IFALPES - Institut Francais des Alpes

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IFALPES - kielikoulu Ranskan Alpeilla rannalla Annecy-järven yli 20 vuoden kokemus ranskan opetuksesta vieraana kielenä. Meidän keskus on pieni. Et ole menetetty, ja meidän opettajat ovat aina käytettävissä. IFALPES on 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Koulu sijaitsee samassa rakennuksessa kuin IPAC School of Management. Vuodesta 170-200 aikuisopiskelijoita 50 maasta joka kuukausi tulevat oppimaan ranskaa IFALPES. Vuonna miellyttävä ilmapiiri, voit yhdistää tutkimuksen ranskan kielen Ranskassa Alpeilla ja nauttia kulttuurista ja luonne vuoria ja järviä.

Majoitus

Majoitus palvelu IFALPES sitoutuu vastaamaan asumismuodon mukaisesti toiveittesi koko ajan loman.

Perheessä: aamiaisella tai puolihoidolla, soluasunnossa muiden opiskelijoiden studio Student Residence Residence sijaitsee kaupungin keskustassa tai sen lähellä. Koulusta kaikki asuinpaikat pääsee bussilla, pyörällä tai jalka.

Kaikissa huoneissa on kirjattu sunnuntaista lauantaihin.

Kustannukset palvelujen valinnassa ja varata majoitus- Payments Agency on 40 € oppilasta kohden oleskelua alle kuukauden ja 70 € oleskelua yli kuukauden. Voit varata asuinpaikan täytyy tehdä ennakkomaksu 200 €. Maksu palvelut rekrytointitoimistoja kotelo vähennetään prepaid ja -ennakkomaksusaldosi (160 € tai 130 €) vähennetään maksuna 1. kuukauden vuokra. Välityspalvelut valinta asuntojen maksetaan kunkin asuinpaikan muutosta (40 €)

Miten saapumista?

Ei ole väliä missä asut - ranskalainen perhe tai asunnossa - se on hyvä järjestää saapumista ilmoitettava etukäteen perheen tai vuokranantaja / opiskelija-asuntolassa mennessä ja saapumisaikasi.

Sijainnit

Annecy

IFALPES

Osoite
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska
Puhelin
+33 4 50 45 38 37