CAVILAM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

CAVILAM - Alliance Française on yksityinen yliopisto Vichy (Auvergne), kaupunki Keski-Ranskassa, ja on näin ollen alle 3 tunnin päässä Pariisista ja 2 tunnin päässä Lyon. Instituutti on avoinna ympäri vuoden.

Vichy tunnetaan nimellä "Queen of spa kaupungeissa", suosittu matkailukohde ja spa vieraille Thermal. Huvilat, pitkä väyliä puistoon Napoleonin aikakausi, sen vanhat puut, lääkkeiden jouset, että innoittamana Art Nouveau Ooppera ja joen Allier Vichy lainata ennennäkemättömän charmia ja tunnelmaa todellisen ranskalaisen taiteen de vivre. Urheilu fanit tarjoaa Vichy infrastruktuurien korkeimman luokan erittäin vihreä, luonnonmaisemaa.

Meidän instituutti sijaitsee kaupungin keskustassa jalka on Parc des Celestins.

Meidän kampuksella kaikki on saatavilla jalka tai polkupyörällä: rautatieaseman sekä elokuvateattereita, pankit, kaupat, ravintolat ja majoitusta.

Kielen instituutti kaikille

CAVILAM - Alliance Française on vilkas kansainvälinen kulttuuri Ranskassa, kun vuosi yli 5000 opiskelijaa yli 120 maassa ja on mukana koulutusalan innovaatioprosessin kielten opetusta.

Meidän opettajat kaikilla on korkeakoulututkinto opettajana ranskalaisen vieraana kielenä (FLE) tai modernin vieraalla kielellä (LVE). Heidän koulutuksensa sisältää uusimmat opetusmenetelmiä. Nämä menetelmät tarjoavat tehokkaan kielen oppimista (suullista ilmaisua, kirjallinen ilmaisu, kuullun ymmärtämistä, tekstin ymmärtäminen). He työskentelevät todellisia asiakirjoja ja aitoja viestinnän tilanteissa, edistää interaktiivisuutta ja luovuutta luokkahuoneessa, mennä urakka tehtävään ja asettaa uusia tekniikoita, jotka on mukautettu kieltenopetuksessa.

Department of Ranskan vieraana kielenä

Department of Ranskan vieraana kielenä pitää seuraavan tarjouksen sinulle:

Ranskan kurssit jälkeen upotuksen periaate aikuisten kaiken tasoisille Koulutus seminaareja opettajille / sisällä, Ranskan vieraana kielenä opetuksen (Ranska: FLE) Valmistautuminen virallista Ranskan pätevyys (DELF / DALF, TCF jne) Kielikurssit koululaisryhmille Summer School "Urheilu ja kieli" varten 12 ja 16-vuotias Kurssi "Ranskan kieli ja Gastronomia", joka tuo ranskalaisen keittiön yhdistelmä työpajoja, luentoja, retkiä ja maistaa lähemmäksi.

Department of Foreign Languages

Vieraiden kielten laitos haluaa käsitellä kansallista ja kansainvälistä yleisöä. Suhtautuu myönteisesti yli 1700 opiskelijaa vuodessa. Tämä osasto tarjoaa seuraavat kurssit:

Intensiivinen kursseja Englanti, saksa, espanja ja italia Extension kursseja (ilta tai iltapäivä) Kielikursseja ammatillisen suuntautumisen (käytettäväksi tietyssä työympäristössä) Yksityistunteja Erityiset kurssit nuorille (10-17 vuosi) Summer School "Urheilu ja kieli" nuorille "Special Kids '-Englischkurse meidän pienin (6-9 vuotta) Mahdollisuus niiden Englanti taitoja testi (TOEIC - TOEIC) on virallisesti vahvistettu, ja kansainvälisesti tunnustettu todistus.

Competence Center

CAVILAM, "Centre d'approches Vivantes des Langues et des Médias" (Center for elävä kieli ja media käsitteet) perustettiin vuonna 1964. Pulssi olivat yliopistojen Clermont-Ferrandin ja kaupungin Vichy. 2012 liittyi instituutin kansainvälisen verkoston Alliance Française.

Koska instituutti maailmanmainetta meidän toimielimen ympäri maailmaa sen opetus innovaatiokyky on kuuluisa. Se saa vuosittain yli 5000 ulkomaista opiskelijaa ja ulkomaalaisia ​​opiskelijoita (inn) s yli 120 kansakuntia vieraanvarainen tunnelma ylimääräisen kaupungin.

Erityisesti suotuisa sijainti on jalka kauniista Parc des Celestins River Allier: CAVILAM - Alliance Française tarjoaa laadukkaita seminaareja mukava mutta tyylikäs tunnelma ja modernit mukavuudet 9000 m² ylimääräisiä teknisiä laitteita.

Meidän instituutti toimii säännöllisesti Ranskan ulkoasiainministeriön, Institut Français, kansainvälisen järjestön ranskankielisten (OIF), Ranskan kulttuuripalvelut ulkomailla ja joukko median - johti TV5 Monde, Radio France Internationale ja Canal Académie - yhdessä.

Laatumerkki "Ranskan vieraana kielenä"

2008-2012 Institute sai virallisen sinetin hyväksynnän "Label Qualité FLE" Ranskan vieraana kielenä Ranskan koulujen johtokunnat, pisteytys parhaat arvosanat kaikissa tarkastetuissa alueilla (vastaanotto, toimitilat, koulutus ja hallinto).

Mitä laatu merkitsee meille ...

Vastaamme kaikkiin tietopyyntöihin tai rekisteröityä 48 tunnin kuluessa. Teemme kaikkemme tarjota osallistujille tyytyväisiä joka suhteessa. Tämä pätee erityisesti vastaanottoon, koulutus opetuksen laatu ja kulttuuritapahtumien ja vapaa-ajan ohjelmaa, jossa tuomme sinulle ranskalaisen elämäntyylin lähemmäksi. Hoidamme valitukset ja pyrkii löytämään asianmukaisia ​​ratkaisuja. Me hyödyntää jokainen kurssi hänen päivittäistä rutiinia. Olemme edelleen jatkuvasti kosketuksissa osallistujia. Hoidamme laitos siten, että kaikki viihtyvät ja henkilöstö kohdellaan oikeudenmukaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Arvomme

In CAVILAM - Alliance Française vaihdetaan, paikka täynnä elämää, oppinut kieltä ja kokemusta eri kulttuureista, haluamme antaa sinulle seuraavat arvot:

Excellence, koulutukseen liittyvien innovaatioiden, sosiaalisuus

Majoitus isäntäperheiden ja lukuisia vierailuja ja illan tapahtumia sinä sidot nopeasti osaksi Ranskan elämäntapaa ja varmistaa, että voit edetä nopeasti.

Vahvuutemme

Varsinkin korkeatasoisen opetuksen FLE laatumerkki Vuoden Institute Kurssit alkavat joka maanantai Vapaa ja maksuton pääsy välistä yliopiston kirjaston Monipuolinen majoitusvaihtoehtoja: isäntäperheet asuntoloita, studiot, Huoneisto, Hotellit. Ranskan elämäntapa jotta voit saapua hyvin kielellisesti vastaanottavassa maassa. Yksittäiset siirto ja vastaanotto (rautatieasema, lentokenttä) Kultturitapahtumat Vieraanvarainen, kosmopoliittinen ilmapiiri Keskisuurille kaupunki korkea elämänlaatu Tiimi, joka on aina ajan ja avoin korva sen vieraille. Yksilöllinen lähestymistapa Harjoittamisesta laatua

Menetelmämme

Opi Ranskan ja ymmärtää ranskalaisen yhteiskunnan - nämä ovat päämääriä meidän tapahtumista. Meidän pedagogiikka perustuu viimeisimpään innovaatioita opetusmenetelmien ja perustuu viestintää ja toimintaa lähestymistapa.

Intensiivinen oppimisen kautta erilaisia ​​aktiviteetteja Lähestymistapoja, jotka edistävät hankkimista viestintätaidot Rikastuttavaa kulttuurivaihtoa

Saapuessaan, osallistujien täyttää kielikoe. Sitten voit määrittää kursseja, jotka vastaavat oman tason ja oppimisen tavoitteet todennäköisimmin. Tasot ja oppiminen sisältö ovat yhdenmukaisia ​​vaatimuksia yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) varten Kielten opetus.

Opettajat ottavat huomioon oppimisrytmiä jokaisen opiskelijan ja antaa edistymistä kunkin osallistujan viikoittain varaston kiinteä. University of Clermont-Ferrandin takaa pedagogisen valvonnan meidän kursseja. Lopussa oleskelun, kaikki opiskelijat saavat kaksi virallista asiakirjat:

todistuksen arvosanoja suorituskyvyn ja huolellisuuden todistus CAVILAM - allekirjoittaisivat yhdessä Alliance française yliopiston Blaise Pascal Clermont-Ferrand

Sijainnit

vichy

Osoite
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 vichy, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska