SupBiotech Paris

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sup'Biotech on yksityinen biotekniikan tekniikan koulu, joka sijaitsee Pariisin pääkaupunkiseudulla. Sup'Biotech -opiskelijat tekevät tekniikan ja luonnontieteiden kursseja, mukaan lukien luennot, laboratoriotyöt ja pitkäaikaiset luovat projektit. Toisin kuin monissa muissa STEM-suuntautuneissa kouluissa, Sup'Biotech korostaa myös teollisuuden osaamista ja tarjoaa todella ammattitaitoisen opetussuunnitelman. Sup'Biotechin tutkinnon suorittaneet rekrytoidaan biotekniikan alan parhaiden yritysten, kuten L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé, ja lukemattomien muiden joukossa. Lähes kaikki Sup'Biotechin tutkinnon suorittaneet löytävät työpaikan tai jatkavat korkea-asteen opiskelua. Sup'Biotechin ainutlaatuinen tiede- ja johtamistaitojen yhdistelmä on erittäin arvokas kaikenlaisille työnantajille.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Tarjoamme perus- ja jatko-opintoja, opiskelua ulkomailla sekä kesäohjelmia kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijat voivat aloittaa vuosina 1, 2, 3, 4 tai 5; ensimmäisen ja toisen vuoden kursseja opetetaan joko englanniksi tai ranskaksi, kun taas kolmas, neljäs ja viides vuosi suoritetaan englanniksi. Tutkinnon suorittaneet pääsevät nopeasti johtotehtäviin sekä Ranskassa että ulkomailla sellaisilla aloilla kuin terveys ja lääkkeet, elintarviketeollisuuden innovaatiot, kosmetiikka, bioinformatiikka tai ympäristö. Ohjelma on rakennettu CTI: n akkreditoimien ranskalaisten insinööritieteiden koulujen mallin perusteella: Foundation-sykli (2 vuotta), jota seuraa insinöörisykli (3 vuotta).

120321_PhotoSummer.jpg

Sup'Biotechin opetussuunnitelma on monitieteinen tasapaino tieteen ja tekniikan kurssityön (luennot, käytännön laboratoriotyöt ja projektit), johtamistaitojen, teollisen osaamisen välillä. Opiskelijamme oppivat myös kotimaisista ja kansainvälisistä biotekniikan markkinoista. Sup'Biotechin professorit ovat erilaisista koulutus- ja koulutusaloista, kuten yliopistoista, tutkimuskeskuksista ja teollisuudesta. Englantia käytetään koko ohjelmassamme; jatkokursseillemme opetetaan englantia, ja luokat ovat saatavilla yksinomaan englanniksi kolmannesta vuodesta alkaen. Sup'Biotechin opiskelijat ovat valmiita monenlaisiin vastuisiin erilaisissa biotekniikan ja kansainvälisissä yrityksissä työskentelemällä muun muassa terveyden, kosmetiikan, ympäristön, lääkkeiden ja maatalouden aloilla.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Kuten edellä mainittiin, Sup'Biotechin viisivuotiseen ohjelmaan sisältyy kaksi tutkinto-ohjelmaa, jotka vastaavat uusia eurooppalaisia standardeja. Kolmivuotinen perustutkinto-ohjelmasi johtaa kandidaatin tutkinnon suorittamiseen Sup'Biotechiltä. Jatko-ohjelmassamme opiskelijat valitsevat vaihtoehdon, kuten tutkimus ja kehitys, tuotanto tai myynti ja markkinointi. Kaksivuotisen jatko-ohjelman suorittamisen jälkeen opiskelijoille myönnetään biotekniikan insinööritutkinto, joka vastaa maisterin tutkintoa.

HUOMAA:

Sup'Biotechillä ei ole apurahoja.

Tuemme kuitenkin mielellämme kaikkia julkisten stipendien hakuja, jotka opiskelijamme haluavat jättää Ranskan hallitukselle tai hyväntekeväisyysjärjestöille.

Sijainnit

Villejuif

Sup’Biotech

Osoite
66 rue Guy Môquet
94800, Villejuif Villejuif, Île-de-France, Ranska