Lue virallinen kuvaus

Olemme CIEE

Voittoa tavoittelematon, kansalaisjärjestö, CIEE on maan vanhin ja suurin voittoa tavoittelematon opiskelu ulkomailla ja kulttuurienvälinen vaihto-organisaatio. Vuodesta 1947 lähtien CIEE on auttanut tuhansia ihmisiä hankkimaan tarvittavat tiedot ja taidot elää ja työskennellä globaalisti toisistaan riippumattomassa ja kulttuurisesti monimuotoisessa maailmassa tarjoamalla kaikkein kattavimmat, tarkoituksenmukaisimmat ja arvokkaimmat vaihto-ohjelmat.

Mitä me teemme

CIEE: ssä luomme mahdollisuuksia, jotka auttavat tuomaan ihmisiä yhteen. Edistämme ymmärryksen ja keskinäisen kunnioituksen kehittämistä yhteisöjen ja kansojen välillä edistämällä ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Autamme opiskelijoita, opettajia ja nuoria ammattilaisia eri puolilta maailmaa tuntemaan aktiiviset ja vastuulliset globaalit kansalaiset.

Teemme tämän seuraavasti:

    • Tarjoaa kattavimman valikoiman vaihto-ohjelmia ja palveluita.
    • Kokoa suurimmat resurssit ja alan kokeneimmat, intohimoiset henkilökunnat.
    • Työskentely sen varmistamiseksi, että jokaisella on mahdollisuus tutustua mahdollisuuksiinsa ja kokemuksiinsa, jotka kertovat heidän näkökulmistaan ja laajentavat näköalojaan.

CIEE-ydinarvot

Uskomme huippuosaamiseen ja rehellisyyteen . Tarjoamme laadukkaita ohjelmia ja palveluita, jotka johtavat esimerkkiin, ja mennään ylimääräiseen paikkaan palvella opiskelijoita ja kumppaneita.

Uskomme suhteessa . Otamme vastaan ja juhlimme monimuotoisuutta. Käytämme avointa ja rehellistä viestintää.

Uskomme pääsyyn . Pyrimme avaamaan ovet kaikille taustoista tuleville ihmisille CIEE-ohjelmiin ja CIEE-ohjelmaan.

Lopuksi, CIEE: ssä uskomme ongelmanratkaisuun . Kehitämme innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka auttavat laajentamaan kansainvälisten vaihtoehtojen käyttöä.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Entrepreneur Lab by CIEE

Luo ja kehittää elinkelpoinen liikeideo ja ota se konseptista täydelliseen liiketoimintasuunnitelmaan ja sijoittajavalmiiksi. Tuo yrityksesi ongelma, jonka haluat ratkais ... [+]

Boot Camp yrittäjille

Luo ja kehittää elinkelpoinen liikeideo ja ota se konseptista täydelliseen liiketoimintasuunnitelmaan ja sijoittajavalmiiksi. Tuo yrityksesi ongelma, jonka haluat ratkaista, tai tarjoamme yhden todelliselta yritykseltä - sitten käsittelemme sitä ja nostamme ratkaisusi. Puolustaa ansioluettelosi ja ansaitse arvokasta todistusta, kun saat maistaa alkukulttuuria, hioa olennaisia taitoja ja saada kansainvälinen etu.

PalkkioPakottava liiketoimintasuunnitelmaSijoittajavalmis pikiElab-todistus

Ohjelmarakenne

Viikkosi koostuu useiden toimintojen yhdistelmästä, jolla voit maksimoida kokemuksellisen oppimiskokemuksen, kuten päivätapahtumat ja ryhmätyöt, vierasneuvottelut ja keskustelut, valmennus- ja takaisinkeskustelut.... [-]

Saksa Berlin Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams

Sijainnin osoite
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB