Alinguas

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Saksan kielen kurssi Münchenissä

Intensiivisiä kielikursseja München - Saksan ja monia vieraita kieliä vuodesta 1992 Alinguas äänesi Kengät Münchenin Schwabingin alueella yhteyspiste kaikille, jotka haluavat oppia vierasta kieltä erinomaiset edellytykset. Erityisesti olemme erikoistuneet itsemme oppilaille, joille saksa on vieras kieli. Mutta tietysti tarjoamme myös monia muita kieliä Englanti Kiinan.

Etsitkö intensiivinen saksan kurssin Münchenissä? Oletko kiinnostunut Englanti kurssi tai kielikurssille ranska, italia, espanja, Kreikka, Tsekki, Venäjä, Slovakki tai kiinalainen? Oletko kiinnostunut kielikurssit ja haluavat tuoda Münchenissä tietosi on kunnossa? Niin ota yhteyttä ja kirjautua yksi meidän erinomaisia ​​kielikursseja Münchenissä.

Edut:

  • Virallinen Telc testit A1 C1 - pienille ryhmille - pätevää opetusta - kohtuulliset hinnat - korkea onnistumisprosentti kuulusteluissa - henkilökohtainen oppimisympäristö - ilmaiseksi Internetin käyttö - Ilmainen action ja kulttuuriohjelma kesäkuusta elokuuhun - kesä kielikurssit lapsille ja nuorille.

Sijainnit

Munich

Osoite
Language School Alinguas GbR
Hohenzollernplatz 5

D-80796 Munich, Baijeri, Saksa