Paris Academy of Art

Esittely

Lue virallinen kuvaus

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Esittely - sitoumus

Paris Academy of Art on omistettu korkeatasoisille realistisille maalaus- ja piirustustekniikoille.

Akatemia on avoin kaikille niille, jotka ikään, kansallisuuteen tai taustaan ​​katsomatta haluavat hankkia taitoja, joita tarvitaan saavuttamaan realistisessa maalauksessa tai piirustuksessa.

Esittelemällä Paris Academy of Art seuraat näitä näyttäviä jalanjälkiä ja jatkatte tiukkaa, vaativaa, huippuosaamiseen perustuvaa taiteellista perinnettä. Samoin kuin muillakin taiteellisilla aloilla, piirustus ja maalaus vaativat tarkkaa ja tiukkaa koulutusta, jota ohjaavat parhaat taidemestarit. Paris Academy of Art tarjoaa keskittynyttä, huippuosaamista ympäröivää ympäristöä, joka suosii tätä koulutusta.

Se korostaa myös professori-opiskelijasuhdetta, joka auttaa opiskelijaa edistymään parhaissa olosuhteissa. Paris Academy of Art luokkakokot ovat pieniä ja kukin opiskelija valvoo erikseen.

Paris Academy of Art aikakauden loppuun mennessä opiskelijoilla on tarvittavat taidot työskennellä monilla aloilla, kuten elokuvissa, animaatioissa, videopeleissä ja kuvissa. He voivat myös halutessaan toimia freelance-taiteilijoina. Riippumatta siitä, mikä heidän valintansa on, Paris Academy of Art antaa heille välineet, joita he tarvitsevat saavuttaakseen tavoitteensa.

Historia - renessanssi

1800-luvun puoliväliin mennessä Pariisin taidekoulu oli opettajien taiteilija. He oppivat vain piirustuksen siellä, joten opiskelijat myös ilmoittautuisivat yksityisiin akatemiineihin, joissa he harjoittaisivat piirustusta elävistä malleista ja täydensivät maalaus- ja veistosvalmennustaan.

1900-luvun alku merkitsi modernin taiteen syntymistä ja akatemioiden opetusten tiukkojen sääntöjen hylkäämistä. Tämän uuden tilanteen edessä akatemioiden määrä väheni. Onneksi monet näissä akatemioissa koulutetut opiskelijat olivat tulleet ulkomailta, erityisesti Yhdysvalloista. Jotkut heistä pystyivät perustamaan studiot kotimaahansa ja ylläpitämään akatemian tekniikkaa.

1980-luvulla jotkut anglosaksilaiset taiteilijat palasivat Eurooppaan ja perusti kouluja, jolloin akatemian, realistisen piirustuksen ja maalauksen opetus palautettiin Eurooppaan.

Mutta mikään näistä kouluista ei ollut Pariisissa! Paris Academy of Art haluaa siis tuoda merkittävän akatemian takaisin Pariisiin ja jatkaa opetusta, joka on taiteellisen perinnön kulmakivi.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Menetelmä - huippuosaaminen

Menetelmämme on sekä asteittainen että intensiivinen ja seuraa sitä, jota käytettiin yhdeksästoista vuosisadan pariisilaisissa studiossa.

Se pakottaa opiskelijat ylittämään itsensä, antaen heille mahdollisuuden hankkia luottamuksen, jota he tarvitsevat urallaan korkeatasoisena taiteilijana.

Sen perustana ovat neljä perustetta:

  • maalauksen ja piirustuksen perustekijöiden opetus luottaen Italian renessanssin päälliköihin;
  • yksilöllinen valvonta: jokainen opiskelija hyötyy yksilöllisestä valvonnasta, havainnoimalla ja analysoimalla muiden työtä;
  • kontrolloitu eteneminen: kunkin askeleen oppimisprosessissa, joka on määritelty etukäteen ohjaajien kanssa, on hankittava ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen;
  • ajaa ja halu työskennellä: opinnot ovat kokopäiväisiä (yli kuusi tuntia viikossa viikossa viikossa), jolloin opiskelijat voivat kehittää itsekuria, joka on oleellinen heidän tulevassa työelämässään.

Sijainnit

Bois-Colombes

Osoite
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Île-de-France, Ranska