Lue virallinen kuvaus

CADFEM esocaet edistää ammattitaidon pätevyys alalla simulaation kautta seminaareja, verkko-oppiminen, ja yliopisto kursseista. Siksi koulutusjärjestelmämme etenemismahdollisuudet voit vahvistaa taitojasi monenlaisia ​​CAE-vastuut riippumatta simulaattorien käytät. Tätä varten teemme yhteistyötä professorit ja arvostettu alan asiantuntijoita, jotka tuovat asiantuntemusta eri yliopistojen ja ammattialalla.

Osallistumalla koulutusjärjestelmässämme etenemisen mahdollisuuksia sinulla on mahdollisuus edetä simulointi asiantuntemusta uusimman teknologian tai täyttää mitään tietoa aukot kautta seminaareja. Ohjelmamme tarjonta on varmasti hyötyä työsi laatua, jonka avulla voit suorittaa enemmän tehokkuutta, luovuutta ja innovointia. Sinulla on mahdollisuus parantaa uran, mikä puolestaan ​​vaikuttaa oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja tyytyväisyyden lyhyellä aikavälillä, ja lopulta vaikuttaa elämääsi myönteisesti pitkällä aikavälillä. Loppujen lopuksi viettää merkittävä osa elämää työssä.

Meidän ura-integroitu koulutusmahdollisuudet eivät valitettavasti ole vapaa, mutta ne ovat varmasti sen arvoista: osallistujista ovat vahvistaneet, että investointien aikaa ja rahaa on maksettu pois!

Simulation Based Engineering / Computer Aided Engineering (CAE) Simulointi insinööritoimisto on johdonmukainen käyttö simuloinnin koko tuotekehityksen prosessi - alustavan analyysin ensimmäinen konseptin ideoita jatkuvan arvioinnin ja parantaa tuotteiden ominaisuuksia eri kehitysvaiheissa kunnes optimoinnin koneen käsittelyä tai muita vaihtoehtoisia tutkimuksia. Käyttö FEM (finite element method) tai CFD (computational fluid dynamics) alkoi useita vuosia sitten, etenkin ilmailualan, autoteollisuuden ja insinöörin, joten nykyään menetelmät on perustettu lähes kaikilla teollisuuden aloilla sekä muissa sovelluksissa kuten lääketieteessä. Nykyiset menetelmät mahdollistavat simuloida kokonaisia ​​järjestelmiä ja tutkia valmiita tuotteita realistinen korkean paineen skenaarioiden etukäteen.

Simulaatiot auttaa meitä saamaan kokonaisvaltainen käsitys tuotteen ja vastata avainkysymys: Voiko tuotteen täyttää mitä se lupasi asiakkaalle?

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

esocaet Studies by CADFEM

Nesteen (CFD) on avain onnistuneeseen tuoteinnovaatioita. Koulutusohjelmaan tarjoaa kattavan asiantuntemuksen onnistunut. ... [+]

Nesteen (CFD) säädetään lukuisissa sovelluksissa lähestymistapoja onnistunut tuoteinnovaatioiden: tehostamiseen pumppujen ja turbiinien, jäähdytys Sähkökoneiden tai mikrosiruja, vähentämään polttoaineen kulutusta ajoneuvoja. suorittaa Simulaatiopalvelut, ei ole enää haaste johtopäätöksiä tuloksista oikeat johtopäätökset kuitenkin enemmän kuin koskaan insinööri. Tässä on jatko Course Computational Fluid Dynamics ja tarjoaa kattavan asiantuntemuksen onnistunut - tieteeseen perustuvia ja käytännöllinen.

Opiskelu yhdellä silmäyksellä

Tällä HSR Hochschule für Technik Rapperswil Sveitsissä yliopiston todistus Computational Fluid Dynamics on tarjottu vuodesta 2016th Sen jälkeen voi ostaa lisäämällä moduulien Master erilaisia ​​TH Ingolstadt ja Landshutin HAW maisteriksi.... [-]

Saksa Grafing
Lokakuu 2020
Englanti,Saksan kieli
Part-time
6 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi