RWTH International Academy / RWTH Aachen University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aachen (Aix-La-Chapelle), läntisin kaupunki Saksassa, mahtuu paitsi Aachenin katedraaliin, joka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohde, mutta myös yksi Saksan huippuyliopistoista.

Opiskele Elite University RWTH Aachenissa

RWTH Aachen University on Saksan suurin teknillinen yliopisto ja kaupungin tärkein taloudellinen tekijä. Joka vuosi suuri määrä kansainvälisiä opiskelijoita ja tutkijoita tulee yliopistoon hyötymään korkealaatuisista opinto-ohjelmistaan ja erinomaisista palveluistaan, joista molemmat ovat kansainvälisesti tunnustettuja. Aachenin läheisyys Alankomaihin, Belgiaan ja Luxemburgiin ja sen erilaiset kulttuuriperinnöt ovat sijoittaneet yliopiston ainutlaatuiseen asemaan kansainväliseen yhteistyöhön muiden koulutus- ja tutkimuslaitosten sekä liike-elämän ja teollisuuden kanssa. RWTH Aachenin yliopistolla on pitkä historia läheisessä ja laaja-alaisessa yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten teollisuudenalojen ja tutkimuskeskusten kanssa, ja se edistää tehokkaasti Saksan talouden menestystä ja kehitystä laajentamalla yhä enemmän tätä roolia Euroopan unionissa.


RWTH Aachenin kansainvälinen akatemia - ero

RWTH Aachen International Academy on RWTH Aachenin yliopiston voittoa tavoittelematon tytäryhtiö . Akatemia tarjoaa tiiviissä yhteistyössä konetekniikan tiedekunnan kanssa maisteriohjelmia, jotka on erityisesti suunniteltu vastaamaan kansainvälisten opiskelijoiden tarpeita. Akatemian vastuulla on organisatoriset, hallinnolliset ja taloudelliset näkökohdat, jolloin tieteellinen johto on RWTH Aachenin yliopistossa , joka myöntää akateemisen tutkinnon "Master of Science".


ASIINin hyväksymä e. V.

R WTH Aachenin yliopiston ja RWTH International Academy -hankkeen kumppaneina järjestelmien akkreditoinnin laadunhallintajärjestelmien sertifiointiin on ASIIN eV. . ASIIN on akkreditoinut kaikki master-ohjelmat, jotka tarjotaan yhteistyössä RWTH Aachenin yliopiston ja RWTH kansainvälisen akatemian konetekniikan tiedekunnan kanssa. Akkreditointi on päivitettävä säännöllisin väliajoin laadunvarmistuksen ja parantamisen jatkuvan tason varmistamiseksi.


Edut RWTH Aachenin yliopiston opiskelijana

RWTH kansainvälisen akatemian maisteriohjelmaan osallistuvat opiskelijat saavat virallisen maisterin tutkinnon RWTH Aachenin yliopistosta . Luonnollisesti he ovat myös virallisesti tunnustettuja RWTH Aachenin yliopiston jäseniä opiskelunsa aikana ja voivat käyttää kaikkia yliopiston etuja ja opiskelijoiden tarjouksia: selata ja tehdä tutkimuksia kirjastoissa, käyttää WLAN-verkkoa ja ohjelmistoja käyttää erilaisia urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia jne. Kysy myös opiskelijoiden alennusvaihtoehdoista teattereille, museoille ja elokuvateattereille tai tietyille puhelin- ja matkaviestintäpalvelujen tarjoajille.

(Profiili: Peter Winandy)

Sijainnit

aachen

RWTH Aachen University

Osoite
Campus-Boulevard 30
52074 aachen, Nordrhein-Westfalen, Saksa
Puhelin
+49 241 80 99367