ESME SUDRIA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESME SUDRIA : innovaation ilman rajoja

ESME SUDRIA on vuonna 1905 perustettu yksityinen, ei-kaupallinen koulu opetus- ja tutkimusministeriön valvonnassa. Koululla on pitkät perinteet insinööreille, joilla on laaja, hyvin kehittynyt perusta, jonka avulla he voivat siirtyä teknisen työmarkkinoiden kaikkiin aspekteihin ilman vaikeuksia.

Tunnustettu tekninen koulu

ESME SUDRIA on myös allekirjoittanut korkeakouluopetuksen Erasmus-peruskirjan 2014-2020 ja jäsenen «ni» -verkoston, joka on kansainvälisten verkostojen insinöörikoulujen verkosto.

ESME SUDRIA tehtävänä on kouluttaa insinöörejä huipputekniikan avulla. Pyrimme edistämään tieteellisen tietämyksen edistämistä ja laajentamaan opetuksemme teollisten ja kansainvälisten kumppanuuksien kautta.

Opiskelijan elämä Ranskassa

Virkistys on myös osa ESME: tä monien opiskelijoiden klubeilla, jotka vaihtelevat urheilusta musiikkiin ja viiniin. Koulun sisällä järjestetyt lukuisat yhteiskunnalliset aktiviteetit edustavat erinomaisia ​​tapoja kokea ranskalaista elämäntapaa ja tavata uusia ystäviä.

Lisäksi koulujen laaja alan alumniverkosto ja alan yhteyshenkilöt lisäävät kansainvälisiä mahdollisuuksia työharjoitteluun ja uraan ulkomailla.

Perustutkimus

ESME SUDRIA tarjoaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden olla läheisessä mukana huippututkimuksessa. Korkean tason tieteidenvälinen tiedekunta on itse asiassa sitoutunut soveltavaan tutkimukseen teollisuuden ja perusyhteyksien kautta sekä perustutkimuksemme akateemiseen tutkimukseen. Tutkimusala kattaa suuren joukon aiheita esimerkiksi energiajärjestelmistä lääketieteelliseen kuvantamiseen tai rikosteknisiin tieteisiin.

Kumppanuuksiin kuuluvat kansainväliset ryhmät ja aloittajat sekä arvostetut kansalliset laitokset, kuten INSERM (National Institute of Health and Medical Research) tai CNRS (National Research Institute). Opiskelijat liittyvät näihin tutkimustoimiin harjoittelun ja projektien kautta. Useimmat maisterin opiskelijat suorittavat R: n

Sijainnit

Pariisi

Osoite
ESME Sudria
40 Rue du Docteur Roux


75015 Pariisi, Île-de-France, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin