Lue virallinen kuvaus

10 hyvää syytä valita ISTEC

  • Tehokkaasti valmistautua liikemaailman - Kansainvälinen kätevä yli 80 kumppanin yliopistojen kaikissa maanosissa - Vakuutukset yksilöllistä tukea - Kukoistava dynaamisten yhdistysten - modulaarinen koulutus polku, jota rakentaa mukaan toiveesi ja hankkeet - Monet ammatilliset erikoisalat - osaamista yli 50 vuotta korkea-asteen koulutuksessa - koulu Pariisin sydämessä nauttia paikalla suuren eurooppalaisen talousalueen - Business Network yhteistyökumppanit ja tehokas Valmistuneet - Employability taattu!

Ytimessä suuren eurooppalaisen talousalueen

ISTEC on sydämessä historiallisella alueella Pariisin lähellä Canal Saint-Martinin ja lähellä kulttuurikeskus Villette. Sen sijainti on merkittävä eurooppalainen taloudellinen keskus: Pariisin ja sen alueella, saa ISTEC kehittää verkoston kumppani yritysten ja mukana elämässä ja koulun kehittämisessä. Opiskelijat heidän harjoittelupaikkoja ja tehtävänsä yrityksissä, suoraan hyötyä tästä strateginen sijainti.

Osana kumppanuutta IGS Group, ISTEC sijaitsee kampuksella, 12 rue Alexandre Parodi 10. kaupunginosassa Pariisin ja nauttii miellyttävän työympäristön, nykyaikaiset ja asianmukaiset infrastruktuurivaatimukset tekniikka luvulle. Tuhannet opiskelijat eri ohjelmia ja kansallisuuksia sinne myös yhteisiä hankkeita ja kouluttajat.

Campus Jemmapes: Myös ISTEC on toinen kampuksen omistettu sille, joka sijaitsee pitkin Canal St Martin, 5 minuutin kävelymatkan päässä ensimmäisestä Campus rue Alexandre Parodi. Lisäksi luokkahuoneissa, luentosalit, seminaari huonetta, kokous- ja rentoutumista, Campus sisältää: - Center for Studies ja tutkimus ISTEC - CERI - palvelu kumppanuuksia ja liikesuhteita, - Alumni ry, - Toimistot Student Yhdistykset.

Tämä kampuksella, historiallisessa teollisuusrakennus, on täysin kalustettu hengessä "kansainvälisellä matkalla".

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

ISTEC

Vietä 3 viikkoa Pariisissa hämmästyttävä akateeminen ja kulttuurinen kokemus ... [+]

Vietä 3 viikkoa Pariisissa hämmästyttävä akateeminen ja kulttuurinen kokemus

TAVOITTEET

Antaa opiskelijoille parempaa tietoa ja kokemusta maan kulttuuria, Ranskan ja Euroopan Toimintaympäristö ja ranskan kielellä.

KUVAUS

Kolmen viikon aikana Pariisissa, opiskelijat osallistuvat kolme kurssia opetetaan Englanti (Ranskan ja Euroopan talous 2 ov, Ranskan Luxury Industry 2 ov ja Doing Business in Europe: Kulttuurienvälinen toimintamalli 2 ov) ja Ranskan keskustelukurssi, joka seisoo 20 tunnin ajan.

PEDAGOGIIKKA

Meidän lähestymistapamme lisää keskustelua, vaihtaa professori ja opiskelijoiden keskuudessa ja inclass esityksiä. Ryhmä on rajattu enintään 20 opiskelijaa.... [-]

Ranska Pariisi
Request Info
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi