dBs Music Berlin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Musiikkiteollisuus on yhä siirtymässä ja kun otetaan huomioon vaihtoehtoja oman koulutuksen, mikä on tärkeämpää kuin varmistaen, että se antaa sinulle hyötyä? Kun kuvaamme dB Music Berliinin "ei ole tavallinen koulu" me puhumme juuri sitä. Yhteisö, sijainti, tilat, opetuksen laatua, tinkimätön tuki ... se kaikki tulee yhdessä olla esimerkki intohimoa käynnissä. Tämä tarkoittaa paitsi on olemassa voimakas ilo kaikessa yhdessä, mutta myös se, että yhdessä voimme osoittaa, kuinka intohimo on avain menestykseen.

Yleiskatsaus

Tämä äskettäin uusittu state-of-the-art tilat täällä Berliinissä ovat vain muutaman vuoden vanha. Mutta olemme rakentamassa pois perintö meidän laitos, joka on toiminut vuodesta 1999 Isossa-Britanniassa. Vuonna 2013 avasimme dB Music Berlin antaa meidän opiskelijoille pääsyn monipuolinen ja vakiintunut musiikkielämä löytyy täältä. Erilaisia ​​tämän kohtauksen voi yllättää samoin! Vaikka Saksan pääkaupungin on kuuluisa affiniteetti kaiken sähköisen, voimme myös sanoa, että se on hedonist kannalta kannustaa laaja valikoima genrejä ja kohtauksia.

Olipa oppitunnit pidetään studiot historialliseen Funkhaus tai tärkein koulutuskeskus yöllisen Friedrichshainin alueella, saat käsiisi uusimman vaihde joissakin inspiroiva paikoissa. Mutta mitä hyötyä on tekniikka ilman joitakin opetus? Meidän opettajat ovat alan kokeneita ammattilaisia ​​aktiivinen taidekentän. Ne antavat sinulle käytännön oivalluksia miten käyttää koneita ja kasvattaa omia taitoja tehokkaasti urasi.

Jos etsit kattavan johdannon Musiikin tuottaminen & Sound Engineering tai Electronic Music Production & Performance, meidän yhden vuoden diplomi ohjelmat ovat täydellisiä. Nämä ovat myös loistava tapa elvyttää tehtävän taiteilijana ja viettää jännittävä vuosi ulkomailla.

Jos etsit korkean arvon akkreditoitu astetta, mietimme (Hons) kandidaatin tutkinnot joita hallinnoidaan yliopiston kautta St Mark & ​​St John Britanniassa. Nämä 3-vuoden tai 2 vuoden nopeutettua ohjelmat ovat niille, jotka haluavat sukeltaa syvälle käsitteisiin, teoriaan, teknistä asiantuntemusta ja käytännön.

Lisätietoja

Haluatko nähdä, mitä puhumme? Tilaa yksi Open Days sivuillamme (dbsmusic.net) ja tulevat tapaamaan meitä henkilökohtaisesti.

Ei ole tekosyy tulla Berlin juuri nyt? Lue lisää erilaisia ​​mahdollisuuksia voisi olla kanssa dB Music Berlin tutkimalla profiilin täällä kandidaatin Studies. Tai ojentaa meille tänään lähettämällä meille sähköpostia: admissions@dbsmusic.net Odotamme kuulevamme sinusta!

Sijainnit

Berliini

dBs Music Berlin

Osoite
Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 29009052