Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ECOLE DUCASSE - ENSP

École Nationale Supérieure de Pâtisserie sijaitsee Yssingeauxissa, Ranskan Auvergne-alueella. Vuonna 1984 perustettu se on referenssikoulu Ranskassa - ja maailmanlaajuisesti - leivonnaisten, leipomien, suklaan, makeisten ja jäätelötaidealalle.

Château de Montbarnierissa sijaitseva koulu yhdistää menestyksellisesti perinnön ja nykyaikaisuuden tarjoamalla ainutlaatuisen perheen ilmapiirin. Se isännöi vuosittain useita arvostettuja kulinaaritapahtumia, mukaan lukien Un des Meilleurs Ouvriers de France -kilpailun valintakierrokset ja Festival National des Croquembouches.

Leivonnaisohjelmat:

Essentials-ohjelmat:

  • Ranskan leivonnaisten taidetta perusteet
  • Ranskalainen suklaa
  • Ranskan leipomotarvikkeet

tutkintotodistukset:

  • Ranskalaista leivonnaisten taidetodistus
  • Ranskan leivonnaisten taiteen erikoistutkinto

Sijainnit

Yssingeaux

Osoite
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska