Lue virallinen kuvaus

Université Jean Moulin Lyon 3, yliopiston avoin maailmalle

Ytimessä Lyonin ja Bourg-en-Bresse, Jean Moulin University tarjoaa oppimisen avaruus ja tutkimus keskittyy ihmisen ja yhteiskuntatieteet. 7 tohtorintutkintoja ja 19 tutkimusyksikköä, se kehittyy tieteidenvälistä tutkimusta yhteydessä suuriin kysymyksiin yhteiskunnan.

Jäsen Lyonin yliopistosta, se isännöi yli 28 000 opiskelijaa ja tarjoaa laajan valikoiman ammatillista koulutusta laadukkaan koulutuksen puitteissa, edistää henkistä ja henkilökohtaista kehitystä.

Yli 5 000 kansainvälistä opiskelijoiden vuosittain, monet kumppanuuksia maailman ja tieteellisen yhteistyöhankkeita ulkomaisten yliopistojen kanssa, yliopiston Jean Moulin tuotemerkki sen kansainvälistymistä edistämällä opiskelijoiden ja opettajien liikkuvuutta.

Perustamalla pääsyä korkeakouluihin yhtäläisiä mahdollisuuksia on jatkuva huolenaihe yliopiston Jean Moulin Lyon 3, joka vahvistaa olevansa vakuuttunut siitä, että monimuotoisuus ja erityispiirteet ovat rikkaita ja että jokainen meistä on myös määritelty sen eroja.

Täysin sitoutunut sosioekonomisten kumppanien, Jean Moulin Yliopisto pyrkii edistämään oppilaiden onnistumiselle ja työllistyvyyttään erityisesti kannustamalla harjoittelupaikkoja, vuorottelevat ja yrittäjyys.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Jean Moulin Lyon 3 University

DEUF: ssä ilmoittautuneet opiskelijat hyötyvät myös opetustutoroinnista (tutkittavista aiheista riippuen), joiden aikana he kohtaavat opettajien tutoreita, jotka auttavat ... [+]

Opintojakson taso: Kaikki opintojaksot

Johdatus ranskalaiseen kulttuuriin ja sivilisaatioon: 10 tuntia / lukukausi / 3 op Valinnaiset kurssit: Kaikkien tiedekuntien valitsemat kurssit. Lisätietoja kursseista on kurssiluettelossa.

Saapumispäivä:

Syyslukukausi: syyskuun alussa kaikille opintoalat Kevätlukukausi: tammikuun alussa [-]
Ranska Lyon
Request Info
Ranskalainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Jean Moulin Lyon 3 University

... [+]

SELF-ohjelma on suunniteltu edistämään huomattavaa parannusta opiskelijan ranskan kielen taidon tasoon, kotimaisten korkeakoulujen opetussuunnitelman vaatimusten täyttämiseen ja myöhempiin tilisiirtoihin.

Erityisominaisuudet

SELF-ohjelma on lukukausi-ohjelma tai vuosittainen ohjelma.

Se alkaa yleensä elokuun lopussa / tammikuun alussa ja päättyy joulukuun puolivälissä / huhtikuun lopussa.

Valintaperusteet:

SELF-ohjelma on avoin kaikille opiskelijoille, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

... [-]
Ranska Lyon
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Campus