Leadership Community College KSA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johdanto LCC KSA

Leadership Community College (LCC), Jossa Oxford Academy for Englanti ja Business Studies (perustettu vuonna 2005), on johtava laatu Community College koulutus lukiolaisille ja työskentelevät ammattilaiset.

Leadership Community College (LCC) on moderni kalustettu opetus kampus laitos on tilavat luokkahuoneet, tiedot tietokonekeskus, kirjasto ja moderni luento auditorio sali. Laitos on varustettu piirtoheitin audiovisuaaliset ja atk opetuslaboratoriossa liikkeenjohdon opetuksessa. Kampuksella on sisällä Sultan Mall, joka on moderni food court, kahviloissa, moderni putiikkeja ja tilava pysäköintialue.

LCC akateemisen opetuksen tiedekunnan koostuu sekä kansallisten ja ulkomaisten koulutetun esikunnat, jotka ovat valmistuneet liiketoiminnan asteen MBA MSc ja Ph.D. astetta KSA, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Kanada, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa.

Johtajuus Community College (LCC) on nyt hyväksyä rekisteröinnin ottamista sen Diploma of Business Ohjelmat, jotka on hyväksytty Saudi-Arabia tekninen ammatillisen koulutuksen Corporation ja kansainvälisesti tunnustettu Britannian Pearsonin Company. Pearson, Iso-Britannian suurin tutkimus toimeksiantaja tarjoaa akateemista ja ammatillista pätevyyttä, jotka nauttivat tunnustusta ja penkki merkitty, ja palkinnot Edexcel ja BTEC pätevyyden Pearson on nykyään maailman johtava oppimisen yritys, jolla on 40000 työntekijää yli 70 maassa, jotka auttavat ihmisiä Aikuisten jotta mitattavissa koulutuksen edistymistä elämässään kautta oppimista.

Sijainnit

Jedda

LCC - Leadership Community College

Osoite
PO Box 140666
Batarji st. Al Zahra Dist. - Sultan Mall, Jeddah, Saudi Arabia

Jedda, Mekan maakunta, Saudi-Arabia
Puhelin
+966 12 692 7225