Summer School at Bauhaus University Weimar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ylätunniste

Bauhausin KESÄ koulujen

... On kansainvälinen kesän ohjelma Bauhaus-Universität Weimar

ja tarjoaa kursseja

  • Arkkitehtuuri | Urbanism
  • Art | Design
  • Engineering | ympäristö
  • KIELET

Valitse meidän monista kielen ja erikoiskursseja!

... On avoin mahdollisille opiskelijoille, ja jatko-opiskelijoille.

Joka vuosi noin 400 osallistujaa 70 maasta ympäri maailmaa luovat ainutlaatuisen kulttuurien ilmapiiri. Ole osa kokemusta ja tehdä ystävyyssuhteita, jotka kestävät eliniän!

... On suuri mahdollisuus tutustua Bauhaus-Univerität Weimar

ja yhteyden kansainvälinen verkosto ja laajentaa oman kulttuuri- ja akateemisen näköaloja. Ota tämä mahdollisuus!

... On inspiraation lähde ja unohtumaton kokemus eliniän.

Kokemukset, sinun tulee tehdä kanssa osallistuu Bauhaus Summer School, antaa sinulle uusia ideoita ja rikastuttaa elämää. Inspiroidu!

lippu

Haluatko lisätietoja? Tutustu monipuolinen ohjelma kurssien ja tapahtumien tarjotaan Bauhaus Summer School! Kokea kauneutta Weimar, kaupunki Johann Wolfgang von Goethe ja Bauhaus!

Kolme hyvää syytä ...

1. KAUPUNKI WEIMAR

Weimar on symbolinen kaupunki, jolla on rikas historia. Weimar kulttuurielämä etenee välillä Goethe & Schiller ja Bauhaus, välillä Buchenwaldin Memorial ja Schloss ETTERSBURG (vain saksaksi). Kautta lukemattomia museoita, neljä elokuvateatterit (vain saksaksi), Saksan National Theater (vain saksaksi) ja sen monipuolinen suorituskyky ja musiikkielämä, Weimar tarjoaa satoja tapahtumia joka kuukausi.

Bauhaus Summer School yhdistää näitä mahdollisuuksia ja luo monipuolinen ohjelma, jonka voit räätälöidä etuja. Voit osallistua moniin tapahtumiin alennettuun hintaan tai ilmaiseksi kanssa Bauhaus Summer School ID.

lippu

2. luennoitsijat

Kaikki luennoitsijat ovat kokeneita, sitoutunut ja koulutettuja ja valmiita pitämään hauskaa! Opi kieltä syntyperäisen kaiuttimella ohjaaja tai poimia erikoisuus aihe eri tavalla, rento oppimisympäristö, innostava retkiä, piknikkejä puistossa ja paljon tanssia perinteisen Bauhaus Summer School osapuolille.

Kaikki luennoitsijat tekevät parhaansa auttaa tekemään aikaa Weimar unohtumaton. Lisäksi kaikki kielikurssille ohjaajat ovat äidinkielenään opetuksen kieltä.

lippu

3. JÄRJESTÄJÄT

Tiimimme välitä jokainen osallistuja, mikä käy selväksi ennen kuin koskaan saapuu Weimarissa. Otamme mielellämme aikaa henkilökohtaisesti vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja sähköposteja. Olipa postitse tai puhelimitse, teemme parhaamme auttamaan sinua kysymyksiä, huolenaiheita tai kysymyksiä saatat olla.

Me henkilökohtaisesti tavata tulopäivänä ja vie sinut koteloon. Jotta asetut ja tutustuu päivittäistä rutiinia Weimar, tarjoamme suuntaa päivää ennen kurssin alkua. Voit myös tavata opettaja ja muut osallistujat siellä. Lisäksi voit saavuttaa meitä koko Bauhaus Summer School elokuussa 24 tuntia vuorokaudessa.

Odotamme toivottaa sinut WEIMAR ja jakamista Unohtumaton kesäkurssi kanssasi!

Sijainnit

weimar

Osoite
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 weimar, Thüringenissä, Saksa