TMC Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TMC Academy perustettiin Singaporessa vuonna 1981. Se tarjoaa kursseja eri tieteenaloilla mukaan lukien kirjanpito, liiketoiminta ja johtaminen, infokomiteknologia, vieraanvaraisuus / matkailun hallinta ja psykologia / neuvonta. Se tarjoaa myös kielten ja siltauskursseja kansainvälisille opiskelijoille pääsemään Singaporen koulutusjärjestelmään.

TMC Academy oli yksi ensimmäisistä kuudesta yksityisen oppilaitoksen jäsenestä, joka hankkii CPE: n 4-vuotisen arvostetun EduTrust-sertifikaatin.

Miksi opiskella TMC Academy ?

Ole teollisuuden kannalta

Teollisuusneuvostamme tarkastelee opintosuunnitelmaa vastaamaan alan tarpeita

Lukuisia oppimista

Vahvat yhteydet teollisuuden järjestöihin ja yrityksiin antavat sinulle mahdollisuuden käyttää ulkoisia alan tapahtumia

Houkuttelevat edistysreitit

Nopeasti tutkintoon korkea-asteen tutkintotodistusohjelmamme kanssa, mikä vastaa 3 vuoden Britannian kunniamuutoksen ensimmäistä 2 vuotta!

Rahoitustuki on helposti saatavilla

Opintorahoista, apurahoista lainoihin, rahoittaa koulutustasi helposti.

Näkemys

Johtava akatemia, joka kehittää onnistuneita ja korkean suorituskyvyn tutkinnon.

Tehtävä

Sitoudumme toimittamaan korkealaatuisia kursseja, joilla on alan ammattitaitoa ja osaamista vaalittavaan ympäristöön.

Brand Visio

Brändinäkymme "Making Dreams Real" osoittaa, että jakamme oppilaiden toiveet omana ja välitämme auttamaan opiskelijoiden unelmien todellisuutta.

Brand Mission

Pyrimme luomaan opiskelijoille todella innostava oppimisen, löytämisen ja realisoinnin matka auttaa tekemään unelmansa todelliseksi. Tämä tavoite on lyhennetty NICE: lla - jokaisen vaiheen, joka on otettu opiskelijamme kanssa, on hetki meille:

Vaalia
Innostaa
Hoito ja
Tehosta heitä auttaa tekemään unelmansa todellisia.


Laadukas opetus

Sitoumuksemme

TMC: n laatumatka virallistettiin, kun TMC sai vuonna 1997 ISO9001: 1994 -palkinnon kurssi- ja kehitystyöstä diplomi-insinööri-ohjelmassa. Pian sen jälkeen, kun ISO-standardi otettiin käyttöön, TMC täytti jälleen kerran laadukkaan sitoutumisensa hankkimalla ISO9001: 2000 -palkinnon vuonna 2002. Tuolloin sertifioinnin laajuus laajeni niin, että siihen sisältyisivät omistusoikeuden omaavien / Etäopiskeluohjelmien ohjelmat, hallinto ja käyttäytyminen ja tukipalvelujen tarjoaminen.

Vuonna 2009 TMC menestyi menestyksekkäästi uudeksi ISO9001: 2008 -standardiksi, jolla on sama laajuus sertifikaatista, mutta laajemmasta kattavuudesta johtuen TMC: n lisäkouluista. TMC päätti lopettaa ISO-sertifikaatin vuonna 2015, koska EduTrust-sertifikaatti on olennaisinta oppilaitokselle.Yksityissuojelulaki

Yksityisen koulutuksen lakia säärettiin joulukuussa 2009 yksityisten oppilaitosten (PEI) nykyisten rekisteröintijärjestelmien ja täytäntöönpanosäännösten vahvistamiseksi.

Tietoja CPE: stä

SkillsFuture Singapore (SSG) -työryhmä nimitti yksityisen koulutuksen komitean (CPE) lokakuussa 2016 suorittamaan yksityisen koulutuksen lain mukaisia ​​yksityisen koulutuksen tehtäviä ja valtuuksia. CPE: tä tukee SSG: n omistettu henkilökunta, jonka tehtävänä on säännellä alaa, tarjota opiskelijapalveluita, kuluttajakasvatusta ja helpottaa valmiuksien kehitystyötä paikallisten yksityissektorin alan standardien nostamiseksi.

Lisätietoja on osoitteessa www.cpe.gov.sg

Vuonna 2004 TMC sai Singaporen laatuluokan (SQC) palkinnon ja pian sen jälkeen, kun SPRING Singapore sai yksityisen koulutusorganisaation SQC-PEO-sertifikaatin. Tämä palkinto pidetään suuresti Singaporessa ja naapurimaissa Aasian maissa. Se avasi tietä TMC: lle ryhtymästä entistä aggressiivisemmin Aasian ja Tyynenmeren markkinoille tuomalla kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan TMC: ssä. Sertifikaatti uusittiin vuonna 2007 vielä kolmella vuodella

Vuonna 2005 osoitimme myös sitoutumistamme laatuun, kun TMC sai CASE Singaporein CaseTrust for Education -sertifikaatin. Tämä sertifikaatti myönnetään Singaporen PEOssa, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään hyvää liiketoimintaa ja asiakaskäytäntöä. Vuonna 2009 TMC onnistui uudistamaan CaseTrust for Education -sertifikaatin.

4-vuotinen EduTrust-sertifiointi

Toukokuussa 2010 sitoutumme laatuun tunnustettiin jälleen kerran, kun TMC Academy sai arvostetun 4-vuotisen EduTrust-sertifikaatin, jonka myönsi opetusministeriön lakisääteinen hallintokomitea (CPE). Tämä sertifiointijärjestelmä arvioi PEI: t seuraavilla kahdella alalla:

 1. Johdon sitoutuminen
 2. Hallinnointi
 3. Ulkopuoliset rekrytointitoimistot
 4. Opiskelijan suojaus- ja tukipalvelut
 5. Akateemiset prosessit ja opiskelijoiden arviointi; ja
 6. Laadunvarmistus, seuranta ja tulokset

EduTrust

Toukokuussa 2010 TMC Academy oli ensimmäisten kuuden PEIS: n joukossa, joka sai CPE: n arvostetun 4-vuotisen EduTrust-sertifikaatin. CPE perustetaan yksityisen oppivelvollisuuden nojalla ja sillä on valtuudet säännellä ja kohottaa yksityisen koulutusalan standardit Singaporessa. EduTrust-sertifikaatti on edelleen aktiivinen tähän mennessä.


Palvelun laatu/>

Palvelun laatukohde

 1. Vastaa palautteeseen 1 arkipäivän sisällä.
 2. Valitukset / riidat ratkaistaan ​​21 työpäivän kuluessa.
 3. Loppuvuoden tenttitulokset julkaistaan ​​kolmen kuukauden kuluessa loppututkinnasta.
 4. Hyvitys käsitellään 7 työpäivän kuluessa.

Asiakaskokemusstrategia

Tavoitteenamme on tarjota miellyttävä ja rikastuttava asiakas- ja opiskelijakokemus, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan seuraavia asioita:

 • Asiakaslähtöinen ja vaivaton toimitusprosessi
 • Asiaankuuluvat, tarkat ja ajankohtaiset tiedot ja palvelut
 • Kokenut, pätevä ja intohimoinen akateeminen henkilöstö
 • "Näin varmistamme, että olemme jokaisen askeleen kanssanne vaalia, innostaa, hoitaa ja antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa unelmasi todellisuudeksi"

Opiskelija-opettajan suhde

TMC Academic Board hyväksyy ja hyväksyy seuraavat:

 1. Hawthorn Language School: keskimääräinen opiskelija-opettaja-suhde 22: 1
 2. Muut koulut: keskimääräinen opiskelija-opettaja-suhde 40: 1
 3. Luokkakoko enintään 21 tietokoneen lab-istuntoihin
 4. Luokan koko on enintään 70 teoriaistuntoa varten

Sijainnit

Singapore

Osoite
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Singapore, Singapore