The Business Analytics Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The Business Analytics Institute ( BAI ) on palveluntarjoaja, joka on sitoutunut auttamaan sekä johtajia että johtoa parantamaan kykyään tehdä vaikeita päätöksiä.

Olemme instituutin yhteistyökumppaneita, kutsuttuja professoreita ja yhteistyökumppaneita, joilla on yli 30 vuoden kokemus teollisuudesta, konsultoinnista ja johtamisesta.

Olemme työskennelleet useiden asiakkaiden, kuten Applen, Cegidin, IBM: n, Oraclen, SAP: n ja SAS: n hyväksi neljällä mantereella, ja johtaneet kymmeniä tehtäviä Big 4 -konsultointiryhmille rahoituksen, terveystieteiden, valmistuksen, televiestinnän ja julkisen palvelun aloilla.

The Business Analytics Institute toimii kolmen tyyppisen organisaation kanssa tehtävämme toteuttamisessa: kauppakorkeakoulut ja yliopistot, jotka haluavat lisätä osaamistaan liiketoiminta-analytiikassa; Yksityiset konsulttiyritykset, jotka tarjoavat toimialakohtaista asiantuntemusta sekä logistiikka-apua instituutin tapahtumien järjestämisessä Euroopassa ja Aasiassa; Ohjelmistomuokkaimet, jotka tarjoavat ohjelmistoja ja tukea harjoittelumme toteuttamiseen.

Sijainnit

Saint-Martin-d'Uriage

Osoite
66 les Rapeaux - St Martin d’Uriage (38410) - France
38410 Saint-Martin-d'Uriage, Auvergne-Rhône-Alpes, Ranska

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: