Lue virallinen kuvaus

ESMoutside

Ammattilaisten ammattilaisille ja jokainen harrastajista

Tämä ohjenuoranaan, asiantuntijat ovat löytäneet koulutuksen, ammattilaisurheilussa ja liiketoiminnan ja perusti Euroopan Sports Management Academy. perustaja ja alullepanija, räätälöity erityistarpeisiin ammatillisen ja huippu-urheilijoita opiskelun, oli jopa jalkapalloilija ja on Dr. Dipl. Sports ekonomisti myös akateemista osaamista. Lisäksi molemmat kumppanit, Dr. Thomas Roßberger ja Daniela Roßberger, luottaa yhdessä 40 vuoden kokemus johtavien saksalaiset yhtiöt.

ilmoitettu Tavoite der ESM ACADEMY on entinen tai vielä aktiiviset Ammatillinen ja kilpailukykyinen urheilijoiden auttaa itseäsi jälkeen urheilu-ura uusi uranäkymät Sports Management of risti tai talous avata. Opiskelu, irrotettu ajasta ja paikasta. kanssa räätälöity koulutusohjelma noin kaksi lukukautta välittää EVM ACADEMY joustava, yksinkertainen, kompakti ja ammatillinen kaikki tarvittavat tekniset edellytykset tuloksellisen toiminnan kuin urheilu johtaja, urheilu johtaja tai johtaja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

European Sportsmanagement Academy

Meidän Todistus Sport Management valmentaa johtoaseman ammattilaisurheilussa. Sen lisäksi oman käytännön kokemusta, esimerkiksi ammatti- tai kilpailukykyinen urheilijoide ... [+]

Tutkimuksessa ammattiurheilijoiden ja jokainen harrastajista!

Meidän Todistus Sport Management valmentaa johtoaseman ammattilaisurheilussa.

Sen lisäksi oman käytännön kokemusta, esimerkiksi ammatti- tai kilpailukykyinen urheilijoiden, on tärkeää tällä hetkellä tuoda kauaskantoisia asiantuntemusta. Näistä syistä Euroopan Sport Management Academy on luonut räätälöity aktiiviseen tai entinen ammattiurheilijoita verkossa koulutusohjelman.

Perustuen periaatteeseen "blended learning" (lähettävät oppimateriaalia eri kanavien kautta) merkittävä sisältöä liikkeenjohdossa, markkinointi, viestintä, laki ja urheilu psykologia sen pohjalta.

Lisäksi tietenkin liittyviä, laadukkaita skriptejä, opiskelijalla on mahdollisuus luentoja verkossa nykyaikainen ja joustava seurata verkossa kampuksen, - ja sitten, jos se sallii sen aika. Erityinen "elämän suola", on lisäksi läsnä juontaa top puhujia urheilussa ja liike. Tästä workshop, sillan teorian ja käytännön välillä on osuma, ja ensimmäinen arvokkaita verkostoja muodostuu.... [-]

Saksa Nuremberg
Lokakuu 2019
Saksan kieli
Part-time
2 lukukaudet
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi