Orchestra Pro

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nykyaikainen visio opetuksesta on perustettu yli kaksi vuotta


Monitieteinen koulu, joka juurtuu esittävien taiteiden todellisuuteen


Orchestra Pro on monitieteinen taidekoulu, joka on ainutlaatuinen Marseillessa, jossa laulamisen , tanssin ja draaman oppiminen katsotaan teknisillä kaupoilla ja live-esityksellä poikkitieteellisellä ja erottamattomalla tavalla.


Ranskassa ainutlaatuinen ammatillinen koulutus


Lähestymällä kolmen taiteen taiteellisiin, teknisiin ja hallinnollisiin käsityksiin koulu tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen koulutuksen .

Useiden työpajojen kautta opiskelijat osallistuvat tuotannon ja luomisen jatkuvaan mekaniikkaan . Kehotettu olla jatkuvasti toiminnassa, heistä tulee todellisia esiintyjiä.


Korkeatasoisen oppimisen varmuus


Ohjaava Benjamin Balensi, lahjakas muusikko ja pianisti, koulu tarjoaa korkeatasoista , vaativaa koulutusta kuuntelemalla opiskelijoita.

Teatterin, tanssin ja laulun opetus, joka on suunniteltu poikittaiselta, antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla täydellisiksi taiteilijoiksi, jotka pystyvät täyttämään vaiheen ammattilaisten monet odotukset .


Vaativia opettajia ja puhujia


Opettaja koostuu kokeneista ammattilaisista ja tunnetuista puhujista , ja jokainen opiskelija kehittää omaa taiteellista identiteettiään. Hänen napaansa (laulaminen, tanssi tai teatteri) hän seuraa koulutusta, joka vaatii syvää sitoutumista ja työn pysyvyyttä, jonka eteneminen ulottuu yli kaksi vuotta .


Avaaminen suuriin ammatillisiin verkostoihin


Orchestra Pro on todellinen tuki jokaiselle taiteilijalle. Hänen uravaltansa vuoksi hän hyötyy laaja-alaisesta ammatillisesta verkostosta, jota kaikki opetushenkilöt ovat vaatinut, jatkuva seuranta ja mukautetut neuvot .

Harjoittelun päätyttyä hän kykenee käyttämään kykyjään lentoonlähtöön.

Sijainnit

Marseille

Osoite
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska