Ecole Lenôtre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustaessaan École Lenôtren vuonna 1971 Gaston Lenôtre vastasi sekä ranskalaisten että ulkomaalaisten ammattilaisten koulutustarpeisiin. Nykyään yli 3 000 harjoittelijaa, miehiä ja naisia, jotka tulevat Ranskasta ja yli 100 maasta, tulevat lisäämään tietämystään ja asiantuntemustaan ​​huippuosaamisen kulttuurissa.
Joka vuosi uusia kehitystasoja luodaan vastaamaan entistä paremmin elintarviketeollisuuden ammattilaisten odotuksia.Lähes 20 vuotta Ecole Lenôtre tarjoaa pitkäaikaisia ohjelmia, joiden avulla voit saada intensiivisen koulutuksen ranskalaisessa keittiössä, leivonnaisissa:
Leivonnaiskokin tutkintotodistus: 7 kuukauttaCooking Chef -todistus: 7 kuukauttaRanskan leivonnaisten perusteet: 6 viikkoaRanskalaisen keittiön perusteet: 6 viikkoa

Liittymällä näihin muodostumiin sinulla on tilaisuus ympäröidä monet ammattilaiset, jotka ovat maailman parhaista kokkeista.

Sinulla on oppiminen ja käytäntö luokkahuoneessa enintään 12 oppilasta . Ecole Lenôtre uskomme, että pienissä ryhmissä työskentely on paras tapa saada Ecole Lenôtre eniten. Sinä harjoitat itseäsi ja myös ryhmiä.

Ammattikorkeakoulumme Plaisirissa on 10 luokkahuonetta ja erittäin ammattitaitoiset laitteet. Työskentelemme korkealaatuisten toimittajien kanssa sekä elintarvike- että ammattimateriaaleissa, jotka löydät myös parhaista keittiömestareista.

Ecole Lenôtre koulutamme sinua ammattimaisena ja uskomme, että asiantuntemuksemme avulla voit tulla yhdeksi huomisen parhaista kokkareista.

Ecole Lenôtre avasi myös uuden koulun Pariisin keskustassa, Quai Henri IV. Se sijaitsee veneellä Yachts de Paris, josta on kaunis näköala Cathedrale Notre Dame de Paris.

Se koostuu 150 neliömetrin ruoanlaittohuoneesta, jossa on kaikki uudet materiaalit ja tilat. Toisella puolella on olohuone, jossa järjestetään illallisia, esityksiä ja seremonioita.

Sinun Ecole Lenôtre aikana Ecole Lenôtre sinulla on myös mahdollisuus saada luokkia tähän uuteen paikkaan.

Tule ja seuraa meitä Facebook-sivulla:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Tai uudella verkkosivustollamme:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Sijainnit

plaisir

Lenôtre Sa

Osoite
40 rue Pierre Curie
78370 plaisir, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 (0)1 30 81 46 34

Pariisi

Osoite
Quai Henri IV
75004 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin