Dimensions International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MITAT Tarjoaa kokonaisvaltaista koulutusta monien rikastus- ohjelmien ja sosiaalisten toimintojen kanssa sekä paikallisille että kansainvälisille opiskelijoille. Valmistaa kansainväliset opiskelijat Koulutushaasteiden osalta valmistelevat ohjelmamme ovat toimineet ponnahduslautana näiden opiskelijoiden auttamiseksi pääsemään valtion kouluihin ja instituutioihin vuodesta 2001 lähtien. Korkeakoulun kattavat tilat, kuten nykyaikaiset auditorit, kirjastot, ruokalat, monikäyttöinen sali, vieraanvaraisuuskoulutilat, laboratoriot, kenttä, koripallokentät ja sulkapallokentät sekä pätevän opetushenkilökunnan allas ovat antaneet opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ja oppia Edistää ja tukea ympäristöä.

Lisäksi tarjoamme a Täysi valikoima kattavia ohjelmia Kuten kielitaito, valmistelu, vieraanvaraisuus ja korkeakouluopetukset, jotka palvelevat yksilöiden tarpeita ja auttavat heitä sytyttämään uraansa valmistumisensa jälkeen.

Yksi tavoitteistamme on ollut korkeakoulutusohjelmien tehostaminen. Meidän Tutkinto- ja maisteriohjelmat Tarjota oppilaille ja työtä tekeville aikuisille, jotka ovat ymmärtäneet tarpeen jatkuvasti päivittää itseään sekä osaamisessa että taidoissa. Liiketoimintakoulun tapaan opiskelijat voivat valita erilaisia ​​ohjelmia, jotka vaihtelevat liiketoiminnasta ja johtamisesta kirjanpitoon ja rahoitukseen.

Laadukas opetus on aina ollut keskeinen painopisteemme. Olemme asettaneet tiukasti korkeat vaatimukset liiketoimintaamme. Tämän tuloksena olemme saavuttaneet monia arvostettuja palkintoja, kuten 4-vuotinen EduTrust-sertifikaatti yksityisen koulutuskomitean (CPE), Singapore Quality Class (SQC) ja Singapore-huoltoluokka (S-luokka). Tunnustukseksi erinomaisesta organisaatiomme huippuympäristöstä meille myönnettiin arvostettu SQC Star -sertifikaatti by SPRING Singapore Vuonna 2016 SQC Star -palkinto Merkitsi meille uutta virstanpylvästä, ja meillä oli kunnia tulla esiin yhtenä johtavista instituutioista huippuosaamisen saavuttamiseksi.

Samalla sitoutumme tukemasta monikansallisten opiskelijoiden yhteisöä edelleen varmistaaksemme, että opiskelijat tulevat KIINA, Korea, Intia, Vietnam Ja muut maat saavat tukea ja palveluja, joita he tarvitsevat onnistuneeseen oppimiseen MITAT.

Visio

Se on johtava laitos, joka tarjoaa vaihtoehdon kokonaisvaltaiselle koulutukselle kokonaisvaltaiselle koulutukselle yksityisessä koulutusalalla

Tehtävä

Inspiroida opiskelijoille intohimo oppimiseen

Core Values

  • Ominaisuus - tarjota laadukkaita palveluja kaikkiin toimitusprosessin osa-alueisiin - vastuuvelvollisuus - olla avoin ja vastuullinen kaikissa opiskelijoille tarjottavissa kursseissa ja palveluissa - luotettavuus - tarjota yhtenäisiä, luotettavia palveluja EduTrustin ehtojen mukaisesti - yrittäjyys - Osoittaa jatkuvasti yrittäjähenkisyyttä kollegion kasvuvaatimusten täyttämiseksi

KULTTUURI

Laadukkaat palvelut opiskelijoille.

Sijainnit

Singapore

Osoite
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapore, Singapore