Northern Air Training

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanlaajuinen helikopterikoulutuksen tarjoaja

Kaikki alkoi hyvin pienenä lentokouluna, jossa oli yksi ainoa Schweizer 300, joka tarjoaa vain PPL: n vuonna 2008. Opiskelijoiden määrä kasvoi ja tarjoimme sitten modulaarisia CPL- ja eri tyyppisiä luokituksia. Kilpailukykyinen integroitu CPL-kurssi on sittemmin houkutellut opiskelijoita kaikkialta maailmasta.

Kehitämme jatkuvasti omaa koulutusmateriaalia, jotta voimme tarjota mahdollisimman tehokkaan koulutuksen. Kun huomasimme, että helikopterikoulutus on ollut jo pitkään vedessä, päätimme kehittää ja tarjota parempaa laatua sekä asiakastyytyväisyyttä. Mielessämme laatu tulee aina ennen määrää. Me Northern Air Training pyrimme aina olemaan helikoptereiden tulevan lentokoulutuksen etulinjassa.

Tervetuloa Northern Air Training ja tiimimme!

Rickard Jansson
Vastuullinen johtaja
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Helikopteri ja simulaattori

Robinson R44

Käytämme yhtä yleisimmistä helikoptereista maailmassa. Se on neljä istuvaa turvallista ja vakaa helikopteri, jonka kapasiteetti on paljon suurempi kuin vain koulutus. Robinson R44: tä käytetään sekä poliisi- että sotilasoperaatioissa monissa maissa ja tietysti siviilioperaatioihin kaikkialla maailmassa.

AS355 Koko kehon ohjaamo

Kaikissa lentokoulutuksissa lisenssin suuntaan ja tietysti MCC: ssä käytämme FNPTII AS355-simulaattoria. Opit käyttämään lentokonetta monipilottiympäristössä ja Instrument Flyingin perusteet. Käytämme kehittynyttä AS355-monimoottori-simulaattoria, joka tarjoaa täydellisen kehon ohjaamon ja uusimman ohjelmiston. Koulutuslaitoksessamme Göteborgissa.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Sijainnit

Tallentaa

Osoite
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Tallentaa, Länsi-Götanmaan lääni, Ruotsi