Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Adel Provence tarjoaa eri hinnoilla ja motivaatiotekijöihin nuorten puhua ranskaa ja antaa heille itseluottamusta ja keinoja tehdä niin. Käyttämällä menetelmiä saadun tiedon Ranskassa (suullista ilmaisua, sanasto, kielioppi ja ymmärtäminen).

Uppoutua ja löytö - ympäri vuoden 17-60 vuotta vanha

Opetuksen Ohjelma keskittyy neljän keskeisen proficiencies: suullinen ymmärtäminen, kirjallinen ymmärtäminen, suullinen ilmaisu ja kirjallinen ilmaisu. Standard kurssit kattavat aiheita suullisen viestinnän, kielioppi, kulttuuri aiheita ja Ranskan Sivilisaatio. Lyhytaikaista oleskelua varten tarjoamme yksilön tai ryhmän luokat sekä aloittelijoille ja edistyneille opiskelijoille. Ensimmäisenä päivänä kurssin voit istua arviointikoepaikalla ranskaksi, jonka avulla voimme sijoittaa sinut mukaan kykysi.

Valitse oppia ranskaa Marseillessa Etelä-Ranskassa! Meidän ranskan kielen koulu voi vastata sinulle yhdestä viikosta useisiin kuukausiin. Toivotamme kaikenikäisille oppilaille ja tasoilla ympäri vuoden. Jos opiskelet ranskaa Ranskassa Adel Provence, olet varmasti löytää oikean ranskan kielen kursseja tarpeitteisi!

Sijainnit

Marseille

ECOLE BARAERLIN ADEL

Osoite
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Ranska
Puhelin
+33 (0)4 91 47 96 79