Lue virallinen kuvaus

Tietoa korkeakoulusta

Perustettiin vuonna 1996 ja tunnustettu Ranskan kulttuuriministeriö, The CEEA tehtävänä on kouluttaa käsikirjoittajat ja valmistaa heitä työympäristönsä.

Kirjoittajat osaa luoda ja kehittää skriptit lyhytelokuvia, tv-sarjoja, animaatiosarja ja elokuvia (Kaikki muodot käsitellään yhtä suuria vaatimuksia).

CEEA tarjoaa valikoivan kahden vuoden koulutus sertifioitu Professional Käsikirjoittaja tutkintotodistuksen.

Se tarjoaa myös harjoittelupaikkoja ja lyhyt, korkean tason ammatillisia kursseja kirjallisesti tv ja elokuvia.

CEEA tukevat Ranskan kansallisen Film Commission (CNC) ja kaikki Ranskan audiovisuaalisen verkkoihin SACD ja lähetystoiminnan kuten France Télévision, TF1, Canal + ja Arte.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Jos rakastat elokuvia ja tv-sarjoja ja haluat kirjoittaa skriptejä (tai jo teemme); Jos haluat harjoitella taitoja ystävällisessä vielä vaativa ilmapiiri, keskellä yksi m ... [+]

CEEA International Summer Class

Ohjelma

Jos rakastat elokuvia ja tv-sarjoja ja haluat kirjoittaa skriptejä (tai jo teemme); Jos haluat harjoitella taitoja ystävällisessä vielä vaativa ilmapiiri, keskellä yksi maailman kauneimmista ja kauneimmista kaupungeista ... tämä kurssi on sinua varten!

Kesän luokka on intensiivinen 3 viikon työpaja yksi arvostetuimmista ja valikoiva käsikirjoittamisen koulujen Ranska: konservatoriossa Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, Euroopan kirjoittaminen School).

Tänä kesänä työpaja tarjoaa laadukkaita, käytännön lähestymistapaa taidetta käsikirjoituksen ... ainutlaatuisessa oppimisympäristön.

Koulu sijaitsee upealla 18-luvulla Hôtel de Massa, 14. kaupunginosassa. On aivan observatorio ja vain muutaman korttelin päässä ikonin Luxemburgin puiston vilkas Montparnassen alueella ja Latinalaiskorttelista jossa niin monet kirjailijat, elokuvantekijät ja taiteilijat ovat asuneet, työskennellyt ja opiskellut.... [-]

Ranska Paris
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi