Lue virallinen kuvaus

37995_DSC_0338.jpg

Yleiskatsaus

FMDS pyrkii muuntamaan mielensä ja suunnittelemaan kohtaloja. Opiskelijoiden kokonaisvaltainen urasuunnittelu ja kehittäminen tapahtuvat koko oppimismatkaan yksittäisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Loppujen lopuksi koululla pyritään vaalimaan toisiaan vastaavia sukupolvien yrittäjiä tulemaan omien kohtalonsa päälliköksi.

Tietoja FMDS: stä

First Media Design School (FMDS) on erikoistunut boutique-design-laitos, joka tarjoaa suunnittelu-, suunnittelu- ja muotoilualan yrittäjyysohjelmia. Se on First Media -konsernin, joka on yksi Singaporen suunnitteluteollisuuden palkituimmista ryhmistä, opetusvarsi.

FMDS on luonut maailmanlaajuisen kumppanuuksia yliopistojen sijaitsevat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa, tarjoamalla opiskelijoille laaja korkeakoulujen Pathways .

Beyond Singapore, FMDS kehittää tällä hetkellä kykyjä kolmessa muussa ASEAN-maassa:

  • Raffles College Indonesiassa
  • ARVA School of Fashion Indonesiassa
  • Ura Academy Aasia (CAA) Filippiineillä
  • Kent International College Vietnamissa

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Tietoja First Media (FM) -ryhmästä

Yli 25 vuoden ajan teollisuudessa FM-konserni on vahvistanut maineensa Singaporessa ja sen ympärillä, koska se on valittu ensisijaiseksi suunnitteluyksiköksi. Sen suunnittelukokemus vaihtelee yritysten välillä

37996_FMDS_0358.jpg

Singaporen suosituin yrityspalkinto pk-yrityksille

Mark Phoiin luovien ja liiketoimintajohtajuuden ansiosta FM-konserni voitti Enterprise 50 Start-Up -palkinnon vuonna 2005. Mark oli myös vuoden 2006 Yliopiston yrittäjien palkinnon saaja Rotaryklubin ja Pienyritysten järjestön

FM-ryhmä on instrumentaalinen luomaan useita visuaalisia kansallisia identiteettiprojekteja. Aiempia hankkeita ovat muun muassa maahanmuuttoa varten suunnitellut projektit

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Näkemys

FMDS pyrkii toteuttamaan 10: 100-vision, josta se pyrkii vaalimaan 100 "Designpreneurs".

Tehtävä

FMDS pyrkii kehittämään uuden sukupolven "koko aivot", teollisuusvalmiita suunnittelijoita, joilla on sekä luovaa että kognitiivista kaupallista kykyä, kokonaisvaltaisen suunnittelun ajattelun ja suunnittelun hallinnan avulla.

Arvojärjestelmä

Luottamus, kunnioitus, rehellisyys

37994_value-system.pngLuottamus

on menestyksen perusta. FMDS edistää avointa vuoropuhelua työntekijöidensä, sidosryhmien, hallituksen, osakkeenomistajien ja kumppaneiden kanssa. Samalla ajattelevilla henkilöillä, jotka työskentelevät progressiivisessa organisaatiossa, luottamus tulee tärkeä liitos elementti FMDS-henkilöstön keskuudessa.

Kunnioittaminen

luo uskollisuutta ja sitoutumista henkilöstön kesken. FMDS: llä on tasainen hierarkkinen rakenne. Tämä rakenne perustuu keskinäiseen kunnioitukseen työntekijöiden kaikilla tasoilla suoran ja avoimen viestinnän avulla.

eheys

Rehellisyys operatiivisella läpinäkyvyydellä ja huolellisuudella on osa koulun hallintotehoa. FMDS: n maine on syvälle juurtunut näihin piirteisiin, jotka ovat välttämättömiä arvostetun oppilaitoksen rakentamiseksi.

ammattimaisuus

FMDS pyrkii aina houkuttelemaan henkilökuntaa, joka kuvastaa näitä ominaisuuksia: ammattitaito, nälkä ja kuritus.

37999_FMDS_0360.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

First Media Design School

Opiskelija rajat koulutettu sekä tulostaa ja digitaalisen rajapintoja, saamassa laajat tiedot ja taidot erilaisten suunnittelu viestinnän aloja, kuten mainonta, branding, ... [+]

kaksinkertainen tutkintotodistus graafinen suunnittelu ja multimedia

Opiskelija rajat koulutettu sekä tulostaa ja digitaalisen rajapintoja, saamassa laajat tiedot ja taidot erilaisten suunnittelu viestinnän aloja, kuten mainonta, branding, visuaalinen identiteetti, pakkaamista. Sen lisäksi, että opiskelijat saavat tarvittavan asiantuntemuksen luoda 2D ja 3D-animaation eri multimedia alustoilla kuten internet, televisio ja elokuvat.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 24 kuukautta

Intakes: Tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuu, lokakuu

Vaadittavat Tutkimus: Päätoiminen / osa-aikainen

Pääsyvaatimuksena Vähintään 16-vuotias ja yli Vähintään 2 GCE O-Level tai 3 N-tason luottojen kanssa syötön Englanti, tai ITE / Higher NITEC Certificate haltijat pienellä 2,5 GPA Valmiit lukio / lukio / Grade 12 Kaikille hakijoille tehdään silmämääräinen kelpoisuuskokeesta seuraa haastattelu istunnon FMDS akateemisen päät ennen virallista hyväksymistä osaksi ohjelmaa Pass in Englanti Hakijat voivat saada vapautuksen valitun yksikön, jos heillä on edellinen työkokemus ja / tai tutkintoja taiteen, muotoilun tai liittyvä teollisuus Kurssikuvaus ... [-]
Singapore
Elokuu 2019
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
First Media Design School

Opiskelijat saavat laajapohjainen tietoa erilaisten suunnittelu viestinnän aloilla, kuten mainonta, branding, visuaalinen identiteetti, pakkaamista, typografia ja niin ed ... [+]

Diploma in Graafinen suunnittelu

Opiskelijat saavat laajapohjainen tietoa erilaisten suunnittelu viestinnän aloilla, kuten mainonta, branding, visuaalinen identiteetti, pakkaamista, typografia ja niin edelleen. Lopussa ohjelman opiskelijat hallitsee käytön Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign ja Adobe Dreamweaver.

Kaiken kaikkiaan tämä ohjelma tarkoituksena on kehittää käsitteellinen ja ideointi kykyjä tarvitaan tuottamaan innovatiivisia ja tehokkaita viestintäratkaisuja tai tuotteiden kautta tulostaa ja / tai online-medioissa.

Kurssin tiedot

Kurssin kesto: 18 kuukautta

Intakes: Tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuu, lokakuu

Vaadittavat Tutkimus: Päätoiminen / osa-aikainen... [-]

Singapore
Lokakuu 2019
Full-time
Part-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi