The Open Design School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme?

Kiihdytin Creative Työpaikat

Avoin rakenne School syntyi kokouksessa intohimoisia ihmisiä ja kasvatusalan ammattilaisten mukana suunnittelussa. Jossa Icademie, etäopetuksen ryhmä, joka on kehittänyt vankan asiantuntemuksen sekoitettu etäopetuksen ja aloitti koulun suunnittelun vuonna 2014, meillä on sama DNA: innovaatio ja visio uusia kysymyksiä koulutuksen aikaan digitaalisen vallankumouksen.

meidän Missions

Avoin rakenne School opettaa sinulle taitoja sinun täytyy parantaa yrityksesi, tavata urasi toiveita, avaat uusia mahdollisuuksia liittyä tai luoda käynnistyksen ... Missiomme jälkeen juna teitä, on mukana voit onnistumisen projektin suunnittelusta:

Uusi verkko-opetusta, jossa yhdistyvät e-oppiminen ja hetket-face (designkoulujen työpajoissa kumppanit). Modulaarinen ratkaisu, ammattitaitoisen lähestymistapa, edistetään yhteentoimivuutta ja poikkitieteellinen eri alojen suunnittelu. Ohjelmat suuntautuu innovointiin, lupaavia markkinaraon ja uusien yritysten tarpeisiin. Oheisiin suunnittelijat oman alansa asiantuntijoita ja toiminta, joka ohjaa ja neuvoo oppijaa oppimisprosessissa.

Arvomme: Innovation, avaus, Kansainvälistyminen

Kun tekniikan maailmassa liikkeessä, päätämme sijoittaa itse kehittyvillä käyttötarkoituksia välittää kaikille tulevaisuuden oppijoiden tietoa, joka auttaa heitä ottamaan askeleen edellä haasteista digitaalisen luomiseen huomenna .

Yhteisen halun paljastaa jokaiselle omaa potentiaalia, muuttaa ja kanavoida luovia mahdollisuuksia; jossa opetus kiertue sovintoa (välillä mentoreita, yritysten ja opiskelijoiden, samalla huomioon eri profiileja), teemme näitä vapauksia, jotka muodostavat meidän aukko, sydän koulutusjärjestelmämme projektin. Tämä sitoutuminen johti pohtia uudelleen järjestämistä opetuksen valossa uusien digitaalisten mahdollisuuksia.

Meidän strategisia liittoutumia huippuosaamisen, erityisesti kautta Pearson Education verkoston ansiosta voimme työskennellä logiikka kansainvälistymisen, ehdottaa anglosaksinen tutkintotodistukset tunnustettu kansainvälisillä markkinoilla, mikä johtaa syytteeseen tutkimusten tason II (Bac + 3) korkeakouluissa / yliopistoissa lähes 100 maassa (kuten Ranskassa).

Reality ja Employablité

Jossa varasto todistettu ohjelmia ja opetetaan kaikkein arvostetuimmat yliopistot / kansainvälisten koulujen vastuulla Pearson Education ja Ofqual (jäljempänä Englanti vastaa Ranskan RNCP), The Open Design School takaa laatua myönnettyjen koulutusta yhteensä ammattilainen upotus (luova alushousut, "design haasteet" ympärillä tarjousten business coaching ...). Niinpä halumme on antaa niille, jotka luottavat meihin, avain muuttaa uransa ja ehkä heidän elämäänsä, tänään ja huomenna.

Your oppimisympäristö

pitoisuus

Aikana videoita: yksinomainen video kursseja, suunniteltu asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden. Online Kurssit: Kurssit strukturoitujen linjan ja rikas multimediaresursseihin, joka sisältää interaktiivisia harjoituksia ja-tiedostot käytännön työhön ja ​​arvioinnin aiheista. E-kirjat: E-kirja yhteenveto kunkin moduulin, joka sisältää keskeiset käsitteet, jotka voit merkitä ja kokoelma otteita hakuteoksia. Oppaat: Oppaat jaetaan huolellisesti kaikkein ammattitaitoinen ja tehokas markkinoilla. Englanti verkossa: Englanti: täydellinen aikana päivitystä ja oppimisen verkossa viite, voit seurata koko matkan.

RichMedia tietysti vuorovaikutteinen ja avoin. Voit vapaasti rikastuttaa ja jakaa.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

toimet

Virtual Class: Live-virtuaaliluokka oman opetussuunnitelman tarpeitasi ja aikataulun. Masterclass: Quarterly verkossa mestarikursseja: ammatillinen omistaa virtuaalisessa luokkahuoneessa muutaman viikon ja jakaa hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa sen taidetta. Elää konferenssit: Live konferenssi kuukausittain: ammattilainen tai yritys syntyy projekti, osoittaa asiantuntemuksensa verkossa 60 tai 90 minuuttia, ja voit olla vuorovaikutuksessa. Nämä konferenssit ovat sitten saatavilla uusinta. Works ja käytännön kohteita: itsekorjautuva ja itsesopeutuvan harjoituksia. Työkäytännöt ja projekteja muodossa piirustuksia, tietokonetiedostojen, valokuvia, skannattuja kuvia tai kuvakaappauksia, ja säästät lavalla oman "matka board" heidän koulutus- korjaamiseksi peer tai opettajat. Seminaarit: "fyysinen" työpajoja tai "digitaalinen" säännöllisin väliajoin oman Tietenkin nämä pohdintaa työpajoja ja tuotannon valvonnassa ammattilaiset voit työskennellä fyysiseen yhteistyöhön tilassa (workshop järjestetään muotoilu koulujen) tai muoti "yhteistyöhön 3.0" innovatiivisella laitteella.

Pelin edetessä harjoittelemalla yksin tai muiden kanssa.

Asut hetket laittaa yksittäisiin tai kollektiivisiin käytäntö, mutta myös online-työpajoja designkoulujen kumppaneita.

yhteisön

Communautez: vuorovaikutuksessa ja communautez yksinkertainen ja helppokäyttöinen työkalujen avulla voit jatkuvasti vaihtaa välillä ikäisensä, kanssa tutorit ja opettajat. Verkko: Rakenna verkosto ympäri vaihtoa ja luottamukselliset suhteet yritysten aikana koulutus- yhteistyötä, hankkeita, kilpailuja, työ tai järjestämissä koulu. Collaborative A tiimin rakentamista ilman rajoja. Kielen luomisen rajojen yli ja yhdistää maailman. Liity joukkue (luokka), toimivat ja tuo projekteja yhteistyössä koko matkan. Luodakseen verkoston nauttia Pleiad kansainvälisen profiileja oppijoiden, sidosryhmien ja yrityksille.

Voit oppia muilta ja muiden kanssa.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

Henkilökohtainen ja ammatillinen säestys

Oppaat ja Valmentajat: Opetuksellinen joukkue ja ohjaajien vastaamaan kysymyksiin, antaa neuvoja, te coachent ja vuorovaikutuksessa reaaliaikaisesti sinun pyynnöstäsi. Suunnittelijat Asiantuntijat: Opetus suunnittelijaryhmien ja huippuosaajia, kaikki ammattitoimintaa, on teidän puolella selittää, opettaa sinulle, ja antaa sinulle intohimo ja saatavuutta niiden veneet. Työharjoittelu: Työharjoittelu sopimuksen mukaiset ympärille valmistumisen projekti, joka sponsoroi yritys tai ei. Se johtaa muistin ja puolustaa ennen tuomaristo astetta. Haasteet Yritykset: Business haasteet: säännöllisesti koko matkan, kumppaniyritysten voit ajatella reaaliajassa lyhyt ja rakentaa joukkue ehdotus "yhteistyöhön 3.0" -tilassa. Kehitys neuvostolle: kehitys hallitus koostuu riippumattomien henkilöiden maailmasta suunnittelu ja digitaalinen luominen, jonka tehtävänä on auttaa koulua sen pedagoginen täytäntöönpanossa ja strategisen suuntiin.

Ammattilaisten on teidän puolella, hyvin lähellä.

Omat kurssit kytkeytyisi noin erilaisia ​​resursseja ja koulutustoimintaa verkossa että voit seurata milloin tahansa älypuhelimen, tablet tai kannettava tietokone.

Sijainnit

Pariisi

The Open Design School

Osoite
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 75 85 85 68