CSM Academy International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Toimitusjohtajan viesti

CSM Academy International on perustettu huhtikuussa 2005. Se tarjoaa palveluhallintoon liittyviä koulutusohjelmia, joita parannetaan yhteyksiemme kautta useilla merentakaisilla yliopistoilla ja organisaatioilla, jotka ovat tunnettuja erikoisalojen kursseista palvelualalla. Olemme saaneet myös 4 vuoden EduTrust Singapore -palkinnon elokuussa 2017.

Ymmärrämme, että akateemisten ohjelmien tarjonta on runsaasti ja siten haluaa kyetä vastaamaan palvelualan tarpeisiin, joissa tuskin on akateemisia tutkintotodistuksia tai tutkintotodistuksia. Palveluala on tällä hetkellä yli puolet maan BKT: stä tällä alueella, joten viestistä käy ilmi, että erinomainen asiakaspalvelu on nyt avain kilpailuedulle yrityksessä.

Palvelu on kaiken organisaation menestykseen riippumatta siitä, minkälainen teollisuus on, onko hän terveydenhuolto, vieraanvaraisuus, matkailu, IT ja jopa valmistus.

Hyvä asiakaspalvelu ei ole vain etulinjan henkilökunnan velvollisuus. Sen pitäisi läpäistä koko organisaatio, jossa ylimmän johdon on uskottava siihen ja kävellä puhetta luomaan palvelukulttuuria yrityksessä, joten sertifikaatti- ja master-tasoisiin palveluohjausohjelmamme kattaisivat koko yrityksen tarpeet kaikilla aloilla .

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoista palvelua edistämällä oppimiskykyä edistävää ympäristöä. Olemme kehittäneet avoimia muutoksenhakuprosesseja, jotka levitettiin opiskelijoillemme ja välittyivät viestintäkanavallamme oppilaan käsikirjassa, verkkosivuilla jne., Jotta he voisivat varmistaa, että heidän hyvinvointinsa hoidetaan myös opiskelutarpeiden lisäksi.

Luennoitsijamme ja ohjaajamme valitaan niiden aihepiirin, kokemuksen ja omistautumisen perusteella. Meillä on yli 61 kokopäiväistä ja / tai osa-aikaista akateemista henkilökuntaa, mukaan lukien yli 16-vuotiaiden yliopisto-opettajien / professoreiden / apulaisprofessorien yhteistyökumppaneiden yliopistot, jotka osallistuvat säännöllisesti intensiivisiin luentoihin kandidaatin ja maisteriohjelmiin . Yli 61 akateemisesta henkilökunnasta koostuva 11 Singaporen rekisteröityneiden sairaanhoitajien paneeli on johtava osa osa-aikaisia ​​sairaanhoitajia kouluttajina kouluttamaan opiskelijamme todistuksessa III ikääntyneiden hoitotyössä, sertifikaatteja terapiassa ja hoitotyössä. Meillä ei ole varaa tarjota parhainta opiskelijoille heidän pyrkimyksissään saavuttaa unelmansa ja tavoitteensa.

csm-about-ceo-signature.png

Toimitusjohtaja (PEI Manager)

CSM Academy International

Näkemyksemme

Ole Premier Excellence -asiantuntija

Tehtävämme

Innostamaan intohimoa palvelukseen ja osallistumaan yhteiskuntaan jatkuvan koulutuksen huippuosaamisen kautta

Meidän arvomme

Vastuullisuus, rehellisyys, intohimo ja huippuosaaminen (RIPE)

Kulttuurimme

Avoin ja johtava oppimisympäristö, kunnianhimoisesti ja ammattitaidolla rakentaa korkean suorituskyvyn omaava organisaatio

Sijainnit

Singapore

CSM Academy International

Puhelin
+65 629 629 62