Berlin International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

esittely

Berlin International College (BIC) on valmistelu / Pathway yliopisto Saksan pääkaupungissa, joka valmistaa kansainvälisiä opiskelijoita opiskelemaan Saksan yliopistoissa saksan tai englannin kielellä. BIC on erikoistunut tekniikan, tietotekniikan ja siihen liittyvän teknisen alan tutkintoihin, mutta tarjoamme myös ohjelmia yritystoimintaan liittyville tutkintoille. Erityispalveluna, joka sisältyy kaikkiin ohjelmiin, opiskelijat saavat ehdollisen opiskelupaikan valitsemassaan kumppaniyliopistossa.

Ohjelman asetukset

Opiskeltava kandidaatin tutkinto

  • PPS - intensiiviset saksankieliset tunnit ja Studienkolleg ( säätiökurssit ) yliopiston pääsykokeen Feststellungsprüfung (FSP) kanssa kandidaatin tutkinnon suorittamiseksi
  • PPS English - Studienkolleg (säätiökurssit) englanniksi kandidaatin tutkinnon suorittamiseksi
  • PP - Saksan kielen intensiivikurssit ja opintojen valmistelukurssi maisterin tutkinnon suorittamiseksi

Sijainti

Koska Berlin International College sijaitsee Saksan pääkaupungissa, se on Euroopan suurimman talouden ytimessä. Kaikki ja kaikki on edustettuna Berliinissä, missä nerokas ja luova mieli yliopistoista, politiikasta ja liike-elämästä ympäri maailmaa kohtaavat kokeakseen tämän ainutlaatuisen monikulttuurisuuden. Siten BIC-opiskelijat voivat käyttää vapaa-ajallaan kontaktia innostavien ihmisten kanssa, verkostoitua ja kokea kaikki Berliinin tarjoamat mahdollisuudet. Samanaikaisesti he voivat myös harjoittaa runsaasti tarjontaa taidetta, urheilua ja muuta toimintaa aikanaan, mukaan lukien Berliinin yöelämä, jota on vaikea sovittaa elinvoimaansa.

Sijainnit

Berliini

BIC Berlin International College GmbH

Osoite
Berlin International College
Warschauer Straße 32


10243 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 233226710