Mentora Sprachschule

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MENTORA KIELIKOULU on osa maailmanlaajuista verkostoa

Mentora on arvostettu instituutio kansainvälisessä koulutussektorilla. Tarjoamme stimuloiva ja akateemisesti suuntautunut oppimiskokemus. Koulumme sijaitsee poliittisia ja Berliinin historiallisessa keskustassa, lähellä erittäin suosittu alueella Friedrichshainissa.

Mentora tarjoaa dynaamisen ja intensiivisiä ohjelmia Englanti ja saksa aloittelijoille ja edistyneille tasapuolisesti. Tarjoamme yksilöllisiä, viestintä suuntautunut ja laadukkaat kielikurssit meidän opiskelijoille, jotka hyötyvät atmosfäärissä, joka on familiaalinen ja ammatillinen samanaikaisesti.

Jokainen ohjelmista on - mukaisesti meidän tieteellinen käsite - räätälöitävä taustoja ja osallistujien tarpeiden perusteella. Mentora ei ole vain hyvällä paikalla, mutta se on lisäksi ominaista sen kokenut henkilökunta ja sen ylelliset tilat.

BAU Global BAU Global Network koostuu korkeakoulujen levinnyt ympäri maailmaa. Tämä kansainvälinen verkosto tyytyväinen opiskelijat eri puolilta maailmaa ja sisäänkäyntien paikallisia resursseja eri kaupungeissa, valtion ja kansakunnan laadun parantamiseksi korkeakoulujen se tarjoaa. Opiskelijat ja valmistuneet BAU Global muodostavat tiedeyhteisössä ulottuu yli seitsemän maassa kolmella mantereella; Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. BAU Maailmanlaajuinen verkosto koostuu 4 yliopistojen, 2 kielikouluja ja 6 satelliitti kampuksilla.

BAU Global yliopistot tarjoavat satoja perustutkintoa, jatko ja jatko-ohjelmia arkkitehtuuri, taide, liiketalous, muotoilu, koulutus, suunnittelu, terveystieteiden, tietotekniikka, laki ja lääketiede. Toimimalla poikki kansainvälisesti, BAU Global Network pyrkii takaamaan laadun ja kestävän koulutuksen.

Sijainnit

Berliini

Mentora Sprachschule

Osoite
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 40032434