Lue virallinen kuvaus

Perustaessaan École Lenôtren vuonna 1971 Gaston Lenôtre vastasi sekä ranskalaisten että ulkomaalaisten ammattilaisten koulutustarpeisiin. Nykyään yli 3 000 harjoittelijaa, miehiä ja naisia, jotka tulevat Ranskasta ja yli 100 maasta, tulevat lisäämään tietämystään ja asiantuntemustaan ​​huippuosaamisen kulttuurissa.
Joka vuosi uusia kehitystasoja luodaan vastaamaan entistä paremmin elintarviketeollisuuden ammattilaisten odotuksia.


Lähes 20 vuotta Ecole Lenôtre tarjoaa pitkäaikaisia ohjelmia, joiden avulla voit saada intensiivisen koulutuksen ranskalaisessa keittiössä, leivonnaisissa:

Leivonnaisen kokki Diplomi: 23 viikkoa
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Kokin keittiömestari Diplomi: 23 viikkoa

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

Liittymällä näihin muodostumiin sinulla on tilaisuus ympäröidä monet ammattilaiset, jotka ovat maailman parhaista kokkeista.

Sinulla on oppiminen ja käytäntö luokkahuoneessa enintään 12 oppilasta . Ecole Lenôtre uskomme, että pienissä ryhmissä työskentely on paras tapa saada Ecole Lenôtre eniten. Sinä harjoitat itseäsi ja myös ryhmiä.

Ammattikorkeakoulumme Plaisirissa on 10 luokkahuonetta ja erittäin ammattitaitoiset laitteet. Työskentelemme korkealaatuisten toimittajien kanssa sekä elintarvike- että ammattimateriaaleissa, jotka löydät myös parhaista keittiömestareista.

Ecole Lenôtre koulutamme sinua ammattimaisena ja uskomme, että asiantuntemuksemme avulla voit tulla yhdeksi huomisen parhaista kokkareista.

Ecole Lenôtre avasi myös uuden koulun Pariisin keskustassa, Quai Henri IV. Se sijaitsee veneellä Yachts de Paris, josta on kaunis näköala Cathedrale Notre Dame de Paris.

Se koostuu 150 neliömetrin ruoanlaittohuoneesta, jossa on kaikki uudet materiaalit ja tilat. Toisella puolella on olohuone, jossa järjestetään illallisia, esityksiä ja seremonioita.

Sinun Ecole Lenôtre aikana Ecole Lenôtre sinulla on myös mahdollisuus saada luokkia tähän uuteen paikkaan.

Tule ja seuraa meitä Facebook-sivulla:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Tai uudella verkkosivustollamme:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Ecole Lenôtre

Cooking Chef -koulutus on luotu ihmisille, jotka haluavat kouluttaa tai keksiä itseään ruoanlaitossa. Niille, jotka haluavat oppia pohjalta ranskalaisen keittiön huippute ... [+]

ECOLE LENÔTRE SUKUPUOLINEN KOULUTUS

Ecole Lenôtre tarjoaa opiskelijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen huippuluokan koulutuksen, joka helpottaa, kannustaa, kommunikoi ja ylläpitää korkeatasoisia standardeja ja huippuosaamista. "Cooking Chef Ecole Lenôtre " -koulutus on suunnattu aikuisille, jotka ovat intohimoisia kypsentämisestä riippumatta siitä, ovatko he siirtymävaiheessa vai eivät, ja ammattilaisille, jotka haluavat lisätä osaamistaan.

Kelpoisuus tähän kurssiin edellyttää seuraavia edellytyksiä :

18 vuotta täyttänytJotta peruskurssi opetetaan kieltä (taso B1)Voit lukea ja kirjoittaaTietää hygieenisen ja turvallisuuden perusteet elintarvikeympäristössäPerustietojen perustiedot (laskelmat ja logiikka)ECOLE LENÔTRE CHEF KOULUTUKSEN RAKENNE... [-]
Ranska plaisir Pariisi
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
25 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ecole Lenôtre

Leivonnaisten kokki on luotu ihmisille, jotka ovat halukkaita kouluttamaan tai keksimään itsensä Leivonnaisissa, pohjasta korkealaatuisiin leivonnaisiin. ... [+]

ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF KOULUTUS

Ecole Lenôtre tarjoaa opiskelijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen huippuluokan koulutuksen, joka helpottaa, kannustaa, kommunikoi ja ylläpitää korkeatasoisia standardeja ja huippuosaamista. "Leipomo Chef Ecole Lenôtre " -koulutus on suunnattu aikuisille, jotka ovat intohimoisia kypsentämisestä riippumatta siitä, ovatko he siirtymävaiheessa vai eivät, ja ammattilaisille, jotka pyrkivät lisäämään osaamistaan.

Kelpoisuus tähän kurssiin edellyttää seuraavia edellytyksiä :

18 vuotta täyttänytJotta peruskurssi opetetaan kieltä (taso B1)Voit lukea ja kirjoittaaTietää hygieenisen ja turvallisuuden perusteet elintarvikeympäristössäPerustietojen perustiedot (laskelmat ja logiikka)ECOLE LENÔTRE PASTRY CHEF TRAININGIN RAKENNE... [-]
Ranska plaisir Pariisi
Maaliskuu 2020
Englanti,Ranskalainen
Full-time
25 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Osoite
40 rue Pierre Curie
78370 plaisir, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto
Puhelin
+33 (0)1 30 81 46 34
Osoite
Quai Henri IV
75004 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto