Lue virallinen kuvaus

Saksan kielen kurssi Münchenissä

Intensiivisiä kielikursseja München - Saksan ja monia vieraita kieliä vuodesta 1992 Alinguas äänesi Kengät Münchenin Schwabingin alueella yhteyspiste kaikille, jotka haluavat oppia vierasta kieltä erinomaiset edellytykset. Erityisesti olemme erikoistuneet itsemme oppilaille, joille saksa on vieras kieli. Mutta tietysti tarjoamme myös monia muita kieliä Englanti Kiinan.

Etsitkö intensiivinen saksan kurssin Münchenissä? Oletko kiinnostunut Englanti kurssi tai kielikurssille ranska, italia, espanja, Kreikka, Tsekki, Venäjä, Slovakki tai kiinalainen? Oletko kiinnostunut kielikurssit ja haluavat tuoda Münchenissä tietosi on kunnossa? Niin ota yhteyttä ja kirjautua yksi meidän erinomaisia ​​kielikursseja Münchenissä.

Edut:

  • Virallinen Telc testit A1 C1 - pienille ryhmille - pätevää opetusta - kohtuulliset hinnat - korkea onnistumisprosentti kuulusteluissa - henkilökohtainen oppimisympäristö - ilmaiseksi Internetin käyttö - Ilmainen action ja kulttuuriohjelma kesäkuusta elokuuhun - kesä kielikurssit lapsille ja nuorille.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Alinguas

Vuodesta 1992, tarjoaa Alinguas kielikoulu München saksan kielen kursseja mukaan yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (tasot A1-C2) in ... [+]

Saksan kielen kursseja Saksassa, Münchenissä Alinguas kielikoulu - korkea laatu, kohtuulliset hinnat

Vuodesta 1992, tarjoaa Alinguas kielikoulu München saksan kielen kursseja mukaan yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (tasot A1-C2), pienryhmissä (4 -12 osallistujat kesällä 14), ja kohdennettuja tentti valmistelu kaikkia kansainvälisiä tutkimuksia.

Täällä meidän opiskelijoita saavuttamaan parhaat tulokset heidän saksan kielen kurssin.

Korkeasti koulutetun kielen opettajat opettavat määrätietoinen, mutta ei vain tiukasti noudattaen oppimäärän. Pikemminkin ne toimivat valmentaja ja tukemaan optimaalista kielen opiskelijoiden opiskelussa edistymistä.... [-]

Saksa Munich
Lokakuu 2020
Full-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi