Lue virallinen kuvaus

Tänä kesänä, oppia ranskaa Ranskassa!

Vuodesta 1930, Summer Kurssit Opiskelemaan tervetulleita Nancy vuosittain kesällä ulkomaalaisten kaikilta elämänaloilta kieliopintojen yksi-neljäviikkoa.

Mahdollisuus yhdistää opinnot ja ilo yliopistokaupungissa vieraili yli 45000 opiskelijaa. Opi Ranskan taas löytämässä Ranskassa ja sen kulttuuriin.

KURSSIT

Kurssit opetetaan yliopiston professorien erikoistunut opetus ranskan kielen ulkomaalaisille. Kurssin sisältö on sovitettu taso, olitpa aloittelija tai ranskalainen opettaja ulkomailla.

Osallistu, joukossa monia vaihtoehtoja tarjolla iltapäivisin, konferensseja, seminaareja tai kieli teatteri työpaja. Kaikki viestintävälineet ovat käytettävissä paikan päällä atk-huone ja wifi-yhteydet).

TOIMINTA

Luokkahuoneen ulkopuolella, monet retket suunnitellaan loman, kuten viikonloppuna Pariisissa, Ranskan pääkaupunki, löytö tyypillinen ranskalainen alue. 2016: Reims, Champagne viinitarha ja Ardennien jalanjälkiä Arthur Rimbaud.

Entertainment on käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin. Voit osallistua grillit, elokuvaesityksiä tai kävelee kauniissa Ranskan alueella.

KAUPUNKI NANCY

Tutustu kaupungin rikas arkkitehtoninen perintö kahdeksastoista-luvulla, luettelosta World Heritage Ihmiskunnan UNESCO.

Nancy on myös yksi pääkaupungeissa Art Nouveau, joka näkyy tai kadunkulmassa tai yksi monista museoista kaupungin.

Mutta se on ennen kaikkea moderni kaupunki, joka tunnetaan yhtenä Ranskan suuren kulttuurikeskukset sen festivaaleja, sen Opera ja sen Koreografinen keskus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Summer Kurssit Opiskelemaan tarjoavat ohjelmia räätälöity kaikilla tasoilla, aloittelijasta edistyneeseen, opiskelija, opettaja tai muu alan ammattilainen. ... [+]

Kurssien Summer Kurssit Opiskelemaan tarjoavat ohjelmia räätälöity kaikilla tasoilla, aloittelijasta edistyneeseen, opiskelija, opettaja tai muu alan ammattilainen.

Siksi sijoitus testi järjestetään maanantaina saapumista. Tämän sinulle annetaan ryhmään tasolle. Kukin ryhmä koostuu enintään 15 henkilöä.

Lopullinen koe järjestetään lopussa 3rd ja 4. viikko (pysyy ja B vain). Sen tuloksia voidaan validoitu opetussuunnitelmissa yliopisto-opiskelijoiden kanssa olemme kumppanuussopimus. Tässä tapauksessa ilmoitus yksittäisiä nuotteja on perustettu pyynnöstä ranskaksi ja / tai Englanti. Kaikille osallistujille, tutkintotodistus on myönnetty.

Kaikki kurssit opetetaan professorit yliopiston ja asiantuntija opettajia "Ranskan vieraana kielenä." Välittäjien täydellinen valmennus ja vieraanvaraisuudesta.... [-]

Ranska Nancy
Syyskuu 2020
Ranskalainen
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials