Lue virallinen kuvaus

Tietoja Skies Airline Training

Lentäjä

Skies Airline Training on EASA: n hyväksymä koulutusorganisaatio, joka tarjoaa ammattitaitoista ohjaamomiehistöä ja matkustamomiehistön koulutuspalveluja sekä lentoyhtiöille että itse sponsoroiduille henkilöille Tukholman koulutuskeskuksessamme.

Koulutuksen laajuus kattaa ab-initio-pilottikoulutuksen (integroitu ATPL ja modulaarinen PPL, CPL, ME, IR), lennonopettajan luokitus (FI, CRI, IRI, TRI, SFI) sekä matkustamomiehistön alustava, todistus- ja tyyppikoulutus.

EASA hyväksyi ATO: n, CCTO: n ja FSTD-operaattorin

Skies Airline Training toimii tiukasti eurooppalaisten (EASA) ja kansainvälisten (ICAO) sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Hyväksymistämme antaa ja valvoo Ruotsin ilmailuviranomainen (SCAA).

ATO-hyväksyntänsä lisäksi Skiesillä on myös erillinen CCTO-hyväksyntä (EASA Cabin Crew Training Organization), jolla on lupa antaa matkustamomiehistön peruskoulutus, matkustamomiehistön todistus ja matkustamomiehistön koulutus Airbusilla ja Boeingilla.

Skies Airline Trainingsilla on huippuluokan visuaalinen realismi, ohjaamoiden replikaatio, korkealaatuinen avioniikan simulointi sekä lento- ja maahuolintaominaisuudet, jotka eivät ole erotettavissa täysin toimivasta ilma-aluksesta.

laitteisto

Skies Airline Trainings -palvelut sijaitsevat Stockholm-Skavstan kansainvälisellä lentokentällä Tukholman eteläpuolella, Ruotsin pääkaupungissa.

Koululaitokset

 • 1000sqm toimistotilaa; pääkonttori ja hallinto
 • Tilavat luokkahuoneet ultra-moderneilla projektiojärjestelmillä
 • Neuvotteluhuoneet
 • Lennon suunnittelu
 • Opiskelijan lepoalue
 • Vastaanottoalue
 • Ruokala
 • Simulaattorikeskus
 • Lentokoneverkkoja

luokkahuoneet

TYYPPIEN ARVIOINTI KLASSROOMS (Airbus A320, Boeing 737, Saab SF340 jne.)

Tyyppiluokkien luokkahuoneissa on malli, tietokone ja moderni visuaalinen projektio, ja niitä käytetään teoreettiseen osaan tyyppikursseista, joilla on kyky majoittaa 12 opiskelijaa.

CBT CLASSROOMS

Luokkahuoneissa on kyky majoittaa jopa 16 opiskelijaa, ja niissä on tietokoneita, CBT-verkkokoulutusta ja nykyaikaista projektiojärjestelmää.

TKI-LUOKAT

Tilavat luokkahuoneet, joiden kapasiteetti mahtuu jopa 24 opiskelijaa. Mukana on kannettavat tietokoneet ja moderni projektiojärjestelmä.

Lentokenttätiedot

Tukholma - Skavsta International Airport

ICAO-koodi: ESKN

IATA-koodi: NYO

Kaksi ylitysmatkaa: 9442 ft / 6990 ft

AFTN: ESKNZTZX

SITA: NYOAPXH (lentokenttähallinto)

NYOOPXH (Lähetys)

NYOPHXH (Matkustajien käsittely)

Lentokoneiden laivasto

Tällä hetkellä Skies Airline Training on 6 ilma-alusta, joista kolme on yksimoottorisia lentokoneita ja 3 monimoottoria.

Skies-lentäjät nauttivat myös lentokoulutuksensa uusimmalla Alsim ALX FNTPII simulaattorilla.

Skies Airline Training jatkaa laivastonsa laajentamista lennon koulutustuotantokysynnän mukaan.

 • Beech Duchess BE76
 • Piper PA28 -161
 • Piper PA28 -151
 • Piper PA28 -181

Lentosimulaattorit

SE-319, SE-320, SE-321

Skies Airline Trainingsilla on huippuluokan visuaalinen realismi, ohjaamon replikointi, korkealuokkainen avioniikan simulointi sekä lento- ja maahuolintaominaisuudet, jotka eivät ole erotettavissa täysin toimivasta ilma-aluksesta.

Opiskelija-asunto

Skies-opiskelijakeskus sijaitsee suoraan Tukholma-Skavstan kansainväliseltä lentokentältä kävelymatkan päässä koulun tiloista ja toimintojen ramppista.

Ota meihin yhteyttä

Skies Airline Training AB

Toimisto-osoite:

Rotevägen 8

SE-611 92

Nyköping, Ruotsi

Puhelin (vastaanotto):

46 155 20 30 10

Sähköposti:

info@skies.aero

Työaika:

09:00 - 17:00 (CEST)

- Puhumme englantia, ruotsi, ranska, arabia, espanja, saksa ja hollanti!

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Skies Airline Training

Haluatko tulla lennonjohtoon? Integroitu ab-into-ohjelma vie sinut nollapäästä kokemuksesta Airline Transport Pilot License -lupakirjan haltijalle ... [+]

Integroitu ab-inito-ohjelma vie sinut nollakokemuksesta Airline Transport Pilot -lisenssin haltijalle

Opintojakson sisältöTEORIATTINEN KOULUTUS - MIN. 750 tuntiaOsa 1: ATPL-vaiheen perusvaihe; 3 kohdettaOsa 2: Advanced ATPL vaihe 1; 7 kohdettaOsa 3: Advanced ATPL vaihe 2; 7 kohdettaFLIGHT TRAINING - MIN. 222 tuntia134 tuntia lentokoneen koulutus yhdellä moottorilla (SE)33 tunnin lentokoulutus Multi Engine (ME)40 tuntia lennonopetusta Jet Aircraft FSTD: ssäPaketin hinta sisältää:Lennonopettajan palkkiotLentokoneen käsikirjatIlmailu Englannin kielen taitotarkastus (ELP)LääkärintarkastusEnsimmäinen tentti CAA tentti maksuTutkijoiden palkkiot ja kaikki verotKurssin kesto

Teoriaosa 1: 4 viikkoa... [-]

Ruotsi Tukholma
Syyskuu 2020
Englanti
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Skies Airline Training

Skies Cabin Crew Koulutusohjelmat perustuvat kokemukselliseen oppimiseen. Assimilaatiossa on oltava vahva todellisuuden tunne ja korkea tunnustus; kaikilla ohjaajilla on ... [+]

Skies Cabin Crew Koulutusohjelmat perustuvat kokemukselliseen oppimiseen. Assimilaatiossa on oltava vahva todellisuuden tunne ja korkea tunnustus; kaikilla ohjaajilla on vankka tausta ilmailussa, todellisia tapahtumia käytetään harjoitteluun ja harjoittelujaksoihin seurataan täsmällisellä palautteella. Todellisuuteen perustuva koulutus antaa työntekijöille paremmat mahdollisuudet tavata asiakkaita ja kohdata haasteelliset tilanteet reaalimaailmassa.

Opintojakson sisältö

Tämän kurssin tavoitteena on saada opiskelija hankkimaan EASA: n matkustamohenkilökunnan todistus - lisenssi, joka vaaditaan toimimaan matkustamomiehistön jäsenenä EU: ssa liikennöivällä lentoyhtiössä, ja laatusertifikaatti, joka avaa ovia kaikilla lentoyhtiöillä EU: n alueelta .... [-]

Ruotsi Tukholma
Syyskuu 2020
Englanti
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Skies Airline Training

Modulaarinen ab-inito-ohjelma vie sinut nollakokemuksesta Airline Transport Pilot -lisenssin haltijalle. ... [+]

Modulaarinen ab-inito-ohjelma vie sinut nollakokemuksesta Airline Transport Pilot -lisenssin haltijalle.

Opintojakson sisältöTEORIATTINEN KOULUTUS - MIN. 767 TUNTIAPPL-teoria: 100 tuntiaATPL-teoria: 660 tuntiaME-IR-teoria: 7 tuntiaFLIGHT TRAINING - MIN. 220 tuntia197 tuntia lennokoulutusta yhdellä moottorilla (SE)23 tunnin lentokoulutus Multi Engine (ME)N. 6 tuntia taitotestejä (PPL / CPL / ME-IR)Paketin hinta sisältää:Lennonopettajan palkkiotLentokoneen käsikirjatIlmailu Englannin kielen taitotarkastus (ELP)LääkärintarkastusEnsimmäinen tentti CAA tentti maksuTutkijoiden palkkiot ja kaikki verotKurssin kesto

Osa 1: 3 kuukautta

Osa 2 -3: 7,5 kuukautta... [-]

Ruotsi Tukholma
Syyskuu 2020
Englanti
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Skies Airline Training

Lähtötason lentotodistus on yksityinen pilottilupa (PPL). PPL-lisenssin haltijana voit lentää pieniä yksimoottorisia ilma-aluksia yksityisesti. ... [+]

Lähtötason lentotodistus on yksityinen pilottilupa (PPL). PPL-lisenssin haltijana voit lentää pieniä yksimoottorisia ilma-aluksia yksityisesti.

Skies Airline Training PPL-ohjelma vie sinut nollapokemuksesta yksityisen pilottihankkeen haltijalle alle 4 kuukaudessa.

Opintojakson sisältö100 tuntia teoreettista koulutusta52 tuntia lennonopetustaPohjakoulumateriaalitLennonopettajan palkkiotLentokoneen käsikirjatIlmailu Englannin kielen taitotarkastusLääkärintarkastusEnsimmäinen tentti CAA-tutkimuspalkkioistaTutkijoiden palkkiot ja kaikki sovellettavat verotKesto

Kurssin kokonaiskesto: 4-5 kuukautta... [-]

Ruotsi Tukholma
Syyskuu 2020
Englanti
4 - 5 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Skies Airline Training

Tyyppikelpuutus on sellaisen raskas lentokonetyypin hyväksyntä tai sertifiointi, jonka paino on yli 5700kg (12500lb). Kaikki siviili-ilmailuviranomaiset vaativat sinut pi ... [+]

Tyyppikelpuutus on sellaisen raskas lentokonetyypin hyväksyntä tai sertifiointi, jonka paino on yli 5700kg (12500lb). Kaikki siviili-ilmailuviranomaiset vaativat sinut pilottina loppuun, ennen kuin voit lentää raskasta monen miehistön lentokoneen.

Skies Airline Training Boeing B737 -tyyppiluokitus on - opiskelijan valinnan mukaan - joko seuraavan sukupolven (-600 - -900) tai Classic (-300 - -500) välillä.

Opintojakson sisältöTEORIAAN KOULUTUS - 68 TUNTIAKÄYTÄNNÖLLINEN (FLIGHT) KOULUTUS - 36 TUNTIA

Paketin hinta sisältää:

Täydellinen Boeing-käsikirja (pehmeä kopio)On-line CBTTekninen kentälläOhjaamomenettelyn koulutusKoko lentosimulaattorikoulutus FFS-taso DTaitotestiPeruskoulutusJet Orientation Course - JOC (tarvittaessa)Multi Crew Yhteistyö - Oma asiakaskeskus (tarvittaessa)LVO, AWO (tarvittaessa)Kurssin kesto... [-]
Ruotsi Tukholma
Syyskuu 2020
Englanti
3 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi