Institut Europeen De Francais

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Klikkaa kuvaa saadaksesi heti online-tarjouksen ja varaa nyt!

ehdot:
Voimassa kursseille 31.12.2018 saakka

Institut Européen de Français on ranskalainen koulu Montpellierissä, jonka tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen korkeimmat opetustason vaatimukset henkilökohtaisen huomion, ammattitaidon, laadun, ystävällisen ja ystävällisen ilmapiirin avulla. Koska jokainen henkilö on ainutlaatuinen, pyrimme tarjoamaan jokaiselle ainutlaatuisia kokemuksia Ranskan eteläosassa, että ihmiset voivat muistaa ikuisesti.


Tehtävämme

«Edistää kokouksia, kulttuurienvälistä vaihtoa ja itsetunnistusta Montpellierin kielen ja kulttuurin opiskeluloman ansiosta.»


Meidän arvomme

Henkilökohtainen huomio

Koska jokainen henkilö on ainutlaatuinen, ensimmäisestä yhteyshenkilöstä ohjaamme sinut ja ohjaamme sinut tarpeisiisi ja toiveihisi parhaiten sopivaksi. Ennen sinä aikana, mutta myös vierailun jälkeen kiinnitämme erityistä huomiota tyytyväisyyteenne. Riippumatta pyynnöstäsi, pyrimme kaikin tavoin vastaamaan mahdollisimman hyvin odotuksiisi.


Ystävällinen ja perheympäristö

Sijaitsevat kahteen kaupungin kauneimmista kartanoista, ranskalaisella koululla on tilavat ja valoisat luokkahuoneet. Koska tiedämme, mitä "matkalla" tarkoittaa, takaamme sinulle ammattilaistemme ansiosta, että tunnet olosi mukavaksi. Anna kokouksen taika tehdä työnsä.

ammattimaisuus

Opettajamme ovat kaikki erittäin päteviä asiantuntijoita, jotka opettavat ranskaa vieraana kielenä. Heidän kokemuksensa Ranskassa ja enemmistön ulkomailla antavat heille mahdollisuuden ymmärtää paremmin tarpeitasi, kun taas koko ajan korostetaan parasta itseäsi.


Palvelun laatu

Ranskan vieraskielisen laatumerkin, korkea-asteen koulutuksen ja tutkimuksen, kulttuurin ja viestinnän osastojen ja ulkoministeriön tunnustukset sekä muu tunnustaminen Ranskassa ja ulkomailla instituutti on yksi ranskalaisista ranskalaisista kouluista.

IEF on myös ranskalainen koulu

  • Yli 1300 opiskelijaa ja yli 40 eri kansallisuutta keskimäärin vuosittain
  • Vähintään 5 tasoa ympäri vuoden
  • 5 pysyvää opettajaa ja yli 10 osa-aikaista opettajaa
  • 13 täysin varustettua, tilavaa ja valoisaa luokkahuonetta
  • Keskimäärin 7 opiskelijaa ja korkeintaan 12 opiskelijaa luokassa

Sijainnit

Montpellier

Osoite
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Ranska