Lue virallinen kuvaus

Vuodesta palkitun kulinaarinen legenda tulee Ducasse Education, Johtava globaali ammatti- ja ammattitaitoisten kulinaaristen ja leivonnaisten taidekoulujen organisaatio, jossa intohimo ja omistautuminen vieraanvaraisuuden taiteeseen korostavat rikas historia poikkeuksellisista standardeista, jotka on vakiinnuttanut vuosikymmenten käytäntöjä ja kokemuksia.


Perustettiin vuonna 1999, Ducasse Education asettaa korkein kulinaarinen ja leivonnaiset alan standardien kanssa kattavan HandsOn opetusohjelmia, jotka korostavat käytännön oppiminen tekniikoita tarkkuus, innovaatio ja tiukka skillsbased metodologia.


"Olen aina pyrkinyt siirtämään näkemystäni kulinaarisia ja leivonnaiset Arts. Jaan osaamista kaikille ihmisille halukas vahvistamaan taitojaan yhdellä motto mielessä: huippuosaamista käytännössä. "Alain Ducasse

Excellence käytännössä


Kaksi kampukset ovat nykyään Ranskassa: Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), erikoistunut ruokakulttuurin ja leivonnaiset ravintola ja Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), joka on ollut yli kolmekymmentä vuotta, viite koulu, Ranskassa ja ulkomailla, Ranskan leivonnaiset, leipomo, suklaa, makeiset ja jäätelö ammattilaisia.


Meidän leivonnaiset ohjelmat tarjotaan Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor ranskalaisissa leivonnaisissa
  • Ranskalaisia ​​leivonnaisia
  • Ranskalainen suklaa & makeiset taide
  • French Bakery Arts
  • Ranskalainen Leivonnaiset Campus: Winter & Summer istuntoja
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Oletko aina rakastanut leivonnaisten valmistusta ja miettinyt, onko tämä urakehitys, jota etsit? Ducasse-koulutus antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa intensiivistä 7, ... [+]

Hallitse perinteisen ranskalaisen leivonnaisen perustekijät 5,5 kuukauden intensiivisen ammatillisen koulutuksen avulla. Tuotteiden vastaanottamisesta leivonnaisen ja viinituotteiden valmistukseen, säilyttämiseen ja pakkaamiseen opit ja hallitset ammattilaisten keskeisiä tekniikoita. Kahden kuukauden pakollinen harjoittelu ranskalaisessa laitoksessa täydentää koulutusta soveltamaan tietosi todellisessa ympäristössä. Hyödynnä pienten ryhmien asetusten opetusmenetelmiä ja opetuksen optimointia, tehokasta oppimista ja henkilökohtaista seurantaa.

Luokan tyyppi80% käytännön20% teoriamoduulitBasic leivonnaiset taikina, tortut ja tartletsChoux-leivonnaisetLehtitaikinaLeivotut leivonnaisetSienet ja keksitTekninen vahvistusPetits-fours ja kakutEntremetsViennoiseries ja leipomoPäällystetyt jälkiruoatTeema ja häät kakutSuklaaTarkastelu, lopputentti ja buffetvalmistelu Ohjelma sisältää... [-]
Ranska Yssingeaux
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
7 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Päivitä ammattitaitoasi ja hankitse monimutkaisia ​​ja moderneja leivonnaisia ​​tekniikoita intensiivisen 2 kuukauden jatkokoulutuksen avulla. Vahvista tietotaitoasi hall ... [+]

Oletko aina rakastanut leivonnaisten valmistusta ja juuri miettinyt, onko tämä urakehitys, jota etsit?

Päivitä ammattitaitosi ja hanki monimutkaisia ja moderneja leivontatekniikoita intensiivisen 2 kuukauden edistyneen koulutuksen avulla. Vahvista tietotaitoasi hallitsemalla oikea yhdistelmä makuja, tekstuureja ja muotoja luodaksesi laadukkaita leivonnaisia, joissa on kehittyneet tekniikat. Täydennä harjoitteluasi yhdellä kuukaudella valinnaisella harjoittelulla ranskalaisessa yrityksessä, jotta voit soveltaa tietosi todellisessa ympäristössä. Hyödynnä pienten ryhmien asetusten opetusmenetelmiä ja opetuksen optimointia, tehokasta oppimista ja henkilökohtaista seurantaa.... [-]

Ranska Yssingeaux
Toukokuu 2020
Englanti
Full-time
3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuuksia? Ducasse-koulutus antaa sinulle mahdollisuuden kestää voimakasta 2 kuukauden ohjelmaa oppia kaikki Ransk ... [+]

Tutustu perinteisen ranskalaisen leivonnaisen perustekijöihin ja opi niitä kahden kuukauden intensiivisen ammatillisen koulutuksen avulla. Perus taikojen ja voiteiden valmistuksesta jälkiruokien luomiseen opit ammattilaisen keskeiset tekniikat. Hyödynnä pienten ryhmien asetusten opetusmenetelmiä ja opetuksen optimointia, tehokasta oppimista ja henkilökohtaista seurantaa.

Luokan tyyppi90% käytännön10% teoriamoduulitBasic leivonnaiset taikina, tortut ja tartlets Choux-leivonnaisetLehtitaikinaLeivotut leivonnaisetLeivät ja viinituotteetSuklaaNykyaikaiset uskotBuffet-valmistelu ja lopputenttiKesto

2 kuukauden intensiivinen käytännön harjoittelu

päivämäärät

Maaliskuun 16. - 7. toukokuuta 2020 / 20. heinäkuuta - 11. syyskuuta 2020... [-]

Ranska Yssingeaux
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intensiivinen 2 kuukauden ohjelma, jossa tutustutaan kaikkiin suklaa- ja makeisaiheen perustaviin ja kehitettyihin tekniikoihin. ... [+]

Hallitse suklaan ja makeisten taiteen perusteet kahden kuukauden intensiivisen ammatillisen koulutuksen avulla. Opit ja soveltavat ammattilaisen keskeisiä tekniikoita suklaan, makeisten, suklaapohjaisten leivonnais- ten ja taiteellisten teosten tuottamiseen. Täydennä harjoitteluasi yhdellä kuukaudella valinnaisella harjoittelulla ranskalaisessa yrityksessä, jotta voit soveltaa tietosi todellisessa ympäristössä. Hyödynnä pienten ryhmien asetusten opetusmenetelmiä ja opetuksen optimointia, tehokasta oppimista ja yksilöllistä seurantaa.

Luokan tyyppi80% käytännön20% teoriamoduulitSuklaamakeisetSuklaapohjaiset leivonnaisetTaiteellinen suklaa ja sokeripalatBuffet-valmistelu ja lopputenttiKesto... [-]
Ranska Yssingeaux
Toukokuu 2020
Englanti
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intensiivinen 2 kuukauden ohjelma, jossa tutustutaan perinteisen ranskalaisen leivän ja viennoiseriesin perustavanlaatuisiin tekniikoihin ja salaisuuksiin. ... [+]

Perusta perinteisten ranskalaisten leipomotietojen perusteet 2 kuukauden intensiivisen ammatillisen koulutuksen avulla. Tavallisten, perinteisten tai erikoislaatuisten leivien valmistuksesta leivitettyjen tai tuhkojen viennoiserien luomiseen opit ammattilaisten keskeiset tekniikat. Täydennä harjoitteluasi yhden kuukauden vapaaehtoisella harjoittelulla ranskalaisessa laitoksessa soveltaaksesi tietosi reaalimaailmassa. Hyödy maailman tunnetuista pienryhmäasetusten opetusmenetelmistä ja korkeasta käytännöstä opetuksen optimoimiseksi, tehokkaan oppimisen saavuttamiseksi ja henkilökohtaisen seurannan tuottamiseksi.

Luokan tyyppi85% käytännön15% teoriamoduulitLeivät ja viinituotteet (perinteiset, alueelliset, erityiset ja koristellut leivät ja viinituotteet)Alueelliset kakut ja jälkiruoatSnack- ja catering-tuotteetMeilleur Ouvrier de Francen leipäBuffet-valmistelu ja lopputenttiKesto... [-]
Ranska Yssingeaux
Toukokuu 2020
Englanti
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Sijainnin osoite
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR