GBN Training Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TIETO GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Vuonna 1993 perustettu Gulf Business Network Group (GBN) on kehittynyt yhdeksi Persianlahden alueen suurimmista liiketoimintaverkostoista, joka tarjoaa lisäarvoa tarjoavia ammatillisia konsultointeja ja erikoistuneita teknisiä palveluja jatkuvasti kasvavilla vedenkäsittelyn, laitosten automaation ja ympäristön aloilla .

Gulf Business Network Training Center (GBNTC), joka on vuonna 2006 perustettu GBN: n tytäryhtiö, tarjoaa korkeatasoisia sisäisiä kursseja ja sertifiointiohjelmia liiketoiminnan johtamisen, tietotekniikan, kestävän kehityksen tutkimuksen, ympäristön ja laitosten, insinöörien ja biotieteiden aloilla. GBNTC tarjoaa myös korkealaatuisia ja ainutlaatuisia ammatillisia koulutusohjelmia ammattilaisille, jotka haluavat oppia uusia taitoja, jotka liittyvät tiettyyn kaupankäyntiin tai vocation.

Kaikki GBNTC: n tarjoamat koulutusohjelmat ja -kurssit on erityisesti räätälöity valtuuskuntien ja asianomaisten organisaatioiden tarpeiden mukaan. Me järjestämme nämä koulutuskurssit yhteistyössä Arabian koulutuskurssit. Ohjelmat pyrkivät auttamaan organisaatioita, jotka haluavat työntekijöitään parantamaan taitojaan ja osaamistaan ​​monilla eri opintoaloilla. GBNTC aikoo myös avata koulutusohjelmia ja todistuksia, jotka sopivat useimpien organisaatioiden koulutusbudjettiin ja työntekijöiden osaamiseen.

Kurssimme keräävät suosiota vanhojen yritysten ja ajattelijoiden, ammattilaisten, konsulttien ja jopa akateemikkojen keskuudessa ajan mittaan. Tällä hetkellä voit valita eri kursseista seuraavilla aloilla:

 • Liiketoiminnan hallinta
 • Tietotekniikka
 • ympäristö
 • Kestävyystutkimukset
 • Ammatillinen koulutus
 • Life Sciences
 • Palo-, turvallisuus- ja vaaratekniikka

Tarjoustessamme alueellisten elinkeinonharjoittajien ammattitaidon parantamiseksi lisätään myös uusia ohjelmia ja todistuksia ajoittain. Nyt voimme sanoa ylpeänä, että erittäin pätevien ja sertifioitujen ammattilaisten joukkue, jokaisella alan asiantuntijalla, toimittaa nämä kurssit osallistujille, jotka ovat tulleet Persianlahden eri maista. Tärkeintä on, että tutkinnon suorittaneemme työskentelee joissakin suurimmissa organisaatioissa GCC: ssä ja muualla maailmassa.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä; kehitämme nopeasti huipputason koulutusresursseja etenkin MENA-alueelle. Kehitämme pitkäaikaista suhdetta asiakkaidemme kanssa pysymään ajan tasalla uusien teknologioiden kanssa ja pitämään ohjelmamme ajan tasalla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jonka avulla pystyt vastaamaan organisaation tarpeisiin ja ottamaan sen uudelle menestyksen korkeudelle.

VISIO JA MISSIO

Vuonna 1993 perustettu Gulf Business Network Group (GBN) on kehittynyt yhdeksi alueen suurimmista yritysverkoista. Gulf Business Network Training Center (GBNTC), joka on perustettu vuonna 2006, on GBN: n tytäryhtiö, joka on erikoistunut räätälöityihin sisäisiin sertifiointikursseihin, jotka perustuvat organisaatioiden erityistarpeisiin. GBNTC tarjoaa näille kursseille henkilöitä organisaatioissa, jotka haluavat parantaa työntekijöitään eri erikoistumisalueilla. GBNTC on paikka, jossa yritykset, jotka ovat kiinnostuneita kouluttamaan työntekijöitään ja vahvistamaan ne erityisalueilla tunnetuilta laitoksilta ja alalta huippututkijoilta, konsulteilta ja esittelijöiltä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, joka on suunniteltu erityisesti organisaation tarpeisiin.

Meidän tehtävämme on antaa ihmisille tietoa, jossa he voivat oppia ja ylentää opintojaksoillaan.

Visioomme on tulossa alueen johtava koulutuskeskus, joka auttaa rakentamaan parempaa yhteiskuntaa, yhteisöä ja työvoimaa tarjoamalla korkealaatuista koulutusta.

Meidän arvomme:

 • Kunnioitus: Tarjoamme oppimisympäristön, joka omaksuu ja edistää erilaisuutta ideoiden ja ihmisten välillä.
 • Huippuosa: Tarjoamme erinomaista ja laadukasta ohjelmaasiakkaillemme.
 • Luovuus: edistämme uusia ideoita ja kannustetaan luovuutta luokissa, jotka johtavat tehokkaampaan oppimiseen.
 • Rehellisyys: kohtelemme kaikkia edustajiamme rehellisesti, oikeudenmukaisesti ja eettisesti.
 • Palvelu: Saat korkeimman tason prime-asiakaspalvelua.
 • Elinikäinen oppiminen: Uskomme tarjoavan tällaista ympäristöä edustajillemme, joka viljelee elinikäistä oppimista.

MIKSI GBNTC?

Kehitämme pitkäaikaista suhdetta asiakkaidemme kanssa pitämään ohjelmamme ajan tasalla ja tarpeiden mukaan asiakkaan tarpeiden, teollisuuden vaatimusten ja markkinoiden vaatimusten kannalta. Olipa sinulla tuhansia työntekijöitä tai vain kaksi, tiedämme tarvitsemasi koulutuksen ja tiedät, miten parhaiten tarjoaisit tämän koulutuksen työntekijöille. Yhteistyössä Ivy-korkeakoulujen ja alan huippuosaajien kanssa; olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, joka on suunniteltu erityisesti organisaation tarpeisiin. GBNTC: n pääasiallinen palvelu on helpottaa ja organisoida omia räätälöityjä kursseja tunnetuilta laitoksilta, joiden avulla henkilöt voivat hankkia todistuksia kullakin tutkimusalueella, joka tarjoaa järjestöille voittavan etulyöntiaseman, joka mahdollistaa heidän pääsyn välittömästi eteenpäin kilpailukykyinen liiketoiminta-areena.

Sijainnit

Al Khobar

Osoite
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Itäinen provinssi, Saudi-Arabia