Berlin International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

esittely

Berlin International College (BIC) on valmistelu / Pathway yliopisto Saksan pääkaupungissa, joka valmistaa kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan Saksan yliopistoissa saksan tai englannin kielellä. BIC on erikoistunut tekniikan, tietotekniikan ja siihen liittyvän teknisen alan tutkintoihin, mutta tarjoamme myös ohjelmia yritystoimintaan liittyville tutkintoille. Erityispalveluna, joka sisältyy kaikkiin ohjelmiin, opiskelijat saavat ehdollisen opiskelupaikan valitsemassaan kumppaniyliopistossa.

Ohjelman asetuksetOpiskeltava kandidaatin tutkinto

  • PPS FSP - intensiiviset saksankieliset tunnit ja perustakurssit (Studienkolleg) Feststellungsprüfungin (FSP) kanssa, yliopiston pääsykoe
  • PPS TestAS - intensiiviset saksankieliset tunnit ja säätiökurssit (Studienkolleg) TestAS: n avulla, akateemisten opintojen testi, vaihtoehto FSP: lle
  • PPS English - säätiökurssit (Studienkolleg) englanniksi maisterin tutkinnon suorittamiseksi
  • PP - intensiiviset saksankieliset tunnit ja opintojen valmistelukurssi

SijaintiKoska Berlin International College sijaitsee Saksan pääkaupungissa, se on Euroopan suurimman talouden ytimessä. Kaikki ja kaikki on edustettuna Berliinissä, missä nerokas ja luova mieli yliopistoista, politiikasta ja liike-elämästä ympäri maailmaa kokoontuu kokemaan tätä ainutlaatuista monikulttuurisuutta. Siten BIC-opiskelijat saavat mahdollisuuden olla yhteydessä inspiroiviin ihmisiin, verkkoon ja kokea kaikki Berliinin tarjoamat mahdollisuudet. Samanaikaisesti he voivat myös harjoittaa vapaa-ajallaan runsaasti taiteen, urheilun ja muun toiminnan tarjontaa, mukaan lukien Berliinin yöelämä, jota on vaikea sovittaa elinvoimaansa.

Tämän seurauksena BIC-opiskelijat opiskelevat ja elävät innostuneessa ilmapiirissä historiaa, taiteellista luovuutta ja sykkivää energiaa.

Sijainnit

Berliini

BIC Berlin International College GmbH

Osoite
Berlin International College Warschauer Straße 32
10243 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 233226710