Jacobs University Foundation Year

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uusi koti poissa kotoa

Opiskelijat kutsuvat kampusta "kupla" - kansainvälistä englantilaista mikrokosmosa keskellä Eurooppaa, jossa asut ja opit yli 100 maan opiskelijoiden kanssa. Jacobsin lukukauden jälkeen jokainen kampuskulma yhdistetään hauska muistiin. Olitpa istuimen ryhmä hiljaisen opiskelualueen nurkassa, jossa vietti koko yön kovaa työtä, nauraa ystäväsi kanssa ja tilata pizzaa klo 3.00.

Olipa Campus Greenin pieniä kukkuloita, joita sinä ja ystäväsi käytit kahvilaatikoihin, kun ensimmäinen lumi oli laskenut talvella. Olkoon se puu kollegionne edessä, jossa lopetat ensimmäisen bulgarian ystävyyden rannekkeen. Asuminen ja oppiminen kampuksella merkitsevät sitä, että ystäväsi tuntevat pian perheen ja että kampus tulee uusi koti poissa kotoa.

Aina kun kävijät tulevat kampukselle, heidät vaikuttavat tilan, vihreän 34ha kampuksen kauneuteen. Iso kampus vihreä keskellä kampusta ja jalkapallokenttä houkuttelee opiskelijoita istumaan yhdessä, aurinkoa ja pelata urheilua ulkona.

Sukella monimuotoisuuteen

Opiskelijoiden mahdollistaminen edistää ihmisten välisiä ja kulttuurienvälisiä kompetensseja on tärkeä osa Jacobsin yliopiston koulutusoperaatiota. Säätiön opiskelijana voit hyödyntää monia oppimismahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella ja ulkopuolella. Hyppää kulttuurienväliseen kampusympäristöön, osallistu erilaisiin urheilutoimintoihin tai liittyä johonkin monista sosiaalisista, kulttuurisista, poliittisista, akateemisista ja yrittäjäklubeista kampuksella.

Kampuskeskukset tarjoavat turvallisen, vuorovaikutteisen ja inspiroivan elämisen ja oppimiskokemuksen: Saat kahden huoneen huoneistohotellin yksityisen huoneen ja jakaa yhteiset tilat ja kylpyhuone sisätiloissa, joka on tyypillisesti eri kansallisuutta.

Korkeakoulujen kahvilat tarjoavat aamiaista, lounasta ja illallista ja ovat loistava tila tavata, jutella ja rentoutua ystäviesi kanssa. Kokopäiväinen pääsy nykyaikaiseen virkistyskeskukseen kampuksella ja hyvin varustetuilla toiminta-alueilla, kuten teatteritila, urheilukenttiä, tanssitila ja paperitoimisto, ovat vain yksi elämästä kaunis kampus. Kampus sijaitsee lähellä Bremenin kaupungin keskustaa, joka on merenkulun monikulttuurinen ja yrittäjäkaupunki Saksan pohjoisosassa.

Sijainnit

Bremen

Osoite
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Bremen, Bremen, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin