Lue virallinen kuvaus

Uusi koti poissa kotoa

Opiskelijat kutsuvat kampusta "kupla" - kansainvälistä englantilaista mikrokosmosa keskellä Eurooppaa, jossa asut ja opit yli 100 maan opiskelijoiden kanssa. Jacobsin lukukauden jälkeen jokainen kampuskulma yhdistetään hauska muistiin. Olitpa istuimen ryhmä hiljaisen opiskelualueen nurkassa, jossa vietti koko yön kovaa työtä, nauraa ystäväsi kanssa ja tilata pizzaa klo 3.00.

Olipa Campus Greenin pieniä kukkuloita, joita sinä ja ystäväsi käytit kahvilaatikoihin, kun ensimmäinen lumi oli laskenut talvella. Olkoon se puu kollegionne edessä, jossa lopetat ensimmäisen bulgarian ystävyyden rannekkeen. Asuminen ja oppiminen kampuksella merkitsevät sitä, että ystäväsi tuntevat pian perheen ja että kampus tulee uusi koti poissa kotoa.

Aina kun kävijät tulevat kampukselle, heidät vaikuttavat tilan, vihreän 34ha kampuksen kauneuteen. Iso kampus vihreä keskellä kampusta ja jalkapallokenttä houkuttelee opiskelijoita istumaan yhdessä, aurinkoa ja pelata urheilua ulkona.

Sukella monimuotoisuuteen

Opiskelijoiden mahdollistaminen edistää ihmisten välisiä ja kulttuurienvälisiä kompetensseja on tärkeä osa Jacobsin yliopiston koulutusoperaatiota. Säätiön opiskelijana voit hyödyntää monia oppimismahdollisuuksia luokkahuoneen ulkopuolella ja ulkopuolella. Hyppää kulttuurienväliseen kampusympäristöön, osallistu erilaisiin urheilutoimintoihin tai liittyä johonkin monista sosiaalisista, kulttuurisista, poliittisista, akateemisista ja yrittäjäklubeista kampuksella.

Kampuskeskukset tarjoavat turvallisen, vuorovaikutteisen ja inspiroivan elämisen ja oppimiskokemuksen: Saat kahden huoneen huoneistohotellin yksityisen huoneen ja jakaa yhteiset tilat ja kylpyhuone sisätiloissa, joka on tyypillisesti eri kansallisuutta.

Korkeakoulujen kahvilat tarjoavat aamiaista, lounasta ja illallista ja ovat loistava tila tavata, jutella ja rentoutua ystäviesi kanssa. Kokopäiväinen pääsy nykyaikaiseen virkistyskeskukseen kampuksella ja hyvin varustetuilla toiminta-alueilla, kuten teatteritila, urheilukenttiä, tanssitila ja paperitoimisto, ovat vain yksi elämästä kaunis kampus. Kampus sijaitsee lähellä Bremenin kaupungin keskustaa, joka on merenkulun monikulttuurinen ja yrittäjäkaupunki Saksan pohjoisosassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Perustan luova vuosi

Jacobs University Foundation Year

Olet nuori, kunnianhimoinen ja etsit inspiraatiota? Olet lukenut lukiota, haluatko maistia elämästä yliopistossa ja kaipaa oppia lisää maailmasta ja sen kulttuureista? Si ... [+]

Olet nuori, kunnianhimoinen ja etsit inspiraatiota? Olet lukenut lukiota, haluatko maistia elämästä yliopistossa ja kaipaa oppia lisää maailmasta ja sen kulttuureista? Sitten olet kiinnostunut Säätiön vuoden ohjelmasta.

Akateemisen tulevaisuuden suunnittelu ja valmistelu on tärkeä askel. Liity Jacobsin yliopiston säätiön vuosiohjelmaan tutkimaan eri oppiaineita ja hankkimaan akateemisia oppimistaitoja ennen kandidaatin tutkintoa.

Yksittäisen akateemisen taustan ja tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta voit suunnitella oman Foundation Year -kokokokemuksen. Säätiöopiskelijaksi voit osallistua erilaisiin opintoihin liittyviin perustutkintoihin ja valita erilaisten valmistelutoimien välillä akateemisten taitojen parantamiseksi. Lisäksi asut kansainvälisessä kampuksissamme ja voit nauttia täydellisistä oppilaitoksista asuinalueilla.... [-]

Saksa Bremen
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!