Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tänä kesänä, oppia ranskaa Ranskassa!

Vuodesta 1930, Summer Kurssit Opiskelemaan tervetulleita Nancy vuosittain kesällä ulkomaalaisten kaikilta elämänaloilta kieliopintojen yksi-neljäviikkoa.

Mahdollisuus yhdistää opinnot ja ilo yliopistokaupungissa vieraili yli 45000 opiskelijaa. Opi Ranskan taas löytämässä Ranskassa ja sen kulttuuriin.

KURSSIT

Kurssit opetetaan yliopiston professorien erikoistunut opetus ranskan kielen ulkomaalaisille. Kurssin sisältö on sovitettu taso, olitpa aloittelija tai ranskalainen opettaja ulkomailla.

Osallistu, joukossa monia vaihtoehtoja tarjolla iltapäivisin, konferensseja, seminaareja tai kieli teatteri työpaja. Kaikki viestintävälineet ovat käytettävissä paikan päällä atk-huone ja wifi-yhteydet).

TOIMINTA

Luokkahuoneen ulkopuolella, monet retket suunnitellaan loman, kuten viikonloppuna Pariisissa, Ranskan pääkaupunki, löytö tyypillinen ranskalainen alue. 2016: Reims, Champagne viinitarha ja Ardennien jalanjälkiä Arthur Rimbaud.

Entertainment on käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin. Voit osallistua grillit, elokuvaesityksiä tai kävelee kauniissa Ranskan alueella.

KAUPUNKI NANCY

Tutustu kaupungin rikas arkkitehtoninen perintö kahdeksastoista-luvulla, luettelosta World Heritage Ihmiskunnan UNESCO.

Nancy on myös yksi pääkaupungeissa Art Nouveau, joka näkyy tai kadunkulmassa tai yksi monista museoista kaupungin.

Mutta se on ennen kaikkea moderni kaupunki, joka tunnetaan yhtenä Ranskan suuren kulttuurikeskukset sen festivaaleja, sen Opera ja sen Koreografinen keskus.

Sijainnit

Nancy

Summer Courses for Foreign Students

Osoite
35, Cours Léopold
F-54000 Nancy, Grand Est, Ranska
Puhelin
+33 (0)6 03 76 42 68