Lue virallinen kuvaus

MENTORA KIELIKOULU on osa maailmanlaajuista verkostoa

Mentora on arvostettu instituutio kansainvälisessä koulutussektorilla. Tarjoamme stimuloiva ja akateemisesti suuntautunut oppimiskokemus. Koulumme sijaitsee poliittisia ja Berliinin historiallisessa keskustassa, lähellä erittäin suosittu alueella Friedrichshainissa.

Mentora tarjoaa dynaamisen ja intensiivisiä ohjelmia Englanti ja saksa aloittelijoille ja edistyneille tasapuolisesti. Tarjoamme yksilöllisiä, viestintä suuntautunut ja laadukkaat kielikurssit meidän opiskelijoille, jotka hyötyvät atmosfäärissä, joka on familiaalinen ja ammatillinen samanaikaisesti.

Jokainen ohjelmista on - mukaisesti meidän tieteellinen käsite - räätälöitävä taustoja ja osallistujien tarpeiden perusteella. Mentora ei ole vain hyvällä paikalla, mutta se on lisäksi ominaista sen kokenut henkilökunta ja sen ylelliset tilat.

BAU Global BAU Global Network koostuu korkeakoulujen levinnyt ympäri maailmaa. Tämä kansainvälinen verkosto tyytyväinen opiskelijat eri puolilta maailmaa ja sisäänkäyntien paikallisia resursseja eri kaupungeissa, valtion ja kansakunnan laadun parantamiseksi korkeakoulujen se tarjoaa. Opiskelijat ja valmistuneet BAU Global muodostavat tiedeyhteisössä ulottuu yli seitsemän maassa kolmella mantereella; Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. BAU Maailmanlaajuinen verkosto koostuu 4 yliopistojen, 2 kielikouluja ja 6 satelliitti kampuksilla.

BAU Global yliopistot tarjoavat satoja perustutkintoa, jatko ja jatko-ohjelmia arkkitehtuuri, taide, liiketalous, muotoilu, koulutus, suunnittelu, terveystieteiden, tietotekniikka, laki ja lääketiede. Toimimalla poikki kansainvälisesti, BAU Global Network pyrkii takaamaan laadun ja kestävän koulutuksen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Mentora Sprachschule

Tarjoamme intensiivinen saksan kurssin ohjelma oppijoille 16 vuotta. Se tapahtuu arkisin 09:00-12:00 ja 18:00-21:00. Se on linjassa yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehy ... [+]

Tarjoamme intensiivinen saksan kurssin ohjelma oppijoille 16 vuotta. Se tapahtuu arkisin 09:00-12:00 ja 18:00-21:00. Se on linjassa yhteisen eurooppalaisen kieliviitekehyksen ja siksi jaettu 6 kurssin tasoa.

Saksalainen Taso A1 - Aloittelija Saksalainen Taso A2 - Perustiedot Saksalainen Taso B1 - Elementary kielitaito Saksalainen Taso B2 - Riippumaton kielenkäyttö Saksalainen Taso C1 - Toimivaltaiset kielenkäyttö Saksalainen Taso C2 - Native kaltainen kielitaito

Löydät tarkka kuvaus kunkin kielen tason pääsivulla kursseille.

Jokainen taso on jaettu kahteen osaan - A1 / 1 ja A1 / 2, A2 / 1 ja A2 / 2, B1 / 1 ja B1 / 2 jne. - Kukin, että osa viimeisen 4 viikkoa. Viimeistelyyn täydellinen taso tarvitset 8 viikkoa yhteensä.... [-]

Saksa Berliini
Lokakuu 2020
Englanti
Part-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi