Lue virallinen kuvaus

Joka kesä vuodesta 2012 lähtien olemme avanneet ovemme työpajoihin eri aloilla: Fine ja Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management ja Self-Marketing. Kaikki tämä Saksan suurimman ja innostavimman kaupungin sydämessä.

Intohimoisten opettajien ja valmentajien tiimi tarjoaa tukevan ympäristön, jossa voit haastaa itsesi luovassa ilmaisussa ja kriittisessä ajattelussa, löytää taiteellisen äänen ja visuaalisen kielen, toteuttaa ideoita, jakaa niitä samanhenkisten ihmisten kanssa ja rakentaa verkoston, joka on merkitystä urasi kannalta.

Liity mukaan opiskelemaan Berliinissä ja tavata taiteilijoita ja mainoksia ympäri maailmaa. Tutustu ainutlaatuiseen ilmapiiriin, tutustu etuihin ja sukeltaa luovuuden metropoliin yhdellä maailman suurimmista ja monipuolisimmista taiteiden yliopistoista.

Tilaa uutiskirjeemme päivitettäväksi .

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Berlin Summer University of the Arts

Joka kesä vuodesta 2012 lähtien olemme avanneet ovemme työpajoihin eri aloilla: Fine ja Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management ja Self ... [+]

Alumni-alennukset ja useat varaukset: Olemme iloisia voidessamme toivottaa teidät uudelleen ja haluaisimme palkita sinulle 100 euron Alumni-alennuksen kurssimaksusta (tai lopullisesta maksusta, jos rekisteröit yli yhden kurssin). Osallistujat, jotka ovat rekisteröityneet useille kursseillemme, saavat 50 euron alennuksen lopullisesta hinnasta.

Tiedot ja ilmoittautuminen: www.summer-university.udk-berlin.de

Kuvataide

01.07–05.07 Siirtymät - Piirustus ja avaruus

Tämä piirustustyöpaja tutkii Berliinin kaupunkialueiden siirtymäalueita ja kokeile piirtämistä avoimella ja tulkitsevalla tavalla. Painotetaan käytännön taiteellista työtä yhdessä kriittisten diskurssien kanssa. Lisää: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Saksa Berlin
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
3 - 14 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Berlin Summer University of the Arts