Lue virallinen kuvaus

JMU: Menestyksen historia

Julius-Maximilians-Universität (JMU) Würzburgin historia ulottuu vuoteen 1402 saakka. Tuolloin se oli kuudes korkea-asteen oppilaitos, joka perustettiin Euroopan saksankielisille alueille, kun Prahassa, Wienissä , Heidelberg, Köln ja Erfurt.

Tunnetut tutkijat

Monet tunnetut tutkijat ja tiedemiehet, 14 Nobelin palkinnon saaja , ovat harjoittaneet tutkimusta ja opettaneet Würzburgissa. Merkittäviä tutkijoita ovat Wilhelm Conrad Röntgen, joka löysi X-säteet Würzburgissa vuonna 1895 ja Klaus von Klitzing, joka löysi Quantum-Hall Effectin. Nykyään Würzburgin yliopisto koostuu kymmenestä tiedekunnasta, joissa on noin 425 professoria ja 29 000 opiskelijaa.

Laaja valikoima aiheita

Neljästä klassisesta aiheesta - lääketieteestä, teologiasta, filosofiasta ja laista - yliopisto tarjoaa myös monia uusia koulutusohjelmia . Viimeisimmät lisäykset ovat nanostruktuuri, funktionaaliset materiaalit, pelitekniikka, moderni kiina, digitaaliset humanistiset tieteet, mediaviestintä, tietotekniikan ihmisen tekijät ja museologia, vain muutamia.

Päätutkimus

JMU on edelleen voimakkaasti sitoutunut kahdeksan pilariin :

  • Life Sciences
  • Terveystieteet
  • Molekyylikemia ja materiaalit
  • Quantum-ilmiöt uusissa materiaaleissa
  • Digitaalinen seura
  • Kulttuuriperintö
  • Normit ja käyttäytyminen
  • Globaalit muutokset

Laajentumispolitiikka

Koska tarjottujen koulutusohjelmien määrä on kasvanut, niin yliopisto onkin. Opiskelijakunnan kasvun huomioon ottamiseksi Hubland Campus rakennettiin kukkulalle kaupungin itäreunalla. Uusittujen koulutusohjelmien ja jatkuva opiskelijoiden jatkuva kasvu vauhdittavat laitoksen kasvua. Vuonna 2011 yliopisto laajeni mukaan vasta perustetun Campus Nordin, 39 hehtaarin alueen, Hubland Campus -alueen välittömään läheisyyteen.

JMU on yksi Saksan johtavista korkeakoulujen laitoksista kotimaisten ja kansainvälisten tutkimusorganisaatioiden ja kansainvälisten asiantuntijakomiteoiden rankingissa . Kansainvälisellä tasolla Würzburgin yliopisto on korkeimmilla korkeakouluilla monilla tieteellisillä aloilla, kuten biologia, lääketiede, fysiikka ja psykologia.

Tutkimuskeskukset tavaramerkiksi

1990-luvulla yliopisto aloitti ristikkäistutkimuskeskusten perustamisen , joka avasi uusia tutkimusaloja ja mahdollisuuksia innovatiivisille koulutusohjelmille. Nämä monitieteelliset keskukset, kuten tarttuvien tautien tutkimuskeskus, ovat tulleet Würzburgin yliopiston kansainvälisesti merkittäväksi tavaramerkiksi.

Tutkimuskeskusten perustaminen on siirtänyt yliopiston saksalaisten akateemisten oppilaitosten huipputason, ja sillä on ollut lukuisia myönteisiä vaikutuksia. Esimerkiksi se on nopeasti kasvattanut julkisten varojen määrää, yksityisiä lahjoituksia ja tutkimusrahoituksia teollisuusyrityksiltä. Akateemisesti arvostettujen julkaisujen määrä on kasvanut merkittävästi myös 1990-luvun puolivälistä lähtien, vaikka yliopiston professoreiden ja avustajien kantojen määrä pysyi lähes samana ajanjaksona.

Tiede ja menestys

Saksan tutkimussäätiön (DFG) rahoittama Würzburgin yliopiston lukuisat yhteistyölaboratorion tutkimuskeskukset, tutkimuskoulutusryhmät ja tutkimusyksiköt ovat osaltaan edistäneet yliopiston korkeaa asemaa tiedeyhteisössä. Vuonna 2002 Würzburgin yliopisto käynnisti Saksan kolme DFG: n rahoittamaa huippuyksikköä - Rudolf Virchow Center / DFG: n tutkimuskeskus kokeelliseen biolääketieteeseen. Tutkimusryhmät tutkivat keskeisiä proteiineja, jotka ovat erityisen tärkeitä kestävän terveyden kannalta ja sairauksien alkuperän ymmärtämisessä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Tämä moduuli on suunniteltu kehittyneille jatko- ja jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yritystietojärjestelmistä ja kansainvälisestä johtamisesta. Se tarjoaa ... [+]

Tämä moduuli on suunniteltu kehittyneille jatko- ja jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yritystietojärjestelmistä ja kansainvälisestä johtamisesta. Se tarjoaa ainutlaatuisen liiketoiminta- ja tietotekniikan yhdistelmän ja keskittyy mahdollisuuksiin, jotka syntyvät yhä digitaalisemmasta ja globalisoituneemmasta taloudesta Euroopassa.

Luennot käsittävät digitalisoinnin, liiketoiminnan tietojärjestelmien ja tietohallinnon eri osa-alueet. Vuorovaikutteisen suunnittelun ansiosta luennot tarjoavat teoreettisia ja käytännönläheisiä näkemyksiä huomispäivän tärkeistä aiheista, mukaan lukien digitaaliset liiketoimintamallit, liiketoimintaanalyysit, tietohallinto ja lohkoperusteiset teknologiat.... [-]

Saksa Würzburg
Heinäkuu 2019
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Tämä moduuli on suunniteltu kehittyneille jatko- ja jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä taloustieteestä ja kansainvälisestä johtamisesta. Se ... [+]

Tämä moduuli on suunniteltu kehittyneille jatko- ja jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisestä taloustieteestä ja kansainvälisestä johtamisesta. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän liiketoimintaa ja taloutta luentoja keskittyen mahdollisuuksia, uhkia ja haasteita tulevien johtajien ja poliitikkojen ympäri maailmaa.

Talousluennot koskevat eurooppalaisten makro-, ilmasto-, kauppa- ja kilpailupolitiikkaa sekä unionin itäistä laajentumista. Liiketoiminnan luentoja käsitellään kansainvälisen taloudellisen raportoinnin ja verotuksen, globaalien toimitusketjujen ja henkilöresurssien hallinnan demografisen siirtymisen jälkeen.

Luentoja valmistellaan ja esitetään Würzburgin yliopiston kauppakorkeakoulun professoreiden ja kumppaniyliopistojen, jotka ovat kaikki alan asiantuntijoita. Luennot yhdistyvät retkille kansainvälisesti suuntautuneille yrityksille ja julkisille laitoksille, jotka mahdollistavat keskustelun käytännönläheisemmästä näkökulmasta.... [-]

Saksa Würzburg
Heinäkuu 2019
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi