ISTEC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

10 hyvää syytä valita ISTEC

  • Tehokkaasti valmistautua liikemaailman - Kansainvälinen kätevä yli 80 kumppanin yliopistojen kaikissa maanosissa - Vakuutukset yksilöllistä tukea - Kukoistava dynaamisten yhdistysten - modulaarinen koulutus polku, jota rakentaa mukaan toiveesi ja hankkeet - Monet ammatilliset erikoisalat - osaamista yli 50 vuotta korkea-asteen koulutuksessa - koulu Pariisin sydämessä nauttia paikalla suuren eurooppalaisen talousalueen - Business Network yhteistyökumppanit ja tehokas Valmistuneet - Employability taattu!

Ytimessä suuren eurooppalaisen talousalueen

ISTEC on sydämessä historiallisella alueella Pariisin lähellä Canal Saint-Martinin ja lähellä kulttuurikeskus Villette. Sen sijainti on merkittävä eurooppalainen taloudellinen keskus: Pariisin ja sen alueella, saa ISTEC kehittää verkoston kumppani yritysten ja mukana elämässä ja koulun kehittämisessä. Opiskelijat heidän harjoittelupaikkoja ja tehtävänsä yrityksissä, suoraan hyötyä tästä strateginen sijainti.

Osana kumppanuutta IGS Group, ISTEC sijaitsee kampuksella, 12 rue Alexandre Parodi 10. kaupunginosassa Pariisin ja nauttii miellyttävän työympäristön, nykyaikaiset ja asianmukaiset infrastruktuurivaatimukset tekniikka luvulle. Tuhannet opiskelijat eri ohjelmia ja kansallisuuksia sinne myös yhteisiä hankkeita ja kouluttajat.

Campus Jemmapes: Myös ISTEC on toinen kampuksen omistettu sille, joka sijaitsee pitkin Canal St Martin, 5 minuutin kävelymatkan päässä ensimmäisestä Campus rue Alexandre Parodi. Lisäksi luokkahuoneissa, luentosalit, seminaari huonetta, kokous- ja rentoutumista, Campus sisältää: - Center for Studies ja tutkimus ISTEC - CERI - palvelu kumppanuuksia ja liikesuhteita, - Alumni ry, - Toimistot Student Yhdistykset.

Tämä kampuksella, historiallisessa teollisuusrakennus, on täysin kalustettu hengessä "kansainvälisellä matkalla".

Sijainnit

Pariisi

Osoite
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 Pariisi, Île-de-France, Ranska