Lue virallinen kuvaus

Meistä

Kielikuvagalleria tarjoaa laadukkaita kielikursseja eri puolilla maailmaa. Lontoossa, Manchesterissa, Birminghamissa, Berliinissä, Hannoverissa, Vancouverissa ja Torontossa järjestettävien koulujen kanssa olemme ylpeitä kansainvälisyydestämme ja vuorovaikutteisesta lähestymistavasta oppimisprosessiin. Kaikki tilamme sijaitsevat kätevästi kaupungin keskellä, jossa ne sijaitsevat.

Pienet luokkakokoomme parantavat yksilöllistä oppimista, koska voit hyötyä opettajien henkilökohtaisesta huomionosasta. Myös vahva yhteisöllisyys jokaisessa koulussa tarkoittaa, että sinulla ei ole ongelmia asettumisesta mihin tahansa kohteeseen, jonka valitset.

Kurssimme

Kielikuvagalleriassa voit valita erilaisista englantilaisista ja saksalaisista kielikursseista aikuisille sekä kansainvälisille teini-ikäisille kesäleireille. Yhdistä luokat kielten oppimisen tehostamiseksi ja käytä joustavuutesi siirtyä yhdestä kielikurssista toiseen tarpeidesi mukaan ilman lisäkustannuksia.

Meidän menetelmiä

Henkilökuntamme on omistautunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen, mikä mahdollistaa kielitaitonne kukoistaa. Opettajamme kannustavat myönteisiä vuorovaikutuksia, auttaen kieltä muuttumaan toiseksi luonnoksi. On myös neuvonantajia, jotka auttavat sinua jokaisessa vaiheessa.

Meidän opettajamme

Innokas, hyvin valmistautunut ja dynaaminen - se on paras tapa kuvata opettajamme. Heillä kaikilla on ollut CELTA- tai TESOL-opettajankoulutus ja monet ovat myös hallussa tai työskentelevät DELTA: n tai MA: n hyväksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

The Language Gallery in Germany

TLG Toronto tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden valmistautua akateemiseen elämään englanninkielisessä ympäristössä, sekä yliopisto-opiskelijoille että korkeakouluille s ... [+]

Yliopiston Pathway

University Pathway -ohjelma on kansainvälinen opiskelija, joka aikoo opiskella yliopistossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa tai Saksassa ja jonka on täytettävä ehdollisen tarjouksen kielivaatimus.

Tämä ohjelma auttaa sinua:

Tutustu akateemisiin laitoksiin tarvittavaan kielitaitoon ja opiskeluunKehitä yliopistollisen elämän edellyttämiä oppimisstrategioitaKehitä toiminnalliset taidot sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolellaSelvitä akateemiselle ympäristölle ennen opintojen aloittamistaKurssivaatimuksetTasot: A0 ja yllä (sijainnista riippuen)Kesto: 8-58 viikkoa **

** Ohjelman kesto riippuu tasosta. Jotta määrität vaaditun määrän viikkoja University Pathway -ohjelmaan, sinun on suoritettava arviointitesti tai esitettävä todisteet (esim. IELTS-todistus).... [-]

Saksa Berlin Hanover
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Saksan kieli
Full-time
8 - 58 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi