Lue virallinen kuvaus

CAVILAM - Alliance Française on yksityinen yliopisto Vichy (Auvergne), kaupunki Keski-Ranskassa, ja on näin ollen alle 3 tunnin päässä Pariisista ja 2 tunnin päässä Lyon. Instituutti on avoinna ympäri vuoden.

Vichy tunnetaan nimellä "Queen of spa kaupungeissa", suosittu matkailukohde ja spa vieraille Thermal. Huvilat, pitkä väyliä puistoon Napoleonin aikakausi, sen vanhat puut, lääkkeiden jouset, että innoittamana Art Nouveau Ooppera ja joen Allier Vichy lainata ennennäkemättömän charmia ja tunnelmaa todellisen ranskalaisen taiteen de vivre. Urheilu fanit tarjoaa Vichy infrastruktuurien korkeimman luokan erittäin vihreä, luonnonmaisemaa.

Meidän instituutti sijaitsee kaupungin keskustassa jalka on Parc des Celestins.

Meidän kampuksella kaikki on saatavilla jalka tai polkupyörällä: rautatieaseman sekä elokuvateattereita, pankit, kaupat, ravintolat ja majoitusta.

Kielen instituutti kaikille

CAVILAM - Alliance Française on vilkas kansainvälinen kulttuuri Ranskassa, kun vuosi yli 5000 opiskelijaa yli 120 maassa ja on mukana koulutusalan innovaatioprosessin kielten opetusta.

Meidän opettajat kaikilla on korkeakoulututkinto opettajana ranskalaisen vieraana kielenä (FLE) tai modernin vieraalla kielellä (LVE). Heidän koulutuksensa sisältää uusimmat opetusmenetelmiä. Nämä menetelmät tarjoavat tehokkaan kielen oppimista (suullista ilmaisua, kirjallinen ilmaisu, kuullun ymmärtämistä, tekstin ymmärtäminen). He työskentelevät todellisia asiakirjoja ja aitoja viestinnän tilanteissa, edistää interaktiivisuutta ja luovuutta luokkahuoneessa, mennä urakka tehtävään ja asettaa uusia tekniikoita, jotka on mukautettu kieltenopetuksessa.

Department of Ranskan vieraana kielenä

Department of Ranskan vieraana kielenä pitää seuraavan tarjouksen sinulle:

Ranskan kurssit jälkeen upotuksen periaate aikuisten kaiken tasoisille Koulutus seminaareja opettajille / sisällä, Ranskan vieraana kielenä opetuksen (Ranska: FLE) Valmistautuminen virallista Ranskan pätevyys (DELF / DALF, TCF jne) Kielikurssit koululaisryhmille Summer School "Urheilu ja kieli" varten 12 ja 16-vuotias Kurssi "Ranskan kieli ja Gastronomia", joka tuo ranskalaisen keittiön yhdistelmä työpajoja, luentoja, retkiä ja maistaa lähemmäksi.

Department of Foreign Languages

Vieraiden kielten laitos haluaa käsitellä kansallista ja kansainvälistä yleisöä. Suhtautuu myönteisesti yli 1700 opiskelijaa vuodessa. Tämä osasto tarjoaa seuraavat kurssit:

Intensiivinen kursseja Englanti, saksa, espanja ja italia Extension kursseja (ilta tai iltapäivä) Kielikursseja ammatillisen suuntautumisen (käytettäväksi tietyssä työympäristössä) Yksityistunteja Erityiset kurssit nuorille (10-17 vuosi) Summer School "Urheilu ja kieli" nuorille "Special Kids '-Englischkurse meidän pienin (6-9 vuotta) Mahdollisuus niiden Englanti taitoja testi (TOEIC - TOEIC) on virallisesti vahvistettu, ja kansainvälisesti tunnustettu todistus.

Competence Center

CAVILAM, "Centre d'approches Vivantes des Langues et des Médias" (Center for elävä kieli ja media käsitteet) perustettiin vuonna 1964. Pulssi olivat yliopistojen Clermont-Ferrandin ja kaupungin Vichy. 2012 liittyi instituutin kansainvälisen verkoston Alliance Française.

Koska instituutti maailmanmainetta meidän toimielimen ympäri maailmaa sen opetus innovaatiokyky on kuuluisa. Se saa vuosittain yli 5000 ulkomaista opiskelijaa ja ulkomaalaisia ​​opiskelijoita (inn) s yli 120 kansakuntia vieraanvarainen tunnelma ylimääräisen kaupungin.

Erityisesti suotuisa sijainti on jalka kauniista Parc des Celestins River Allier: CAVILAM - Alliance Française tarjoaa laadukkaita seminaareja mukava mutta tyylikäs tunnelma ja modernit mukavuudet 9000 m² ylimääräisiä teknisiä laitteita.

Meidän instituutti toimii säännöllisesti Ranskan ulkoasiainministeriön, Institut Français, kansainvälisen järjestön ranskankielisten (OIF), Ranskan kulttuuripalvelut ulkomailla ja joukko median - johti TV5 Monde, Radio France Internationale ja Canal Académie - yhdessä.

Laatumerkki "Ranskan vieraana kielenä"

2008-2012 Institute sai virallisen sinetin hyväksynnän "Label Qualité FLE" Ranskan vieraana kielenä Ranskan koulujen johtokunnat, pisteytys parhaat arvosanat kaikissa tarkastetuissa alueilla (vastaanotto, toimitilat, koulutus ja hallinto).

Mitä laatu merkitsee meille ...

Vastaamme kaikkiin tietopyyntöihin tai rekisteröityä 48 tunnin kuluessa. Teemme kaikkemme tarjota osallistujille tyytyväisiä joka suhteessa. Tämä pätee erityisesti vastaanottoon, koulutus opetuksen laatu ja kulttuuritapahtumien ja vapaa-ajan ohjelmaa, jossa tuomme sinulle ranskalaisen elämäntyylin lähemmäksi. Hoidamme valitukset ja pyrkii löytämään asianmukaisia ​​ratkaisuja. Me hyödyntää jokainen kurssi hänen päivittäistä rutiinia. Olemme edelleen jatkuvasti kosketuksissa osallistujia. Hoidamme laitos siten, että kaikki viihtyvät ja henkilöstö kohdellaan oikeudenmukaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Arvomme

In CAVILAM - Alliance Française vaihdetaan, paikka täynnä elämää, oppinut kieltä ja kokemusta eri kulttuureista, haluamme antaa sinulle seuraavat arvot:

Excellence, koulutukseen liittyvien innovaatioiden, sosiaalisuus

Majoitus isäntäperheiden ja lukuisia vierailuja ja illan tapahtumia sinä sidot nopeasti osaksi Ranskan elämäntapaa ja varmistaa, että voit edetä nopeasti.

Vahvuutemme

Varsinkin korkeatasoisen opetuksen FLE laatumerkki Vuoden Institute Kurssit alkavat joka maanantai Vapaa ja maksuton pääsy välistä yliopiston kirjaston Monipuolinen majoitusvaihtoehtoja: isäntäperheet asuntoloita, studiot, Huoneisto, Hotellit. Ranskan elämäntapa jotta voit saapua hyvin kielellisesti vastaanottavassa maassa. Yksittäiset siirto ja vastaanotto (rautatieasema, lentokenttä) Kultturitapahtumat Vieraanvarainen, kosmopoliittinen ilmapiiri Keskisuurille kaupunki korkea elämänlaatu Tiimi, joka on aina ajan ja avoin korva sen vieraille. Yksilöllinen lähestymistapa Harjoittamisesta laatua

Menetelmämme

Opi Ranskan ja ymmärtää ranskalaisen yhteiskunnan - nämä ovat päämääriä meidän tapahtumista. Meidän pedagogiikka perustuu viimeisimpään innovaatioita opetusmenetelmien ja perustuu viestintää ja toimintaa lähestymistapa.

Intensiivinen oppimisen kautta erilaisia ​​aktiviteetteja Lähestymistapoja, jotka edistävät hankkimista viestintätaidot Rikastuttavaa kulttuurivaihtoa

Saapuessaan, osallistujien täyttää kielikoe. Sitten voit määrittää kursseja, jotka vastaavat oman tason ja oppimisen tavoitteet todennäköisimmin. Tasot ja oppiminen sisältö ovat yhdenmukaisia ​​vaatimuksia yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) varten Kielten opetus.

Opettajat ottavat huomioon oppimisrytmiä jokaisen opiskelijan ja antaa edistymistä kunkin osallistujan viikoittain varaston kiinteä. University of Clermont-Ferrandin takaa pedagogisen valvonnan meidän kursseja. Lopussa oleskelun, kaikki opiskelijat saavat kaksi virallista asiakirjat:

todistuksen arvosanoja suorituskyvyn ja huolellisuuden todistus CAVILAM - allekirjoittaisivat yhdessä Alliance française yliopiston Blaise Pascal Clermont-Ferrand

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

CAVILAM

Tilaisuus nuoremmille oppijoille vuotiaita 12 ja 16, jotta suurimman osan kesän hauska lähestymistapa oppimiseen Ranskan ja mahdollisuus kokeilla eri urheilu! ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

Tilaisuus nuoremmille oppijoille vuotiaita 12 ja 16, jotta suurimman osan kesän hauska lähestymistapa oppimiseen Ranskan ja mahdollisuus kokeilla eri urheilu! Kumppanuus CAVILAM - Alliance française kesä-leirin järjestäjä Vichy Vaiheet (hyväksytty nuoriso ja urheilu järjestö). Kaikki osallistujat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta.

Aamuisin:

Ranskan oppitunteja CAVILAM - Alliance Française kanssa pätevien opettajien kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten (alle 15 opiskelijaa per luokka). Ulkomaalaiset opiskelijat suorittavat Ranskan luokat ja Ranskan opiskelijat voivat valita Englanti, Espanja ja Saksa. Kaikki opiskelijat osallistuvat samaan toimintaan iltapäivällä.... [-]

Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

Hyvin intensiivinen ohjelma niille innokkaita parantaa kielitaitoaan hyvin nopeasti. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

Hyvin intensiivinen ohjelma niille innokkaita parantaa kielitaitoaan hyvin nopeasti. Opiskelijat liittyä intensiivinen luokka vastaa niiden tasoa sekä läsnäolevaksi kuusi yksi-yhteen oppituntia viikossa (tavoitteet, kesto ja aikataulu on laadittu johtajan Ranskan kieli Department). Teema-pohjainen kieli työpajoja edistää nopeampaa edistystä tietyllä alalla, ja vaihtoehtoina suullinen ja kirjallinen viestintä, sanasto, kielioppi, kulttuuri, fonetiikan ja valmistautuminen DELF / DALF / TCF testit, sekä laulua ja teatteria heinä-elokuussa.

32 oppituntia viikossa:

18 ryhmäopetus vastaa oppilaan tasolla 8 teemalla kieli työpajat 6 yksi-yhteen oppitunteja ... [-]
Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

Tämä kurssi on suunniteltu varmistamaan järjestelmällisesti parantaa kaikilla kirjallista ja suullista ranskaksi. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

Tämä kurssi on suunniteltu varmistamaan järjestelmällisesti parantaa kaikilla kirjallista ja suullista ranskaksi. Teema-pohjainen kieli työpajoja edistää nopeampaa edistystä tietyllä alalla, ja vaihtoehtoina suullinen ja kirjallinen viestintä, sanasto, kielioppi, kulttuuri, fonetiikan ja valmistautuminen DELF / DALF / TCF testit, sekä laulua ja teatteria heinä-elokuussa.

26 oppituntia viikossa:

18 ryhmäopetus vastaa oppilaan tasolla 8 teemalla kieli työpajat Osallistujat, jotka ovat täyttäneet läsnäolovaatimukset saavat todistuksen lopussa heidän tietenkin allekirjoittanut CAVILAM - Alliance française Blaise Pascal University Clermont-Ferrand, sekä yksityiskohtainen taitoja arviointi. ... [-]
Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

Tämä on kaikkein intensiivinen ohjelma saatavilla, on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat saavuttaa toiminnallisen tason Ranskan nopeasti ammatillisista syistä. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

Tämä on kaikkein intensiivinen ohjelma saatavilla, on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat saavuttaa toiminnallisen tason Ranskan nopeasti ammatillisista syistä. Opiskelijat liittyä ryhmä intensiivinen ohjelma, joka vastaa niiden taso, sekä läsnäolevaksi 14 one-to-one oppituntia viikossa (tavoitteet, kesto ja aikataulu on laadittu johtajan Ranskan kieli Department). Teema-pohjainen kieli työpajoja edistää nopeampaa edistystä tietyllä alalla, ja vaihtoehtoina suullinen ja kirjallinen viestintä, sanasto, kielioppi, kulttuuri, fonetiikan ja valmistautuminen DELF / DALF / TCF testit, sekä laulua ja teatteria heinä-elokuussa.

40 oppituntia viikossa:... [-]

Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa korkeakoulutuksen Ranskassa yliopistoihin tai Grandes Ecoles keskittyen liiketoiminnan tai tekniikan. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

29.6.-24.07.2015 27.7.-21.8.2015 Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa korkeakoulutuksen Ranskassa yliopistoihin tai Grandes Ecoles keskittyen liiketoiminnan tai tekniikan. Siinä yhdistyvät yleinen ranskan kielen paraneminen aamuisin valmistelevia luokkia yliopisto-opetusta iltapäivisin. Kurssi perehdyttää eri tutkimuksen lähestymistapoja tarvitaan jatkamaan yliopisto-tason kurssi Ranskassa mahdollisimman tehokkaasti. Vähimmäistason ranskaksi: B1

26 kielellä oppituntia viikossa

18 Ranskan yleisen luokat työpaja luokissa valmistelu korkeakouluopintoja

Workshop sisältö:

Johdatus Ranskan korkeakoulujärjestelmän (tutkimus organisaatio, day-to-day opiskelijaelämään, arviointi-, jne) - tutustuminen lähestymistapoja yliopistojen tutkimus - sanastoa hankinta - tekniikat muistiinpanojen tekemistä - vinkkejä yhteenveto (kirjallinen ja suullinen) - puheiden ja lisää ... Osallistujat, jotka ovat täyttäneet läsnäolovaatimukset saavat todistuksen lopussa heidän tietenkin allekirjoittanut CAVILAM - Alliance française Blaise Pascal University Clermont-Ferrand, sekä yksityiskohtainen taitoja arviointi.... [-]

Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

Yhdistetyn ohjelman osallistujat voivat parantaa ranskan taitojaan, jotka vastaavat heidän tasolleen samalla hyötyvät one-to-one opetusta. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

Yhdistetyn ohjelman osallistujat voivat parantaa ranskan taitojaan, jotka vastaavat heidän tasolleen samalla hyötyvät one-to-one opetusta. Kurssi tarjoaa enemmän räätälöityä lähestymistapaa, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää taitojaan vuorovaikutuksessa osana ryhmän, kun keskitytään yksittäisten tavoitteita kotiopettajana.

24 oppituntia viikossa:

18 ryhmäopetus vastaa oppilaan tasolla 6 yksi-yhteen oppitunteja Osallistujat, jotka ovat täyttäneet läsnäolovaatimukset saavat todistuksen lopussa heidän tietenkin allekirjoittanut CAVILAM - Alliance française Blaise Pascal University Clermont-Ferrand, sekä yksityiskohtainen taitoja arviointi ... [-]
Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
CAVILAM

One-to-one opetusta tarjoaa erityisesti suunniteltu luokat palvelemaan täyden valikoiman opiskelijoiden tarpeisiin. ... [+]

Tavoitteet & ohjelma

One-to-one opetusta tarjoaa erityisesti suunniteltu luokat palvelemaan täyden valikoiman opiskelijoiden tarpeisiin. Erityiset tavoitteet ja opetuksen tavoitteet laaditaan perustuvat yksittäisiä tasoja ja vaatimukset, jotka kattavat kaiken Ranskan yleisen ja liiketoiminnan Ranskan valmistelusta testejä ja opetukset suunniteltu täyttämään erityiset työn vaatimukset. One-to-one luokkia voidaan yhdistää ohjelman muiden toimintojen, kuten lounas tutor, tapaamisia taloudellisia, kulttuurisia tai poliittisia vaikuttajia, retkiä ja enemmän.

Osallistujat, jotka ovat täyttäneet läsnäolovaatimukset saavat todistuksen lopussa heidän tietenkin allekirjoittanut CAVILAM - Alliance française Blaise Pascal University Clermont-Ferrand, sekä yksityiskohtainen taitoja arviointi.... [-]

Ranska vichy
Syyskuu 2020
Englanti,Saksan kieli,Espanjalainen
Full-time
1 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi