Lue virallinen kuvaus

Menestys on meidän painopisteemme!

 • Pienet ryhmät = suurin oppimisen menestys!
 • Valmennuselementtejä mukana!
 • Kokeneet kouluttajat harjoittelusta nykyaikaisilla opetusmenetelmillä!
 • 100% käytännöllinen osaaminen ja oppimisen siirto henkilökohtaiseen työurasiin!
 • Kaikki seminaarit pidetään tässä - taattu!

Koetellut ja testatut, kohdennetut ja vuorovaikutteiset seminaarit! Yrityskoulutusta, yrityksesi seminaareja ja modulaarisia koulutuksia, jotka on kehitetty yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin! Olemme kumppanisi pätevälle koulutukselle seuraavilla alueilla:

 • Johtaminen ja liiketoiminnan johtaminen
 • viestintätaidot
 • Persoonallisuuden kehittäminen ja sosiaalinen osaaminen
 • joukkue kehitys
 • Myynti ja jakelu

SitoutumisemmeSinun hyötysi seminaarin osallistumisen kautta:

 • Pitkäaikainen hyöty seminaarin jälkeiselle ajankohdalle, koska hyödynnämme "siirron hallintaa".
 • Päivität tietosi ja optimoi sen.
 • He hyötyvät muiden kokemuksista.
 • He tekevät yhteyksiä samanmielisten ihmisten kanssa.
 • Heillä on aikaa ajatella ajankohtaista ajankohtaista kehitystä.
 • Saat käsityksen ymmärrettävästä esityksestä.
 • Jokaisella seminaarilla on korkea kokemus, tulos ja menestysarvo.
Tunnemme velvollisuutemme:
 • tarjota käytännöllisiä ja ymmärrettäviä selityksiä.
 • vastaamaan osallistujien toiveisiin ja ehdotuksiin.
 • rento ja tuottava työilmapiiri.
 • asettamaan osanottajat odotustensa keskelle.
 • rohkaista jokaista osallistujaa toimintaan ja uusiin elämänkokemuksiin.
 • Vastuullinen ja myönteinen kullekin osallistujalle.
 • jotta välitön sovellettavuus, eli käytännön merkitys keskellä.
Kuinka näemme seminaarimme? Mikä on sinulle tärkeä?
 • Meidän tarjoamat seminaarit ovat jatkuvan valvonnan alaisia. Niitä mukautetaan säännöllisesti uusiin tai kehittyneempiin oivalluksiin. Näin varmistetaan sisällön ajantasaisuus.
 • Seminaarimme ovat käytännönläheisiä.
 • Noudatamme seminaarin osanottajien toiveita ja tarpeita.
 • Seminaarin sisältöä voidaan mukauttaa dynaamisesti tiettyihin osallistujien pyyntöihin koulutuksen aikana.
 • Jokaisessa seminaarissa suoritetaan intensiivisiä roolipelipeleitä kameran eteen. Oppimisvaikutus osallistujille on paljon voimakkaampaa ja kestävämpää.
 • Jokainen osallistuja saa seminaarissa intensiivisen palautteen kouluttajalta ja muilta osanottajilta hänen henkilökseen. Menestyksekkään palautteen perussäännöt otetaan luonnollisesti huomioon.
 • Kameran edessä olevia roolileikkeitä voidaan "toistaa" osallistujan pyynnöstä hänen henkilökohtaisesta käytännöstään.
 • Kouluttaja osallistuu dialogipeleihin. Niin erilaiset merkit voidaan uskottavasti uudestaan ​​ottaa käyttöön. Osallistuja saa näin mahdollisuuden osallistua monitahoisiin tyyppeihin.
 • Jokainen osallistuja voi, ei osallistujan tarvitse osallistua roolileikkeihin.
 • Varmistamme, että jokainen osallistuja lähtee kotiin positiiviselta seminaarin lopussa.
 • Kehitämme oppimisen siirtostrategioita yhdessä osallistujien kanssa niin, että oppimisen vaikutus ja herkkyys seminaarista kestää kauemmin.

Tiimi

Yritys "Hermannsen-Concept" on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat kehittyä ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti. Sinun henkilökohtainen menestys sekä yrityksesi on aina keskellä huomion meitä!

Hermannsen-Concept kehittää jatkuvasti tarjolla olevien "avointen seminaarien" lisäksi myös liiketoiminnan valmennusta ja sisäisiä seminaareja sekä modulaarisia kursseja yksilöllisten tarpeidesi mukaan ja tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Yrityksen omistaja on Uwe Hermannsen, joka on työskennellyt henkilöstön kehittämisessä yli 25 vuoden ajan valmentajana, valmentajana ja puhujana. "Hermannsen-Concept" toimii riippumattomien valmentajien ja kouluttajien kanssa, jotka tarjoavat meille erilaisia ​​aiheita. Heillä kaikilla on monivuotinen työkokemus, käytännönläheisyys ja asianmukainen koulutus.

Lisäksi toimimme yhteistyössä tapahtumaviraston kanssa, jonka kanssa me ja asiakkaamme kehittävät erityisiä seminaarien ja tapahtumien yhdistelmiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi "Mallorcan johtajien erikoisnäyttelyt" tai kumppanin kumppanuus "purjehduslaiturilla". Olemme iloisia voidessamme toteuttaa ideoita tai ideoita.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Hermannsen Concept

Opettele onnistuneiden argumentaatioiden ja keskustelun perusteet tässä päättelykoulutuksessa. Heijastele oman päättelykäyttäytymisesi, löydä ja kehitä päättelytaitoja. ... [+]

"Näin saat enemmän vakuuttava!"

Opettele onnistuneiden argumentaatioiden ja keskustelun perusteet tässä päättelykoulutuksessa. Heijastele oman päättelykäyttäytymisesi, löydä ja kehitä päättelytaitoja. Kuinka käytät tätä tietämystä luotettavasti jokapäiväisissä ammattitapauksissa? Sinulla on mahdollisuus kouluttaa heitä voimakkaasti käytännön tilanteissa. Koska: Henkilökohtainen läsnäolo herättää huomiota ja kiinnostusta keskustelukumppaneiden ja kuuntelijoiden kesken. Samalla se luo selkeyttä keskustelu- ja neuvottelutilanteissa.

pitoisuusviestintäsääntöjä4-korvan malli viestinnästäViestintäprosessi käytännössäviestintä ärsykkeitäPerustelujen rakennePositiivisen keskustelun säännöt (R. Layin mukaan)Smalltalk-vinkkejä perusteluissaKäytä kyseenalaistustekniikoita ammattimaisestiAktiivinen kuuntelu avaa mahdollisuuksiaLue ja käytä kehonkieltäDialectics: verbiage ja lauseita5-lause-tekniikka: älykäs perusteluPontiffin periaate: keinot objektiivisuuteenElastinen pehmuste suoran ristiriidan sijaanKäytä tehokkaasti viestintätekniikoitamenetelmät... [-]
Saksa Münster
Request Info
Saksan kieli
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hermannsen Concept

Tällä teatteriliiketoiminnasta suoraan johtavien seminaarikonseptin avulla voit hyötyä kouluttajamme Markus Kopfin vuosikymmenestä kestävästä toiminnasta, joka toimii tea ... [+]

"Joko jättiläisen voima on ihanaa. Käyttää niitä kuin jättiläinen on tyrannia. " William Shakespeare

Tällä teatteriliiketoiminnasta suoraan johtavien seminaarikonseptin avulla voit hyötyä kouluttajamme Markus Kopfin vuosikymmenestä kestävästä toiminnasta, joka toimii teatterijohtajana, näyttelijänä ja opettajana Saksassa ja Euroopassa.

Se, mitä kutsuu sinut, - oletettavasti - tutustua kokonaan uusiin ammatillisiin kenttiin, sisältää hämmästyttävän määrän rinnalleen ammatillisen arjesi johtajuuteen. Henry V: stä Titus Andronicukseen, Richard III. Antony ja Kleopatra, Hamlet Macbethille - Shakespeare on analysoinut ja kartoittanut joidenkin monimutkaisimpien, dynaamisten ja kiehtovien persoonallisuuksien psykit. Harva kirjailija ei ole ajatellut niin paljon johtajuutta ja valtaa kuin englantilainen runoilija. Monet Shakespearen tunnetuimmista päähenkilöistä ovat tappavia virheitä, jotka tuovat johtajat alas hallitsijoihin, toimistoihin ja vähittäiskauppaan.... [-]

Saksa Münster
Request Info
Saksan kieli
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hermannsen Concept

Erinomainen palvelun laatu jättää asiakkaalle ratkaisevan vaikutelman yrityksestä. Luottamuksellisuus, luottamus ja ammattitaito päivittäisessä liiketoiminnassa luovat lu ... [+]

"Tuo yrityksesi asiakkaalle"

Erinomainen palvelun laatu jättää asiakkaalle ratkaisevan vaikutelman yrityksestä. Luottamuksellisuus, luottamus ja ammattitaito päivittäisessä liiketoiminnassa luovat luovasti ja kekseliässti asiakkaiden ja yrityksen tarpeiden mukaan. Näin asiakkaasi arvostavat yritystänne muille. Tämä ei ole vain ilmainen markkinointi, vaan myös henkilökohtainen menestys! Tässä seminaarissa opitaan tekniikoita ja strategioita optimaaliselle asiakaspalvelulle ja pitkäaikaiselle asiakasuskollisuudelle. Opit, miten asiakaslähtöisyys toimii asiakkaan näkökulmasta, jotta voit toimia kohdennetusti tulevaisuudessa.

pitoisuusMikä on asiakkaasi? - Kuningas? Kumppani? Kestävät? ... tai vain ärsyttää?Mitä asiakkaat odottavat?Ensivaikutelma ja ammatillinen ystävällisyys - henkilökohtaisesti ja puhelimitseHolistinen asiakaskosketus (kehon kieli, ilmeet, ääni, sisältö)Suhteiden hallinta sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiinTietää ja sovella viestintämallejaKuunteleminen ja kysymysten esittäminen - tärkeitä paitsi valitusten kannalta"Ei"Kysymysten, ehdotusten ja valitusten välittäminenHaaste numero 1: "vaikea" asiakasAsiakaslähtöisyys on yhteinen lanka ja osa yrityskulttuuriamenetelmät... [-]
Saksa Münster
Request Info
Saksan kieli
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hermannsen Concept

Painopiste on oman johtajuuden vahvistamisessa. Tässä johtajuusseminaarissa tutustut eri johtamistoimintoihin ja työkaluihin. Voit (uudelleen) löytää voimavarasi ja resur ... [+]

"Naiset johtavat eri tavalla?"

Painopiste on oman johtajuuden vahvistamisessa. Tässä johtajuusseminaarissa tutustut eri johtamistoimintoihin ja työkaluihin. Voit (uudelleen) löytää voimavarasi ja resurssit ja käyttää niitä kohdennetusti johtajan tehtävän suhteen.

Konkreettiset ehdotukset auttavat kehittämään ja optimoimaan oman johtamistyylisi. Edellisellä käytännön kokemuksella johtajuudesta (sekä omasta että muista) ja äskettäin oppineista pystyt jatkamaan johtajuuttasi luottavaisella, mutta työntekijäkeskeisellä tavalla - tai pyrkimään tällaiseen tavoitteeseen tulevaisuudessa. He ovat tietoisia verkostoitumattomista hyödyistä ja hauska mittaus miesjohtajuudella ilman jäljittelyä.... [-]

Saksa Münster
Request Info
Saksan kieli
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hermannsen Concept

Moderni aivotutkimus on korvaamaton panos onnistuneeseen ja tehokkaaseen viestintään. Miten tietoja vastaanotetaan ja käsitellään? Kuinka löydän keskustelukumppanin tunte ... [+]

Moderni aivotutkimus on korvaamaton panos onnistuneeseen ja tehokkaaseen viestintään. Miten tietoja vastaanotetaan ja käsitellään? Kuinka löydän keskustelukumppanin tunteiden keskuksen? Mikä rooli biokemia tässä? Kuinka voin vaikuttaa hänelle? Mikä rooli limbisessä järjestelmässä on onnistuneena suhteiden hallinnassa?

Opi peruskäsityksestämme neurokomuotoinnista, miten aivot käsittelevät viestintää ja empatiaa. Tunnista, ymmärrä ja optimoi henkilökohtaiset viestintä- ja käyttäytymismallit. Juna lisää vaikutuksiasi muille, aito ja keskittynyt. Asiakkaille, työtovereille, työntekijöille tai liikekumppaneille.

pitoisuusTunteiden ja tajuttoman aivojen ylivaltaTietoisuuden illuusio ja intuition voimaViestintästrategian tunnearviointi toisen aivoissaBrain-suuntautunut keskustelu ja neuvottelutVisuaalisen aistien aivojen merkitys esitysten ja kohtelun kannaltaBrain-sopiva konflikti ja suhteiden hallintaEi-sanallisen viestinnän merkitys neurotieteellisestä näkökulmastaViestinnän käsitteet neurotieteellisesti analysoituAivojen neuroplastisuus ja elinikäinen oppimiskykymenetelmät... [-]
Saksa Münster
Request Info
Saksan kieli
Full-time
2 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi