiopiskelijoilla on oikeus Singaporen Psykologinen Seura (SPS) jäsenyyteen Opiskelijaluokkien mukaan.

Kokopäivä: 12 kuukautta

Osa-aika: 21 kuukautta *

* voidaan suorittaa 14-16 kuukautena intensiivisessä tilassa.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
TMC Academy

Korkeakoulututkintotodistus antaa opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot massatiedon, kuten journalismin, elokuvan ja multimedian, monitieteel ... [+]

Korkeakoulututkintotodistus antaa opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot massatiedon, kuten journalismin, elokuvan ja multimedian, monitieteellisillä aloilla. Se varustaa opiskelijoilla yleisiä siirrettäviä taitoja, jotka ovat tärkeitä laajalle joukolle uran massatiedon alalla. Korkeakoulututkinnon tarkoituksena on auttaa kehittämään opiskelijoiden analyyttisiä tekniikoita ja ongelmanratkaisutaitoja, joiden avulla he voivat arvioida näyttöä, argumentteja ja oletuksia massatiedon alalla.

Kokopäivä: 12 kuukautta

Osa-aika: 21 kuukautta *

* voidaan suorittaa 14-16 kuukautena intensiivisessä tilassa.

Kurssin arviointi

Moduulien arviointi sisältää tehtävät, projektit, esitykset, luokkatestit ja / tai käytännön testit.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
TMC Academy

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti kehittämään taitoja ja osaamista, joka vaaditaan olemaan osaava ja tehokas johtaja tässä dynaamisessa teollisuudessa. ... [+]

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti kehittämään taitoja ja osaamista, joka vaaditaan olemaan osaava ja tehokas johtaja tässä dynaamisessa teollisuudessa.

Tällä kurssilla ei ole teollista kiinnitystä. Opiskelijan on suoritettava 16 moduulia tai 12 moduulia Advanced Standing -ohjelmaan ennen kuin he voivat suorittaa kurssin.

Kokopäivä: 12 kuukautta

Osa-aika: 21 kuukautta *

* voidaan suorittaa 14-16 kuukauden sisällä intensiivisessä tilassa.

Kurssin arviointi

Moduulien arviointi sisältää tarkastukset, tehtävät, projektit, esitykset, luokkatestit ja / tai käytännön testit.

Toimitusmuoto

Luentoja, opetusohjelmia ja itsenäistä oppimista käytetään. Jotta oppilaat voisivat ymmärtää käsitteet hyvin, oppitunteja käytetään painottamaan keskeisiä alueita uudelleen.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
TMC Academy

Infokomiteknologian korkeakoulututkinto (HDICT) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot vastatakseen erinomaisiin uramahdollisuuksiin I ... [+]

Infokomiteknologian korkeakoulututkinto (HDICT) tarjoaa opiskelijoille tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot vastatakseen erinomaisiin uramahdollisuuksiin Infocomm-teknologiateollisuudessa. Sen tavoitteena on kehittää ja valmistaa tutkinnon suorittaneita, jotka ovat hyvin perehtyneitä tietotekniikan ja IT-alan kriittisiin tieteenaloihin. Tutkinnonomistajilla on tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet ja tekniset taidot IT-alan ammattilaisille.

Kurssi pyrkii saavuttamaan kansainvälisen korkeatasoisen koulutuksen standardin, joka johtaa yleisesti tunnustettuun pätevyyteen, jonka avulla tutkinnon suorittaneet voivat suorittaa ylempien korkeakoulujen peruskoulutusohjelmia.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 21 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

TMC Academy

Kurssin suoritettuaan opiskelijat istuvat Singaporen ja Cambridgen yleisen sertifikaatin sertifikaatin yleiskatsaukselle, joka suoritetaan vuosittain. Opetusministeriön m ... [+]

Kurssin suoritettuaan opiskelijat istuvat Singaporen ja Cambridgen yleisen sertifikaatin sertifikaatin yleiskatsaukselle, joka suoritetaan vuosittain. Opetusministeriön myöntämä sertifikaatti antaa opiskelijoille mahdollisuuden hakea pääsyä ammattikorkeakouluihin Singaporessa sekä ulkomaisissa oppilaitoksissa.

TMC: n valmistelevat kurssit Singapore-Cambridge GCE: n O-tason tutkinnoille sisältävät myös valinnaisen moduulin, joka valmistaa opiskelijoille samanlaisen tutkinnon, Cambridge Internationalin yleisen sivistystodistuksen (IGCSE).

IGCSE on yksi maailman suosituimmista kansainvälisistä pätevyydestä 14-16-vuotiaille. Maailman johtavat yliopistot ja työnantajat tunnustavat kansainvälisen passin etenemiselle ja menestykselle. Opiskelijat, jotka haluavat opiskella Singaporen ulkopuolella "O" -tason jälkeen, voivat halutessaan valita valitun moduulin, IGCSE-valmistelun.... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 23 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

TMC Academy

Korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu korkeakoulututkinto on kehitetty valmistelemaan korkeakouluopiskelijoita. Säätiöopinnot tarjoavat tarvittavat teoreettiset tiedot ja ... [+]

Korkeakoulututkintotodistus

Korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu korkeakoulututkinto on kehitetty valmistelemaan korkeakouluopiskelijoita. Säätiöopinnot tarjoavat tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön kokemukset monitieteellisistä opinnoista opiskelijoiden valmistamiseksi eri tieteenaloille seuraavassa opintojen tasolla.

Tämän kurssin suoritettuaan opiskelijat voivat edetä korkeakoulututkintoihin, jotka johtavat tutkintoon ja ovat täydellisiä kahden vuoden kuluessa. *

* Perustuu kokopäiväisiin opintoihin.

Hae nyt ja nauti seuraavista etuoikeuksista:Yli 50% lisämaksusta300 dollarin opintotuki

Haluatko tietää lisää? Tarjoamme ilmaisen 1-1-kurssin esikatselun! Kysy nyt!... [-]

Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
9 - 10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

TMC Academy

Valtioneuvoston koululaisvalmennuksen valmistelevat kurssit on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua kansainvälisiin opiskeli ... [+]

Valtioneuvoston koululaisvalmennuksen valmistelevat kurssit on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua kansainvälisiin opiskelijoihin (AEIS) päästäkseen Singaporen hallitusoppilaitoksiin, kansainvälisiin instituutioihin 1, 2 tai 3 toissijaisiin, ja saavuttaa samanlainen opiskelijat Singaporen valtiollisista kouluista.

AEIS koostuu englannin kielen ja matematiikan keskitetystä testistä, joka arvioi hakijoiden englantilaista lukutaitoa, laskutoimitusta ja päättelykykyä. Kansainväliset opiskelijat, jotka eivät kykene osallistumaan AEIS-ohjelmaan syys-lokakuussa tai jotka ovat epäonnistuneet edellisissä AEIS-yrityksissä, voivat istua helmikuun / maaliskuun ylimääräiselle AEIS-järjestelmälle (S-AEIS).... [-]

Singapore
Elokuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi

About TMC Academy Singapore