Humboldt-Institut e.V.

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humboldt-Institut

Viimeisen 40 vuoden aikana yli 60000 opiskelijaa yli 160 maassa tutkittu Saksan kanssa Humboldt-Institut. Tämä tekee Humboldt-Institut yksi suurimmista ja kokeneimmista tarjoajien Saksan vieraana kielenä. Toiveet Humboldt-Institut on aina ollut tarjota paras saksan kursseja sekä taata nopea ja tehokas oppimisen kaikille opiskelijoille. Intensiivinen saksan kielen kurssi tarjotaan 17 puolilla Saksassa, joista neljä - Berlin, Constance, Lindenberg ja Bad Schussenried - ovat avoinna ympäri vuoden. Humboldt-Institut tarjoaa saksan kursseja kaikissa ikäryhmissä ja kielen tasolla.

Ryhmäkoko

Meidän luokat koostuvat n. 10 kurssilaiset. Tällaisen pienen koon haluamme varmistaa, että yksittäiset huomiota kiinnitetään jokaiselle ihmiselle. Kun keskitymme paljolti kommunikatiivista lähestymistapaa kielen, unohtamatta kuitenkaan kielioppia, voimme varmistaa kaikin opiskelija puhua ja osallistua elävästi rajoittamalla osallistujien lukumäärä ryhmää kohti.

Humboldt-Institut eV

Kieli Tasot

Tarjoamme jopa 6 eri kieltä tasoilla yhteensä aloittelijoista hyvin pitkälle, tai mukaan eurooppalaisen viitekehyksen tasoja A1-C2.

Aikataulu

Aikana intensiivikurssi, meidän aikuisilla on 5 oppituntia 45 minuuttia joka aamu, klo 8.30 alkaen ja näkyä vasta 13:00, mukaan lukien kaksi taukoja. Maanantaina iltapäivällä, siellä on yksi opetus 14:15 asti 15:00. Tiistaisin ja torstaisin on kaksi opiksi 14:15 asti 15:45.

Testit

Kaikki kurssilaiset viikottainen tentti, joka kattaa kaikki kurssin sisältö opetetaan edellisellä viikolla, jotta opiskelijat ja opettajat samankaltaisia ​​voivat arvioida edistymistä saksan kielellä. Lopussa taso tulee olemaan ylimääräinen "taso tentti", joka on välitettävä kanssa vähintään 75% pystyä edetä seuraavalla kielellä tasolla.

Läksyt

Meidän aikuisten odotetaan myös tehdä läksyjä joka päivä, mutta ne on vielä runsaasti aikaa ylitöitä.

Koulukotien

Meidän koulukotien opiskelijat pysyä samalla kampuksella, jossa heillä on oppitunteja, mikä on tietenkin monia etuja meidän kurssilaisille: ne ovat kaikki ateriat yhdessä, viettää iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin yhdessä ja siksi on erittäin helppoa heitä tekemään paljon uusia ystäviä eri maista lyhyessä ajassa.

Käytännössä Saksan koko päivän

Henkilökuntamme yrittää luoda tunne yksi suuri kansainvälinen perhe Humboldt-Institut, jossa kaikki oppilaat integroidaan ja jossa saksa on vain puhuttu kieli. Ottaa mahdollisuus harjoitella kohdekielelle koko päivän, vaikka ulkopuolella luokkahuoneessa, nopeuttaa oppimisprosessia uskomattoman ja motivoisi opiskelijoita.

Sijainnit

Berliini

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Osoite
Invalidenstrasse 19
10115 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Osoite
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Saksa
Puhelin
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Osoite
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Baijeri, Saksa
Puhelin
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Osoite
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Saksa
Puhelin
+49 7522 988 0