GOBELINS - L'école de l'image

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lähes 50 vuotta, GOBELINS, l'école de l'kuva on ollut maailmanlaajuinen viittaus aloilla digitaalisen viestinnän, vuorovaikutteinen suunnittelu ja viihde. Tunnetaan yhtenä parhaista kouluista maailmassa, GOBELINS tarjoaa kursseja valokuvaus, Animated Filmmaking, 3D-animaatio, Motion Design and Video Gaming.

GOBELINS, l'école de l'kuva on kehittänyt erilaisia ​​ohjelmia ja kansainvälisiä palveluja tarpeita kansainvälisten opiskelijoiden, ammattilaisten, koulut, yritykset, festivaalit ja jopa kulttuuripalvelut suurlähetystöjä.

ANIMATED filmmaking

4 vuotta kokopäiväistä: Kurssi avulla opiskelijat voivat hallita sekä perinteisen ja digitaalisen animaation tekniikat (2D ja 3D) seuraavat ammatilliset menetelmät animaatiostudion olosuhteissa, jonka avulla opiskelijat voivat vangita jokainen vaihe elokuvan suunnitteluun ja tuotantoon sekä asteittain niiden varustaminen kaikki taitoja odotetaan pystyvän toimimaan pitkään ominaisuus.

3D-animaatio

1 vuosi kokopäiväinen: Advanced ohjelma 3D Character animaatio jossa on konferensseissa kansainvälisen animaation ja videopeli asiantuntijoita, tuotanto yksittäisen demo kiekon ja 3 kuukauden harjoittelujakson harjoitteluraportin kirjoitetaan. Tämä kurssi on mahdollisuus kehittää ammatillisen tason taitoja ohjaamiseen, toimii ja liike.

VALOKUVAUS

3 vuotta kokopäiväistä Mahdollistava opiskelijat voivat hankkia korkean tason luovia ja teknisiä taitoja, opetetaan yhdessä asiantuntijoiden erilaisia ​​käytäntöjä, jotta opiskelijat saavat ammattitason saavutuksia. Koulutus toteutetaan eri muodoissa: tavanomainen oppituntia, konferensseja, pääaineet ja työpajoja teemana julkisuutta, ruoka valokuvaus, muoti, kauneus ja arkkitehtuuri.

MOTION DESIGN

1 vuosi koko ajan: laajentaminen opiskelijoiden taitoja aluetta yhä halutuimmista ammattikäytössä liikkeen suunnittelu. Tämä kenttä mahdollistaa suunnitella ja luoda viestinnän mukautettu mobiili tukee ja uuden viestintäteknologian tiloja, organisoida viestejä yhdistämällä kolme vektorit Motion Design: animaatioita, typografian liikkeen ja äänisuunnittelu.

VIDEOPELI

1 vuosi Erikoistunut maisteriksi: "Interactive Digital Experiences" ohjelma, suunniteltu kanssa CNAM / ENJMIN, on ensimmäinen laatuaan Ranskassa. Vahvuus tässä ohjelmassa on, että se valmistelee korkean tason insinöörit, graafiset suunnittelijat ja IT-asiantuntijat tulla asiantuntijoita suunnittelussa ja rakentamisessa pelejä matkapuhelinten, tablettien, sosiaaliset verkostot, terminaalit ja asennukset.

Sijainnit

Pariisi

Gobelins - École de l'Image

Osoite
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Pariisi, Île-de-France, Ranska