Lue virallinen kuvaus

Lähes 50 vuotta, GOBELINS, l'école de l'kuva on ollut maailmanlaajuinen viittaus aloilla digitaalisen viestinnän, vuorovaikutteinen suunnittelu ja viihde. Tunnetaan yhtenä parhaista kouluista maailmassa, GOBELINS tarjoaa kursseja valokuvaus, Animated Filmmaking, 3D-animaatio, Motion Design and Video Gaming.

GOBELINS, l'école de l'kuva on kehittänyt erilaisia ​​ohjelmia ja kansainvälisiä palveluja tarpeita kansainvälisten opiskelijoiden, ammattilaisten, koulut, yritykset, festivaalit ja jopa kulttuuripalvelut suurlähetystöjä.

ANIMATED filmmaking

4 vuotta kokopäiväistä: Kurssi avulla opiskelijat voivat hallita sekä perinteisen ja digitaalisen animaation tekniikat (2D ja 3D) seuraavat ammatilliset menetelmät animaatiostudion olosuhteissa, jonka avulla opiskelijat voivat vangita jokainen vaihe elokuvan suunnitteluun ja tuotantoon sekä asteittain niiden varustaminen kaikki taitoja odotetaan pystyvän toimimaan pitkään ominaisuus.

3D-animaatio

1 vuosi kokopäiväinen: Advanced ohjelma 3D Character animaatio jossa on konferensseissa kansainvälisen animaation ja videopeli asiantuntijoita, tuotanto yksittäisen demo kiekon ja 3 kuukauden harjoittelujakson harjoitteluraportin kirjoitetaan. Tämä kurssi on mahdollisuus kehittää ammatillisen tason taitoja ohjaamiseen, toimii ja liike.

VALOKUVAUS

3 vuotta kokopäiväistä Mahdollistava opiskelijat voivat hankkia korkean tason luovia ja teknisiä taitoja, opetetaan yhdessä asiantuntijoiden erilaisia ​​käytäntöjä, jotta opiskelijat saavat ammattitason saavutuksia. Koulutus toteutetaan eri muodoissa: tavanomainen oppituntia, konferensseja, pääaineet ja työpajoja teemana julkisuutta, ruoka valokuvaus, muoti, kauneus ja arkkitehtuuri.

MOTION DESIGN

1 vuosi koko ajan: laajentaminen opiskelijoiden taitoja aluetta yhä halutuimmista ammattikäytössä liikkeen suunnittelu. Tämä kenttä mahdollistaa suunnitella ja luoda viestinnän mukautettu mobiili tukee ja uuden viestintäteknologian tiloja, organisoida viestejä yhdistämällä kolme vektorit Motion Design: animaatioita, typografian liikkeen ja äänisuunnittelu.

VIDEOPELI

1 vuosi Erikoistunut maisteriksi: "Interactive Digital Experiences" ohjelma, suunniteltu kanssa CNAM / ENJMIN, on ensimmäinen laatuaan Ranskassa. Vahvuus tässä ohjelmassa on, että se valmistelee korkean tason insinöörit, graafiset suunnittelijat ja IT-asiantuntijat tulla asiantuntijoita suunnittelussa ja rakentamisessa pelejä matkapuhelinten, tablettien, sosiaaliset verkostot, terminaalit ja asennukset.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

GOBELINS - L'école de l'image

Omien kokemustensa ja maailmanlaajuisen maineen alalla hahmoanimaatiot, GOBELINS suunniteltu erikoistunut ammattikoulutusta 3D hahmoanimaatio Greenwich profils ovat korke ... [+]

Omien kokemustensa ja maailmanlaajuisen maineen alalla hahmoanimaatiot, GOBELINS suunniteltu erikoistunut ammattikoulutusta 3D hahmoanimaatio jotka profiilit ovat korkeat vaati. Tämä ohjelma on rakennettu avulla ohjaajien peräisin paras 3D-animaatio studiot ja sisältää käytännön harjoituksia hallita suuntaan, liikkeitä ja toimivat taitoja.

Ohjelma sisältää myös konferensseja kansainvälisistä animaation ja videopelit asiantuntijoita, tuotanto demo kiekon, ammatillinen työharjoittelu ja end-of-harjoitteluraportin.

Tämä ohjelma on vahva kansainvälinen painotus osallistujia, jotka tulevat eri puolilta maailmaa.

opetettavat toimiva Movement: painovoima ja paino Animaatio tyylejä: realismista sarjakuva Hahmoanimaatiot: ihmisille, eläimille ja toons Huulisynkkaus 3D Layout Eri 3D-animaatio tekniikoita: metodologia ja käytäntö Konferenssit kansainvälisten animaatio asiantuntijat Tuotanto yksittäisen demo kiekon esittelee opiskelijan animaatio taitoja SKILLS Proficiency 3D hahmoanimaatio (ihmisen merkkiä, eläimet, realisti tyyli, sarjakuva jne) Luovuus kannalta animaation OMAISUUS Erikoistumiskoulutus 3D Character animaatio. Kansainvälinen painopiste osallistujia eri puolilta maailmaa Korkean tason kansainvälinen ohjaajien Käytännön käytännön harjoituksia korkea pedagoginen etenemisen jotta osallistujat voivat saavuttaa ammatillisen tason 3D-animaation ja saada uusia uramahdollisuuksia. Osallistuminen FMX, yksi suurimmista Euroopan konferensseja 3D-animaatio ammattilaisille 2-kk harjoittelujakson harjoitteluraportin kirjoitetaan. Tuotanto demo kiekon, erityisen hyödyllisiä ammatti ja työnhaun Kohderyhmä ... [-]
Ranska Paris
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kesäkurssit

GOBELINS - L'école de l'image

Ranska on tänään kolmanneksi suurin animaatio tuottaja maailmassa ja Euroopan johtajan. ... [+]

[-]
Ranska Paris
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS