Informatics Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa Informatics Academy

Vuonna 1983 perustettu tietotekniikan Informatics Academy on muuttanut vuosien varrella korkeakoulutuksen huippuyksikköä. Tarjoamalla tutkinnot ja tutkinnot eri tieteenaloilla, annamme opiskelijoilleen tarvittavat taidot ja tiedot, jotta he voivat olla johtajia markkinoilla.

Informatics Academy on opiskelijakeskeinen laitos siirtänyt kampuksensa Singaporen sydämeen. Victoria Streetin kansalliskirjaston rakennuksessa sijaitseva uusi kaupunkikampus tekee opiskelijoille helpon työmatkaliikenteen ja on täysin varustettu uusimmilla opetuslaitteilla; tarjota opiskelijoille parempaa oppimiskokemusta. Tähän kuuluvat huippuluokan luokkahuoneet ja älykkäillä levyillä varustetut tietokoneluokat, jotta opiskelijat voivat opiskella parhaiten suotuisassa ympäristössä pysyessään ajan tasalla nykyisestä tekniikan kehityksestä.

Informatics Academy tekee vahvaa maailmanlaajuista läsnäoloa yhdessä ulkomaisten yliopistojen ja instituutioiden kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotta opiskelijat saavat enemmän akateemisia mahdollisuuksia. Täällä informatiikassa arvostamme opiskelijoiden kokemusta kanssamme. Siksi opiskelijoille suunnitellaan jatkuvasti erilaisia opiskelijoiden sitoutumistapahtumia, joiden tarkoituksena on parantaa heidän kokonaisvaltaista kokemustaan ja auttaa heitä integroitumaan elävään kulttuurien väliseen oppimisympäristöön.110693_110579_DSCN0143_edit.jpg

Näkemys

Olla globaali johtaja laadukkaiden koulutus- ja koulutuspalvelujen tarjoamisessa.

Tehtävä

Kouluttaa ja kouluttaa maailmanlaajuisia kansalaisia, jotta heistä tulisi tehokkaita ja päteviä osallistujia yhteiskuntaan.

Perusarvot

Ohjaus meitä pitkin on viisi tärkeintä arvoa:

  • Opiskelijakeskeinen - Keskitymme ymmärtämään oppilaitamme ja asettamaan heidät ensin kaikkeen, mitä teemme;
  • Ihmiset - Voimme antaa ihmisillemme ammattilaisia, jotka osoittavat korkeimmat eettiset ja eheyden vaatimukset;
  • Innovatiivinen kulttuuri - Osoitamme luovuutta ja innovaatioita kehityksessämme, ohjelmien ja palveluiden toimittamisessa.
  • Sosiaalinen vastuu - Pyrimme olemaan vastuullisia yrityskansalaisia kaikissa yhteiskunnissa, joita toimimme;
  • Tulokset - Pyrimme tarjoamaan kestäviä tuottoja sidosryhmillemme.110692_110578_DSC_8999_edit.jpg

Sijainnit

Singapore

Osoite
100 Victoria Street
#13-01/02 National Library Building,
Singapore 188064

Singapore, Singapore

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin