Jean Moulin Lyon 3 University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Université Jean Moulin Lyon 3, yliopiston avoin maailmalle

Ytimessä Lyonin ja Bourg-en-Bresse, Jean Moulin University tarjoaa oppimisen avaruus ja tutkimus keskittyy ihmisen ja yhteiskuntatieteet. 7 tohtorintutkintoja ja 19 tutkimusyksikköä, se kehittyy tieteidenvälistä tutkimusta yhteydessä suuriin kysymyksiin yhteiskunnan.

Jäsen Lyonin yliopistosta, se isännöi yli 28 000 opiskelijaa ja tarjoaa laajan valikoiman ammatillista koulutusta laadukkaan koulutuksen puitteissa, edistää henkistä ja henkilökohtaista kehitystä.

Yli 5 000 kansainvälistä opiskelijoiden vuosittain, monet kumppanuuksia maailman ja tieteellisen yhteistyöhankkeita ulkomaisten yliopistojen kanssa, yliopiston Jean Moulin tuotemerkki sen kansainvälistymistä edistämällä opiskelijoiden ja opettajien liikkuvuutta.

Perustamalla pääsyä korkeakouluihin yhtäläisiä mahdollisuuksia on jatkuva huolenaihe yliopiston Jean Moulin Lyon 3, joka vahvistaa olevansa vakuuttunut siitä, että monimuotoisuus ja erityispiirteet ovat rikkaita ja että jokainen meistä on myös määritelty sen eroja.

Täysin sitoutunut sosioekonomisten kumppanien, Jean Moulin Yliopisto pyrkii edistämään oppilaiden onnistumiselle ja työllistyvyyttään erityisesti kannustamalla harjoittelupaikkoja, vuorottelevat ja yrittäjyys.

Sijainnit

Lyon

Osoite
6 cours Albert Thomas
69008 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska