ESCP Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ESCP Business School kansainvälinen laajuus on ollut näkyvissä jo varhain. Jo vuoden 1824 luokassa oli 30% kansainvälisistä opiskelijoista, joilla oli 15 eri kansallisuutta, joista seitsemän espanjalaista, viisi brasilialaista, viisi hollantilaista, neljä saksalaista ja kaksi amerikkalaista. Kielikoulutus oli olennainen osa sen ensimmäistä opetussuunnitelmaa, joka sisälsi ranskan kieliopin lisäksi myös englannin, saksan ja espanjan kursseja. Vuodesta 1825, yhteensä kymmenen kieltä opetettiin ESCP Business School ja opiskelijoiden piti opiskella ainakin kolme.

Noin puolitoista vuosisataa myöhemmin ESCP Business School oli jälleen edelläkävijä perustamalla usean kampuksen kauppakorkeakoulu. Vastatakseen koulun eurooppalaiseen kutsuun kampukset avattiin vuonna 1973 Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jota seurasivat Espanja vuonna 1988, Italia vuonna 2004 ja Varsova vuonna 2015. Yhä globalisoituvamman maailman ollessa kyseessä kunnianhimo ESCP Business School on kouluttaa tänään todella eurooppalaisia johtajia edistämällä humanististen arvojen ja johtamiskoulutuksen välistä yhteyttä. ESCP Business School luokasta tulee todellinen maailmalle avoin Eurooppa-koulu.

ESCP Business School

Keskeiset tosiasiat

  • 6 ESCP Business School kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa
  • Akkreditointi: AACSB ja EQUIS

ESCP Business SchoolErottuva malli rajat ylittävästä monikampuskaupunkikoulusta edustaa eurooppalaisen identiteettimme ydintä. Kuuden suurkaupungin kampuksellaan suurissa Euroopan kaupungeissa ESCP Business School edistää aktiivisesti eurooppalaisen johtamiskulttuurin kehittämistä ja antaa kouluille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuinen tyyppi kulttuurienvälistä yritystoimintaa:

  • LONTOO
  • PARIISI

Sijainnit

Pariisi

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Paris
79, avenue de la République

75543 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Puhelin
+33 1 49 23 20 00

Lontoo

ESCP Europe - London Campus

Osoite
ESCP Europe Campus London
527 Finchley Road


NW3 7BG Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Berliini

ESCP Europe

Osoite
ESCP Europe Campus Berlin
Heubnerweg 8-10

14059 Berliini, Berliini, Saksa
Puhelin
+49 30 320070

Torino

ESCP-EUROPE Torino

Osoite
ESCP Europe Torino Campus
Corso Unione Sovieticà, 218 bis

10134 Torino, Piemonte, Italia
Puhelin
+39 011 670 5894

Varsova

Osoite
ESCP Europe Warsaw Campus
c/o Kozminski University
57/59 Jagiellonska St.

03-301 Varsova, Masovian voivodikunta, Puola

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited