Seychelles Tourism Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Seychellien Matkailu Academy on ainoa matkailu college Seychelleillä.

Seychellien Tourism Academy ottaa velvollisuuttaan varmistaa laadun ja luotettavuuden sen koulutusohjelmien hyvin vakavasti. Kuten Academy meillä on velvollisuus suunnitella ohjaus- huolellisesti vastaamaan opiskelijoiden tarpeisiin. Olemme jatkuvasti arvioida, miten tehokkaasti kunkin koulutusohjelman kannalta muutoksen se tuo opiskelijoiden ja tehdä parannuksia näihin ohjelmiin, jotta vastata paremmin työnantaja kysyntää. Olemme myös pyrkivät lisäämään määrää ja erilaisia ​​määräyksiä toimitetaan työnantajille, joten tarpeisiin työmarkkinoille.

Uusia suunnitelmia käydään lähiaikoina rakentaminen uuden hi-tech, moderni kompleksi jotka reagoivat paremmin oppijan tarvetta ja kysyntää.

Historiaa

Avaaminen kansainvälinen lentokenttä vuonna 1972 edellyttäen alkusysäyksen päivittää palvelun laatua ja tilat kasvava määrä hotelli- ja ravintola-laitoksissa, jotka rakennettiin vanavedessä tämän suuren kehitystä.

Vuonna 1976 monet innovaatiot tapahtui, ja ovet koulun avattiin yleisölle siten, että opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta. Sen jälkeen Seychellien koulutettiin opettamaan seuraaville sukupolville opiskelijoita. Ensimmäinen opiskelijaryhmä jälkeen ensimmäinen ohjelma sitoutui käytännön tutkimuksia alan, kun taas opetusministeriö työssä ne, jotka halusivat työskennellä koulun tutkimalla Ranskan ohjaajien.

Tammikuussa 1978 koulutettavat olivat valmiita lähtemään lopulliseen koulutus École Hoteliere de Paris täysivaltaisina ohjaajia. Joulukuussa 1979 he palasivat ja valmiita aloittamaan opetusta.

Huolimatta suhteellisen rajallinen tilat niinä päivinä, monet niille opiskelijoille, jotka opiskeli koulun välillä 1976 ja 1982 ovat menneet uraa ulkomailla tai olla menestyvät yritykset täällä Seychelleillä.

VISIO JA MISSIO

STA Vision

Tunnustetaan johtavaksi Kirjastotietokannat oppilaitos alueella, maineikkain sen ohjelmien tarjonta ja laatu sen tutkinnon.

The Mission Statement

Kouluttaa, kehittää ja päivittää sitoutunut oppivelvollisuuskoulun ja matkailua työntekijät, joiden tavoitteena on varmistaa osaava matkailualan työntekijöiden parantamiseksi maan kilpailukykyä pyrittäessä kestävän matkailun kehittämiseen.

Tavoitteet

  • Parantaa laatua ja standardeja koulutusta tarjotaan ennalta palvelun opiskelijoiden ja in-huoltohenkilöstö päässä Matkailuala;
  • Tarjota ammatillista kehitystä ja koulutusta mahdollisuuksia kaikille henkilöstön parantamiseksi laatua ja standardien suhteen niiden nykyisiä ja tulevia tehtäviä ja vastuita Akatemiassa;
  • Motivoi ja säilyttää kaikki henkilöstön keskinäisen luottamuksen ja kunnioituksen, saatavuus mahdollisuuksia ja kannusteita ammatillista kehitystä, oppimista ja uralla etenemisessä;
  • Päivitys ja infrastruktuurien akatemiassa linjassa akatemian missio ja visio, kansainvälisten normien ja standardien ja ottaen huomioon nykyiset ja tulevat tarpeet Seychellien matkailualan;
  • Pitää yhteyttä ja saada tukea kaikkien osapuolten, mukaan lukien Seychellit hallituksen kautta Matkailuministeriön ja Seychellien Tourism Board (STB) ja yksityisen sektorin tukemiseksi akatemian missio, visio ja strategiset tavoitteet;
  • Varmistaa, että varoja ja muita voimavaroja kautta vuosibudjetista ja muista lähteistä tehokkaasti ja kestävästi hoidetusta tueksi akatemian missio, visio ja strategiset tavoitteet;
  • Monipuolistamiseksi ja laajentamiseksi joukkoa ennalta palvelun ja täydennyskoulutusta ohjelmia tarjotaan akatemiassa kautta yhteisiin ponnistuksiin ja jatkuvia kumppanuuksia akatemian paikallisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa;
  • Houkutella ja tarjoavat kansainvälisille opiskelijoille pre-palvelu ja täydennyskoulutusta mahdollisuuksia Akatemiassa;
  • Luodaan vahvoja kumppanuuksia yhteisön ja sitoutua niihin kautta toimia ja aloitteita yleisestä etenemistä matkailun Seychelleillä ja;
  • Kehitä organisaatiorakenteen ja kulttuuri, joka on valtuudet ajaa laadun kasvua kohti kestävämpää tulevaisuutta akatemia.

Core Values

Excellence: Haluamme täyttää korkeimpia matkailu- ja ravintola-alalle. Olemme sitoutuneet parantamaan sen eri ohjelmien tarjonta, laatu henkilökunnan ja valmistuneiden sekä standardien tarjotun palvelun asiakkaillemme.

Etiikka : Olemme sitoutuneet korkeimpia osin rehellisyys, vastuullisuus ja ammattitaito. Odotamme kulusta henkilökunta ja opiskelijat perustuttava keskinäiseen luottamukseen ja kunnioitukseen ja ohjaavat korkeimpia eettisiä normeja.

ryhmätyö: Arvostamme tiimityötä olennaisena lähestymistapaa tuovat yhteen erilaisia ​​kykyjä tietoon päätöksenteon ja yhteistyöehdotukseen. Uskomme tiedon jakamisen ja kokemusten ja tukea meidän henkilökunta ja opiskelijat saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

palvelu: Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeimpia palvelua henkilökunta, opiskelijat ja asiakkaat. Näin pyrimme myymään akatemia koska oppilaitos valinta tulevien opiskelijoiden ja myydä Seychellit kuin määränpää valinta mahdollisille asiakkaille.

Diversity: Me omaksua monimuotoisuuden henkilöstön ja opiskelijoiden ja arvostavat välttämättömyys ympäristön luominen, joka on turvallinen, tukeva ja kutsuva. Olemme myös pyrkiä monimuotoisuutta opetussuunnitelman ja palvelu tarjolla asiakkaillemme.

kasvu: Olemme sitoutuneet edistämään henkilökohtaista ja ammatillista kasvua henkilökunnan ja opiskelijoiden edistämällä elinikäistä oppimista ja johtamisen kehittäminen kaikissa yrityksissä.

Kumppanuudet: Teemme yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten kumppanien matkailu- ja ravintola-alalle parantaa koulutuksen laatua ja palvelua tarjoamme opiskelijoille ja asiakkaille. Arvostamme heidän panoksensa auttaa akatemian saavuttamaan vision, mission ja strategiset tavoitteet.

Sijainnit

Victoria

Osoite
P.O Box 1051
La Misere
Mahe

Victoria, Mont Fleuri, Seychellit

Ohjelmat