Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Kiihdytin Creative Työpaikat

Avoin rakenne School syntyi kokouksessa intohimoisia ihmisiä ja kasvatusalan ammattilaisten mukana suunnittelussa. Jossa Icademie, etäopetuksen ryhmä, joka on kehittänyt vankan asiantuntemuksen sekoitettu etäopetuksen ja aloitti koulun suunnittelun vuonna 2014, meillä on sama DNA: innovaatio ja visio uusia kysymyksiä koulutuksen aikaan digitaalisen vallankumouksen.

meidän Missions

Avoin rakenne School opettaa sinulle taitoja sinun täytyy parantaa yrityksesi, tavata urasi toiveita, avaat uusia mahdollisuuksia liittyä tai luoda käynnistyksen ... Missiomme jälkeen juna teitä, on mukana voit onnistumisen projektin suunnittelusta:

Uusi verkko-opetusta, jossa yhdistyvät e-oppiminen ja hetket-face (designkoulujen työpajoissa kumppanit). Modulaarinen ratkaisu, ammattitaitoisen lähestymistapa, edistetään yhteentoimivuutta ja poikkitieteellinen eri alojen suunnittelu. Ohjelmat suuntautuu innovointiin, lupaavia markkinaraon ja uusien yritysten tarpeisiin. Oheisiin suunnittelijat oman alansa asiantuntijoita ja toiminta, joka ohjaa ja neuvoo oppijaa oppimisprosessissa.

Arvomme: Innovation, avaus, Kansainvälistyminen

Kun tekniikan maailmassa liikkeessä, päätämme sijoittaa itse kehittyvillä käyttötarkoituksia välittää kaikille tulevaisuuden oppijoiden tietoa, joka auttaa heitä ottamaan askeleen edellä haasteista digitaalisen luomiseen huomenna .

Yhteisen halun paljastaa jokaiselle omaa potentiaalia, muuttaa ja kanavoida luovia mahdollisuuksia; jossa opetus kiertue sovintoa (välillä mentoreita, yritysten ja opiskelijoiden, samalla huomioon eri profiileja), teemme näitä vapauksia, jotka muodostavat meidän aukko, sydän koulutusjärjestelmämme projektin. Tämä sitoutuminen johti pohtia uudelleen järjestämistä opetuksen valossa uusien digitaalisten mahdollisuuksia.

Meidän strategisia liittoutumia huippuosaamisen, erityisesti kautta Pearson Education verkoston ansiosta voimme työskennellä logiikka kansainvälistymisen, ehdottaa anglosaksinen tutkintotodistukset tunnustettu kansainvälisillä markkinoilla, mikä johtaa syytteeseen tutkimusten tason II (Bac + 3) korkeakouluissa / yliopistoissa lähes 100 maassa (kuten Ranskassa).

Reality ja Employablité

Jossa varasto todistettu ohjelmia ja opetetaan kaikkein arvostetuimmat yliopistot / kansainvälisten koulujen vastuulla Pearson Education ja Ofqual (jäljempänä Englanti vastaa Ranskan RNCP), The Open Design School takaa laatua myönnettyjen koulutusta yhteensä ammattilainen upotus (luova alushousut, "design haasteet" ympärillä tarjousten business coaching ...). Niinpä halumme on antaa niille, jotka luottavat meihin, avain muuttaa uransa ja ehkä heidän elämäänsä, tänään ja huomenna.

Your oppimisympäristö

pitoisuus

Aikana videoita: yksinomainen video kursseja, suunniteltu asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden. Online Kurssit: Kurssit strukturoitujen linjan ja rikas multimediaresursseihin, joka sisältää interaktiivisia harjoituksia ja-tiedostot käytännön työhön ja ​​arvioinnin aiheista. E-kirjat: E-kirja yhteenveto kunkin moduulin, joka sisältää keskeiset käsitteet, jotka voit merkitä ja kokoelma otteita hakuteoksia. Oppaat: Oppaat jaetaan huolellisesti kaikkein ammattitaitoinen ja tehokas markkinoilla. Englanti verkossa: Englanti: täydellinen aikana päivitystä ja oppimisen verkossa viite, voit seurata koko matkan.

RichMedia tietysti vuorovaikutteinen ja avoin. Voit vapaasti rikastuttaa ja jakaa.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

toimet

Virtual Class: Live-virtuaaliluokka oman opetussuunnitelman tarpeitasi ja aikataulun. Masterclass: Quarterly verkossa mestarikursseja: ammatillinen omistaa virtuaalisessa luokkahuoneessa muutaman viikon ja jakaa hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa sen taidetta. Elää konferenssit: Live konferenssi kuukausittain: ammattilainen tai yritys syntyy projekti, osoittaa asiantuntemuksensa verkossa 60 tai 90 minuuttia, ja voit olla vuorovaikutuksessa. Nämä konferenssit ovat sitten saatavilla uusinta. Works ja käytännön kohteita: itsekorjautuva ja itsesopeutuvan harjoituksia. Työkäytännöt ja projekteja muodossa piirustuksia, tietokonetiedostojen, valokuvia, skannattuja kuvia tai kuvakaappauksia, ja säästät lavalla oman "matka board" heidän koulutus- korjaamiseksi peer tai opettajat. Seminaarit: "fyysinen" työpajoja tai "digitaalinen" säännöllisin väliajoin oman Tietenkin nämä pohdintaa työpajoja ja tuotannon valvonnassa ammattilaiset voit työskennellä fyysiseen yhteistyöhön tilassa (workshop järjestetään muotoilu koulujen) tai muoti "yhteistyöhön 3.0" innovatiivisella laitteella.

Pelin edetessä harjoittelemalla yksin tai muiden kanssa.

Asut hetket laittaa yksittäisiin tai kollektiivisiin käytäntö, mutta myös online-työpajoja designkoulujen kumppaneita.

yhteisön

Communautez: vuorovaikutuksessa ja communautez yksinkertainen ja helppokäyttöinen työkalujen avulla voit jatkuvasti vaihtaa välillä ikäisensä, kanssa tutorit ja opettajat. Verkko: Rakenna verkosto ympäri vaihtoa ja luottamukselliset suhteet yritysten aikana koulutus- yhteistyötä, hankkeita, kilpailuja, työ tai järjestämissä koulu. Collaborative A tiimin rakentamista ilman rajoja. Kielen luomisen rajojen yli ja yhdistää maailman. Liity joukkue (luokka), toimivat ja tuo projekteja yhteistyössä koko matkan. Luodakseen verkoston nauttia Pleiad kansainvälisen profiileja oppijoiden, sidosryhmien ja yrityksille.

Voit oppia muilta ja muiden kanssa.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

Henkilökohtainen ja ammatillinen säestys

Oppaat ja Valmentajat: Opetuksellinen joukkue ja ohjaajien vastaamaan kysymyksiin, antaa neuvoja, te coachent ja vuorovaikutuksessa reaaliaikaisesti sinun pyynnöstäsi. Suunnittelijat Asiantuntijat: Opetus suunnittelijaryhmien ja huippuosaajia, kaikki ammattitoimintaa, on teidän puolella selittää, opettaa sinulle, ja antaa sinulle intohimo ja saatavuutta niiden veneet. Työharjoittelu: Työharjoittelu sopimuksen mukaiset ympärille valmistumisen projekti, joka sponsoroi yritys tai ei. Se johtaa muistin ja puolustaa ennen tuomaristo astetta. Haasteet Yritykset: Business haasteet: säännöllisesti koko matkan, kumppaniyritysten voit ajatella reaaliajassa lyhyt ja rakentaa joukkue ehdotus "yhteistyöhön 3.0" -tilassa. Kehitys neuvostolle: kehitys hallitus koostuu riippumattomien henkilöiden maailmasta suunnittelu ja digitaalinen luominen, jonka tehtävänä on auttaa koulua sen pedagoginen täytäntöönpanossa ja strategisen suuntiin.

Ammattilaisten on teidän puolella, hyvin lähellä.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

The Open Design School

Tämä taiteellinen valmiste tavoitteena on mahdollistaa voit kehittää luovuutta ja olennainen taiteellisen kulttuurin, joka pyörivät muita aiheita olet valinnut joukossa N ... [+]

TAVOITTEET

Tämä taiteellinen valmiste tavoitteena on mahdollistaa voit kehittää luovuutta ja olennainen taiteellisen kulttuurin, joka pyörivät muita aiheita olet valinnut joukossa National Diploma erikoistuneiden yksiköiden Art and Design. Erilaisia ​​taiteellisen tutkimusten kokonaisvaltaista ja monialaista lähestymistapaa, koska niin monet löytöjä kehittää uteliaisuutta ja pohdintaa, ja ohjaa sinut ja kohti akselin asiantuntemusta sinulle.

käytännön tietoa Muoto: sekoita oppiminen Työpajat läsnäolo-2 Pääsymaksu: pot, linjahuoltoa ja työkokemus Alustava kesto: 12 kk Rekisteröinti: milloin tahansa vuoden Työharjoittelu: tehtävä yhtiö 3-6 kuukautta Ranskassa tai ulkomailla (ei pakollinen) Tutkintotodistus ... [-]
Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Kaikki viestintä, nyt 360, käyttää kuvan 2d / 3d. Ei mainos televisiossa tai internetissä, joka ei liity erityisiä vaikutuksia, animoitua grafiikkaa 3D. ... [+]

TAVOITTEET

Kaikki viestintä, nyt 360, käyttää kuvan 2d / 3d. Ei mainos televisiossa tai internetissä, joka ei liity erityisiä vaikutuksia, animoitua grafiikkaa 3D.

Tämä uusi ammatti Ammattisuunnittelijoidemme digitaalisten työkalujen tarjoaa mahdollisuuksia suuria mahdollisuuksia aloilla teollisen muotoilun ja arkkitehtuurin ja sisustuksen. Suunnittelu esineiden tai ajoneuvoja, ja arkkitehtisuunnittelu käyttää näitä luomuksia ja ottaa 3d kohtaus prototyyppi niiden käsitteen tai ilmaista kekseliäisyyttä ja kykyjä heidän tuotteensa esittämällä sitä eri kulmista, niin ylevä realistinen yksityiskohtaisesti, sen sisältö, ja valon vaikutuksia.

Vahva kysyntä on käyttänyt tänään näitä taitoja edelleen tai liikkuvien digitaalinen mallinnus, joka ulottuu kansainvälisillä markkinoilla monet yritykset, joilla on elintärkeä tarve käyttää näitä uusia teknologioita niiden viestintää tai niiden innovaatiot.... [-]

Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Maailma ylellisyyttä, muoti ja suunnittelu vetämänä dynamiikasta kehittyvillä markkinoilla, on nyt pysyvä muunnokset. Uudet teknologiat, uudet trendit, uudet markkinoinni ... [+]

TAVOITTEET

Maailma ylellisyyttä, muoti ja suunnittelu vetämänä dynamiikasta kehittyvillä markkinoilla, on nyt pysyvä muunnokset. Uudet teknologiat, uudet trendit, uudet markkinoinnin ja viestinnän menetelmiä, ja uusia mahdollisuuksia. Tämä ohjelma on suunniteltu löytää uusia suuntauksia ja muotialan yleensä samalla kehittää olennaisia ​​taitoja vaatesuunnittelun ja lisävaruste suunnittelu. Vuonna teema ja päätavoite, saavuttaa kukin oppia oman kokoelman, joka on hänen opinnäytetyön ja esitellään valittuun raati.

käytännön tietoa Muoto: sekoita oppiminen Työpajat läsnäolo-4 Pääsymaksu: pot, linjahuoltoa ja työkokemus Alustava kesto: 24 kuukautta Rekisteröinti: milloin tahansa vuoden Työharjoittelu: tehtävä yhtiö 3-6 kuukautta Ranskassa tai ulkomailla (ei pakollinen) Tutkintotodistus ... [-]
Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Pois sulkee asiantuntevalle yleisölle, videopeli tänään on keskeisellä sijalla ja on avoin kaikille. Hän tuli suuri kulttuuriteollisuuden Ranskassa ja muualla maailmassa, ... [+]

TAVOITTEET

Pois sulkee asiantuntevalle yleisölle, videopeli tänään on keskeisellä sijalla ja on avoin kaikille. Hän tuli suuri kulttuuriteollisuuden Ranskassa ja muualla maailmassa, jossa on useita soveltamisalat läpi mobiilipelien, vakava peli tai "ilmoitus peli", joka tarjoaa erilaisia ​​halutun toiminnan: 3d animaattori, vaikutukset erityinen, matta taidemaalari, peli taiteilija, jne.

"Peli animaattori" luotu visuaalinen maailma, jonka avulla pelaajat voivat uppoutua peliin. Sen tehtävänä vaatii pitkälle erikoistunutta teknistä osaamista ja vahva taiteellinen kulttuuri.

Tämän koulutus, huomaat kaikissa vaiheissa suunnittelun ja animaatio videopeli joko mallintaminen merkkiä, rekvisiitta, lavastus ja erikoistehosteet. Erityistä huomiota kiinnitetään opettaa pisimmällä ohjelmisto ja taiteellista laatua saada yleistä ymmärrystä liiketoiminnan ja voit luoda toiminnallinen asiantuntemus.... [-]

Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Videopeli teollisuus on nyt dominoi viihdettä markkinoilla, vaan myös että Vakavan pelin ja mobiilipelit, sosiaaliset verkostot, ja Smart TV pilvi pelaamista. Nopea kehit ... [+]

TAVOITTEET

Videopeli teollisuus on nyt dominoi viihdettä markkinoilla, vaan myös että Vakavan pelin ja mobiilipelit, sosiaaliset verkostot, ja Smart TV pilvi pelaamista. Nopea kehittyminen sen teknologian, sen tuotantolinja jäsennellympiä ja sen taloudelliset mallit, tulee uusi ammattitaitovaatimuksiin (käsitteellinen, taiteellinen ja tekninen). Tämän verran on kouluttaa tulevaisuuden osaajia osaa luoda hauska ja jännittävä mukaansatempaavan kokemuksen käyttäen mekanismeja interaktiivisuutta.

käytännön tietoa Muoto: sekoita oppiminen Työpajat läsnäolo-4 Pääsymaksu: pot, linjahuoltoa ja työkokemus Alustava kesto: 24 kuukautta Rekisteröinti: milloin tahansa vuoden Työharjoittelu: tehtävä yhtiö 3-6 kuukautta Ranskassa tai ulkomailla (ei pakollinen) Tutkintotodistus ... [-]
Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Kirjaaminen ja kiinnostusta sisustus ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosikymmenen aikana ja koristelu teollisuus kukoistaa. Käytäntöjä kestävän suunnittelun ja ener ... [+]

TAVOITTEET

Kirjaaminen ja kiinnostusta sisustus ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosikymmenen aikana ja koristelu teollisuus kukoistaa. Käytäntöjä kestävän suunnittelun ja energiatehokkuus ovat suurelta osin integroitu tänään. Teknologian kehittämiseen ja materiaalien, sosiaaliset ja demografiset muutokset paljastavat uusia tarpeita asiakkaita, jotka odottavat konkreettisia ratkaisuja Professional: parantaminen tilaa, järjestäminen virtaussuunta, optimoimalla pienissä tiloissa, syömällä asiakkaan parantaminen työympäristön ... Kaikki taidot kehitetty tätä tutkinto sisustus.

käytännön tietoa Muoto: sekoita oppiminen Työpajat läsnäolo-4 Pääsymaksu: pot, linjahuoltoa ja työkokemus Alustava kesto: 24 kuukautta Rekisteröinti: milloin tahansa vuoden Työharjoittelu: tehtävä yhtiö 3-6 kuukautta Ranskassa tai ulkomailla (ei pakollinen) Tutkintotodistus ... [-]
Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
The Open Design School

Interaktiivisen median ovat osa jokapäiväistä elämää ja levitä suurella nopeudella. Tämän verran, saat olennainen tieto kehittyneen digitaalitekniikan ja tutkii tietokone ... [+]

TAVOITTEET

Interaktiivisen median ovat osa jokapäiväistä elämää ja levitä suurella nopeudella. Tämän verran, saat olennainen tieto kehittyneen digitaalitekniikan ja tutkii tietokonegrafiikan työkaluja ja web-ympäristöön. Tavoitteena on saada vankka käytännön ja taitoja menestyä tämän kasvavan alan. Luo kokemuksia ja käyttää uusia käyttäjiä sivustojen kautta, sovelluksia tai rajapintoja; keksiä uusia tapoja vuorovaikutukseen ja kuulijan rajapinnat LSE päätavoitteet koulutusta.

käytännön tietoa Muoto: sekoita oppiminen Työpajat läsnäolo-4 Pääsymaksu: pot, linjahuoltoa ja työkokemus Alustava kesto: 24 kuukautta Rekisteröinti: milloin tahansa vuoden Työharjoittelu: tehtävä yhtiö 3-6 kuukautta Ranskassa tai ulkomailla (ei pakollinen) Tutkintotodistus ... [-]
Ranska Paris
Avoin ilmoittautuminen
Ranskalainen
Part-time
24 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?