Lue virallinen kuvaus

ESME SUDRIA : innovaation ilman rajoja

ESME SUDRIA on vuonna 1905 perustettu yksityinen, ei-kaupallinen koulu opetus- ja tutkimusministeriön valvonnassa. Koululla on pitkät perinteet insinööreille, joilla on laaja, hyvin kehittynyt perusta, jonka avulla he voivat siirtyä teknisen työmarkkinoiden kaikkiin aspekteihin ilman vaikeuksia.

Tunnustettu tekninen koulu

ESME SUDRIA on myös allekirjoittanut korkeakouluopetuksen Erasmus-peruskirjan 2014-2020 ja jäsenen «ni» -verkoston, joka on kansainvälisten verkostojen insinöörikoulujen verkosto.

ESME SUDRIA tehtävänä on kouluttaa insinöörejä huipputekniikan avulla. Pyrimme edistämään tieteellisen tietämyksen edistämistä ja laajentamaan opetuksemme teollisten ja kansainvälisten kumppanuuksien kautta.

Opiskelijan elämä Ranskassa

Virkistys on myös osa ESME: tä monien opiskelijoiden klubeilla, jotka vaihtelevat urheilusta musiikkiin ja viiniin. Koulun sisällä järjestetyt lukuisat yhteiskunnalliset aktiviteetit edustavat erinomaisia ​​tapoja kokea ranskalaista elämäntapaa ja tavata uusia ystäviä.

Lisäksi koulujen laaja alan alumniverkosto ja alan yhteyshenkilöt lisäävät kansainvälisiä mahdollisuuksia työharjoitteluun ja uraan ulkomailla.

Perustutkimus

ESME SUDRIA tarjoaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden olla läheisessä mukana huippututkimuksessa. Korkean tason tieteidenvälinen tiedekunta on itse asiassa sitoutunut soveltavaan tutkimukseen teollisuuden ja perusyhteyksien kautta sekä perustutkimuksemme akateemiseen tutkimukseen. Tutkimusala kattaa suuren joukon aiheita esimerkiksi energiajärjestelmistä lääketieteelliseen kuvantamiseen tai rikosteknisiin tieteisiin.

Kumppanuuksiin kuuluvat kansainväliset ryhmät ja aloittajat sekä arvostetut kansalliset laitokset, kuten INSERM (National Institute of Health and Medical Research) tai CNRS (National Research Institute). Opiskelijat liittyvät näihin tutkimustoimiin harjoittelun ja projektien kautta. Useimmat maisterin opiskelijat suorittavat R: n

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

ESME SUDRIA

Olet utelias, luova ja nopea oppija? Onko DIY ja digitaalitekniikka teidän juttusi? Etsitkö ainutlaatuista kansainvälistä oppimiskokemusta? Liity Pariisiin ja Lille Digit ... [+]

Tulemaan Maker: Rakenna oma robotti ja tuo se kotiin!

Olet utelias, luova ja nopea oppija? Onko DIY ja digitaaliset teknologiat juttusi? Etsitkö ainutlaatuista kansainvälistä oppimiskokemusta? Liity Pariisiin ja Lille Digital Manufacturing Labsiin ja pelaa, hakata, luoda, suunnitella, ajatella laatikkoa! Kehitä oma robotti ja ole osa Maker Movementia!

KUN?

Heinäkuun 1. ja 20. heinäkuuta välisenä aikana

MISSÄ?

Pariisi (viikkoa 1

OHJELMAN KUVAUS

Kesäohjelmamme sisältää intensiivisiä tieteellisiä kursseja ja seminaareja sekä käytännön työpajoja asiantuntijoidemme johdolla. Sinulla on mahdollisuus opiskella ja työskennellä luovassa ja inspiroivassa ympäristössä, jolla on vapaa pääsy huippuluokan teknologiamme (3D-tulostimet, laserleikkurit, CNC-jyrsinkoneet jne.) Ja ohjelmistot.... [-]

Ranska Paris Lille
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Paris, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto