CAFA Wine School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CAFA Formations - Ranska cafa Wine International Sommelier School opettaja isyys, on tutkimuslaitos viiniä ja alkoholijuomien ammatillista makuista, perustettiin vuonna 1986, sijaitsee Bordeaux'n keskustasta Century Riverside Chartronsin (alkaen sillä, Ranskan kuuluisimmat Bordeaux viini kauppiaat ja lähiöissä sijaitsee täällä). Olemme tyytyväisiä opiskelijoita eri puolilta maailmaa tulevat tänne oppimaan suosikki viinin ammattilainen viininmaistajaiset tekniikoita, ymmärtää viininvalmistuksen prosessi.

Tutkimalla täällä, voit myös tulla maailman eliitti viini teollisuuden: viinipalvelu valvoja, viini maahantuojat, viiniä jakelijat, ravintola operaattorit hienoa viiniä, kellarimestari, viini kulttuuri ja koulutus asiantuntija, ammattilainen viininmaistaja jne .

Viini ei ole vain elämisen taitoa, mutta myös intohimo. College opettajat että on panimo ja viinin maistelua asiantuntijoiden intohimo, antamaan täyden pelata heidän ammattitaitoaan. Paitsi että ne on korkein tutkinto enology ja viinin maistelua koulu, myös toimivat aktiivisesti alalla viinialan maailmassa.

Viimeisten 30 vuoden aikana tuhansia cafa opiskelijoiden ammatillisessa panimo koulutukseen ja harjoittelupaikkoja Ranskassa viinitilat ja viinitilat, viininviljelijöiden, viinikellari kauppaan liittyviä. Käytäntö ovat: sadon, viini käyminen, viiniä viljely tekniikoita, ammattitaitoinen makuista, osallistua ammatti-näyttely viinialan, viinin maistelua järjestö, osallistuminen kauppaa. Toteutettiin runsaasti käytännön saatuaan tiedon viiniä alueilla ympäri maailmaa, Implantologian, panimo tiede, ammatti makuista menetelmiä, markkinointia ja muita ammatillisia kursseja. Anna ammatillisen maailman jatkuva oppiminen ja käytännössä tulla ammattilaisia.

cafa myös ranskalaista ruokaa ja jälkiruokia oppiminen ammatilliseen oppimiseen, hän on tehnyt erinomaista työtä leviämisen ranskalaisen keittiön. Viini, ranskalaisen keittiön, jälkiruoka on pohjimmiltaan ranskalaisen ruokakulttuurin ja elämisen taitoa, cafa on valmis peer sinua auttaa sinua menestymään!

Sijainnit

Bordeaux

Osoite
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Ranska